30 Egyszerű és elegáns kereszt tetoválás Design Ötletek férfiaknak

A testrészednek a mai napig nagyon trendjei vannak, különösen az ifjúság generációi körében. A fiatalok vagy az emberek minden korban egyre lenyűgözte a különböző tetoválás minták, amelyek segítenek nekik, hogy képviselje gondolataikat és nézeteit a nézők.

A különböző tetováló minták közül a kereszt tetováló ötleteket széles körben elfogadják a keresztények. Azonban mások is megkapják ezt a jámbor szimbólumot, hogy megmutassák vallási oldalukat, vagy mutassák be elfogadásukat a szimbolizációhoz, amellyel a felhasználó számára biztosítja. A kereszt általában kapcsolatban áll Jézussal, amelyet arra használnak, hogy átadja az emberiségnek átadott mennyei üzenetet a keresztre feszítéskor.

A legjobb és stílusos kereszt tetoválás férfiak és nők számára:

Arra is gondolsz, hogy keresztet kapsz a testrészeden! Íme néhány imádnivaló formaterv, amelyek segítenek abban, hogy tökéletes tetováló keresztet kapj a szenvedélyednek megfelelően.

1. Kereszt keresztezett kézzel Tattoo:

Kereszt with Folded Hands Tattoo

A legmuvasabb tetoválás a kereszt tetoválás között, a tetoválás, melyet kézzel hajtogatott. A tetoválás keresztét két kéz között tartják, valamint egy gyöngygyöngy mala, amely a viselő teljes vallási oldalát mutatja. Ez azt is mutatja, hogy imádkozz Jézushoz, hogy örökké veletek maradhasson.

2. 3D Cross Tattoo Design:

3D cross tattoo design

A kereszt-tetováló minták 3D-s érintéssel, realisztikus hatást gyakorolnak a viselőre. A kereszt ebben a tetoválás formája egy kard kötve vonósok, amely központja a bőrön. A kereszt vége azt mutatja, hogy a vér a bőrből áramlik. A tetoválás azt mutatja, hogy még akkor is, ha különböző problémákat szenvednek, nem szabad elveszíteni az Isten iránti áldását és áldásait.

3. Kereszt a Wings Tattoo Design:

Kereszt with Wings Tattoo Design

A keresztek tetoválása, ha szárnyak adják, mennyei megjelenést kölcsönöznek. A kereszt szárnyai olyan fontos emberhez kapcsolódnak, akinek a tetoválás elkötelezett, és aki hasonlít az életéhez, mint a szülők, a gyámok, a barátok, stb. Ezzel együtt a tetoválás Jézus jelenlétét is mutatja az életed szögében.

4. Alphabetical Cross Tattoo Design:

Betűrendes Cross Tattoo Design

Ez a fajta tetoválás egyedülálló módon érinti a választást. A tetoválás keresztét híres idézet szavakkal készítik, ami a Jézusba vetett bizalmat mutatja. Valószínűbbé teszik, hogy vörösvérfoltokat adnak hozzá, amelyek méltóztatják Jézus keresztre feszítését. A design is készíthető az idézettel, hogy szinkronizál az életed, hogy ez élesebben.

5. Egyszerű Cross Tattoo Design:

Egyszerű Cross Tattoo Design

Keresi a kis és egyszerű kereszt tetoválások! Itt van egy egyszerű kialakítása a sötét tintával készült kereszt. A keresztszerkezet a boka, a csukló, a kézifegyver stb. Alapján készülhet. A tinta színét is megváltoztathatja kedvencének. Az egyszerű keresztszerkezetek a legjobbak a vallásos oldal megjelenítéséhez, a funkcionalitással a személyiségéhez. A fül mögött vagy a szemek közelében is hordoznak egy másik feltételezést.

6. Jézus a kereszt tetoválással:

Jézus with Cross Tattoo

A kereszt tetoválás férfiak számára új definíciót kapott az alkar fél ujjú tetoválás mintákkal. A keresztet Jézus kísérte sétálva. A kanyargós esti háttér hozzáteszi a befejező érintést a lenyűgöző tetoválás. A tetoválás is Jézus útját jelenti, amely a gonoszság ellen harcol a boldog tekintetben.

  50 Legújabb frizurák a rövid haj a nők számára Stílusok az életben

7. Három Cross Tattoo Design:

Három Cross Tattoo Design

Annak érdekében, hogy a kereszt tetoválás kézzel megdöbbentő, még két kereszt is hozzá a tetoválás. A tetoválás megkezdéséhez sötét tintát adnak, amely a végén fellazul. A középső szünet rész a névhez közeli személy nevével és dátumával van tele. A három kereszt az élet ciklusát, más néven a kálváriumot kódolja, körül, ahol Jézust keresztre feszítették.

8. Aláírás Cross Tattoo Design:

Aláírás Cross Tattoo Design

A kis kereszt tetoválások új megjelenést kapnak, ha az aláírással vannak összeállítva. Igen, személyes és vallási érzést ad a tetoválásnak. A központosított aláírás két párhuzamos vonalat kapott, hogy egy kereszt megjelenést biztosítson. Az aláírás kereszt tetoválását úgy is el lehet végezni, hogy szívverésvonalakat adunk az aláíráshoz, ha ez kicsi. A design is a szeretett nevével vagy aláírásával készül.

9. Celtic Cross Tattoo Design:

kelta Cross Tattoo Design

Az úgynevezett háromszög kereszt tetoválás, a kelta kereszt tetoválás mind fényes, mind sötét tintával készül a tökéletes design érdekében. A harmincas kelta kötés sötét tintából készül; míg az oldalsó kereszteződések dekoratív módon könnyű tintával készültek. A kelta kereszt a priori a nap szimbóluma, amely jelzi a földet, a vizet és a mennyei testeket.

10. Tribal Cross Tattoo Design:

Törzsi Cross Tattoo Design

A tetoválás kereszttárgyai különlegesebbek a törzsi rajzokkal szemben. A sötét tinta kereszt a tetoválás is készült egy görbe megjelenés törzsi görbék körül. A tetoválás legjobban a lábakon, a kezeken, a nyakkivágáson stb. Viselhető. A tetoválás boldogságot, tisztaságot, földi érzést, szenvedélyt, erőt és még sok másat jelent.

11. Faith Family Cross Tattoo Design:

Hit Family Cross Tattoo Design

Hűvös kereszt tetoválások, amelyek megmutatják a családod és a Jézus iránti szereteted és hited gyönyörűen körkörös központtal. A kereszt végei triólevél alakúak, dőlt és vastag betűkkel. A tetoválás széles körben a katonák elsődleges választása, vagy olyan emberek számára, akik hosszabb időre távoznak a családoktól. Erőt ad nekik, hogy szembenézzen az idegen helyzetekkel.

12. Skull with Cross Tattoo Design:

Koponya with Cross Tattoo Design

Szeretne gonosz pillantást gyakorolni vallási oldalára! Itt van egy koponya kereszt tetoválással. A kereszt a tetején koponyát hord a tüskés koronával, ami a gonosz végét jelzi. A tetoválás a legjobban a hátoldalon található, hogy megfelelő helyet biztosítson a megjelenítéshez. A tetoválást olyan férfiak festik, akik szeretik a veszélyt és a birkózókat játszani.

13. Lizard Cross Tattoo Design:

Gyík Cross Tattoo Design

A törzsi tetoválás tetoválásokkal kombinálható. A tetoválás sötét tintával és fény árnyékolással készült, valamint két, egymással ívelt gyík. Ez egy népszerű törzsi tetoválás a keresztnek, amelyet többnyire a nők viselnek.

  7 legjobb gyógyszeres Selsun sampon a hajhullásért és a korpásodásért

14. Arrow Cross Tattoo Design:

Nyíl Cross Tattoo Design

A kereszt tetoválással ellátott nyilak a stabilitás és a hit jó összeolvadását adják. A kialakítás olyan horgonyt mutat, amely keresztben láncolt, sötét fekete színű árnyalatokkal. A nyíl megadja a kezdeti nevet is, hogy személyesvé váljon.

15. Fonott kereszt tetoválás:

Fonott Cross Tattoo Design

A férfiak kereszt tetoválásának alkart dizájnját fodros kivitelben sötét tintával tervezték. A keresztet fonott kötéltervvel tölti be, míg egy sötét kör minden oldalát összekapcsolja. A kereszt vége három apró virágot kapott, hogy még finomabb legyen.

16. Infinity Cross Tattoo Design:

végtelenség Cross Tattoo Design

A nők keresztretatírozásához feminista érzést kell kapnia, ami akkor történik, ha megkapja a kanyargós végtelen tervet. A tetoválás a csuklón a ferde formázóvégekkel készül. A kis tetoválás a nyakkivágáson, a háton, a lábakon stb.

17. Thorn Cross Tattoo Design:

Tüske Cross Tattoo Design

A tövisek és a kereszt a keresztény közösség fontos részét képezte. Ha mindkettő egy tetováló keresztszerkezetet alkot, azt mutatja, hogy elkötelezett a kereszténység iránt, és hasonlít a Jézus által szenvedett fájdalomra, mikor keresztre feszítették.

18. Heart Cross Tattoo Design:

Szív Cross Tattoo Design

A szív és a kereszt tetoválás keveréke a nők számára szelíd érintést ad a személyiségnek. A sötét színű tattoo keresztet alkot, mely egy szíven keresztül történik. A derék, a kar, a nyak és a hátvonalon hordható, hogy tökéletesen látható legyen.

19. Heena Cross Tattoo Design:

Heena Cross Tattoo Design

A Heena tervek a legjobbak voltak, hogy kreatív és kis kereszt tetoválásokat adjanak. Hasonló design készült sötét fekete tintával és kanyargós borok formáló aranyos minták. A formatervezés lenyűgözően néz ki az alkarra, az ujjhegyekre, a lábakra vagy a nyakkivágásra is.

20. Cloud Cross Tattoo Design:

Felhő Cross Tattoo Design

Keresek egy megfelelő kar tetoválást! A Jézus tetoválás, amely jelzi a kereszt jelét, a felhők körülötte, az isteni sugarak körül a legjobb rajzolni rajta. A tetoválás is kapott piros foltok a láb és a kéz, ami azt jelzi, bánat.

21. Musical Cross Tattoo Design:

Zenei Cross Tattoo Design

A zene a zenészek szenvedélye volt, és így a keresztek tetoválása kereszttel formálva mind a szenvedély, mind a vallás. Az árnyékolt keresztet sötét színű tintával díszítik.

22. Mexican Cross Tattoo Design:

mexikói Cross Tattoo Design

A mexikói tetoválások neve a halott tetoválás a férfiak számára. A tetoválások olyan társadalmi jelképeket hordoznak, mint a rózsa, a nő, a kereszt stb., Amelyek különböző társadalmi üzeneteket adnak a nézőnek. A legalkalmasabb a karon, combon, mellkason, vissza, stb.

23. Csuklópánt Cross Tattoo Design:

mandzsetta Cross Tattoo Design

Szeretne egy állandó karpánt a kezedre! Ugyanezt a mintát lehet tenni a kereszt tetoválással a bonyolult megjelenés érdekében. A tetoválás párhuzamos vonalakkal két sötét feketével van kialakítva, amelyek a sötétben középen lévő keresztvel jelölték.

  15 csodálatos turisztikai helyek látogatása Srinagar | Stílusok az életben

24. Feather Tattoo Design:

Kereszt with Feather Tattoo Design

Mind a kereszt, mind a tollak a tisztaság és az istenség szimbólumai voltak. A design sötét tintával és enyhe árnyalatú vállakkal készül, amelyek imádnivaló megjelenést kölcsönöznek. A kereszt sötét, fekete tintával készült, melyet világos árnyékos toll takar, körülötte.

25. Zöld sárkány a kereszt tetoválással Design:

Zöld Dragon with Cross Tattoo Design

A férfiak kereszt tetoválásai dühös pillantást kapnak, ha hozzá egy sárkány mintája. A kelta keresztet zöld sárkán rögzítik, amely a viselő veszélyes részét mutatja. A karosszériával, derékkal, mellkasával vagy hátulján kialakított kialakítás a legjobb megjelenést nyújtja.

26. Butterfly Cross Tattoo Design:

Pillangó Cross Tattoo Design

A kis kereszt tetoválásnak drámai megjelenése van, amikor egy pillangóval kombinálják; színes megjelenést ad, amely a viselő életének fényes oldalát jelzi. A pillangó középpontja keresztbe van festve a kivitel befejezéséhez.

27. Kígyó kereszt tattoo design:

Kígyó with Cross Tattoo Design

A törzsi kasztú keresztény hívők körében népszerű a kígyó tetoválás a kereszttel. Egy egyszerű keresztet dühös helyzetben egy kígyóval kezelnek. A formatervet hátul, karon, alkaron vagy lábon lehet hordani fekete tintával és színes tintával.

28. Dove Cross Tattoo Design:

Galamb with Cross Tattoo Design

Keresi az emlékezetes kereszt tetoválás mintákat! A kereszt, a galamb és az emlékezetes dátumok trió kombinációja tökéletesen illik a mérkőzésedhez. A tetoválás a hátán keresztet alkot, amelyen a szerette nevét és születési idejét és halálát megtervezték, a madár pedig a szabadságot.

29. Lion Lamb and Cross Tattoo Design:

Oroszlán Lamb and Cross Tattoo Design

Szeretne festeni mindazokat a szimbólumokat, amelyek Jézus léteét reprezentálják! Az oroszlán, a bárány és a kereszt lenne a legjobb, ha befecskendeznék. Az oroszlán megmutatja az erõdet, a bárányt a kíváncsiság és a megbocsátás, miközben a kereszt mutatja a vallásos oldaladat. A tetoválás tökéletesen illik a hátulhoz, hogy tökéletesen megjelenjen.

30. Deer Horn Cross Tattoo Design:

Szarvas Horn Cross Tattoo Design

A hűvös kereszt tetoválásokat antik formatervezéssel csavarták, melyet a szarvak szarvával készítettek. A tetoválás perverz szarva mintával készült, melyet kötél köt össze kötődés jelzésére. A tetoválás vékony réteggel és feketesárga árnyalatú festékkel készült, mely tökéletes a karon, lábon vagy háton.

A régi és egyszerű kereszt tetoválásokat felváltják a funky és a designer tetoválások, hogy azok értelmesebbek és szemet gyönyörködtető. A tetoválás különböző elemekkel kombinálva értékét mind örökké, mind ciklikusan növeli. A kereszt tetoválás jelzése további szavakat ad hozzá, amikor elemeket, például oroszlánt, borjakat, Jézust stb. Hozzáfűznek hozzá. Ezért a tetováló keresztszerkezet a legegyszerűbb kialakítás a kis területeken, valamint a legerősebbet is.

Képek Forrás: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., , 25, 26, 27, 28, 29, 30.