20 Coafuri Boho

Ne place stilul Boho – mai ales părul boho chic! De aceea vă prezentăm această listă de 20 de fantezii de coafuri de celebritate Boho pentru a vă inspira.

Nicole Ritchie Coafuri Boho – Păr tuns Boho cu un aur Accesorii

nicole ritchie

Nicole Ritchie arată uluitoare cu părul ei ciupit și cu breton frumos decorate. Accesoriu pentru parul de aur îi aduce într-adevăr culoarea ochilor, finisând frumos acest aspect fără efort.

K $ sha Coafuri Boho – Unde fără efort cu braids loose

K $ sha

K $ sha arata incredibil, cu parul ei lung, cioplit si decorat cu valuri libere. Pentru a finaliza cu adevărat aspectul ei, a adăugat câteva panglici libere pentru a profita la maxim de acest stil boho fără efort.

Mary Kate Coafuri Boho – Bucle loose cu o banda frumoasa tricotata

mary kate

Mary-Kate Olsen arată la fel de minunată ca aici, cu aspectul ei cu adevărat fără efort. Buclele ei și valurile ei își înconjoară chipul frumos, iar despărțirea ei robustă face cu adevărat aspectul ei boho. Întregul său stil este într-adevăr adus împreună cu banda de țesături negre împletite – culoarea întunecată îi aduce într-adevăr proprietățile.

Julianne Hough Coafuri Boho – Unde fără efort cu două brațe subtile

Julianne Hough

Julianne Hough arată fabulos aici. Părul ei este plin de valuri libere, robuste, oferindu-i un aspect real de plajă boho, în timp ce încă o face să arate elegantă elegantă. Panglica goală pe fața feței îi completează într-adevăr aspectul boho și are plusul de a-și mătura părul înapoi de la acele minunate ochi.

Lily Rabe Coafuri Boho – Un aspect Boho fără efort creat cu bucle și valuri

BohoHairstyle_05

Lily Rabe a jucat în spiriduș, superba Boho Day Misty în povestea americană de groază: Coven. Permul fără efort îi lasă părul să cadă în valuri strâmte. Culorile diferite ale părului îi ajută într-adevăr să îi ofere adâncimea de vedere. În ciuda faptului că nu avea accesorii de păr, a adăugat o pereche minunată de cercei de pene roșu și negru, care se amestecă cu părul, făcându-le să pară ca o prelungire.

  30 idei de colorare a părului de ciocolată maro

Ashley Olsen Coafuri Boho – Un braided Up-Do cu valuri de lumină

ashley

Mary-Kate și Ashley Olsen sunt regine de modă boho, ceea ce Ashley dovedește aici. Părul ei a fost împletit și răsucite într-un robust dar elegante up-do în timp ce breton sale au fost curbate și a lăsat să-și încadreze fața.

Emilia Clarke Coafuri Boho – Soft Waves și Braids Mixed împreună Faceți acest aspect Boho uimitor

BohoHairstyle_07

Emilia Clarke joacă rolul iconicului Daenerys Targaryon – Khaleesi și Maica Dragonilor – în hit-ul HBO din seria Game of Thrones. Episod după episod, are o privire boho-chic diferită. Aici părul ei cade în valuri moi, dar este tras înapoi de pe fața ei cu două panglici delicate de fiecare parte a capului ei. Acest aspect este ușor de realizat și are rezultate uimitoare.

Rihanna Coafuri Boho – Bomboane roșii uimitoare îngroșate și terminate cu o panglică de potrivire

BohoHairstyle_08

Rihanna arată la fel de frumoasă ca aici. Părul ei roșu aprins este tras pe capul ei într-o mare de valuri și legat de o panglică albă și roșie, minunată, pentru a scoate culoarea părului. Bretele ei au fost lăsate în jos și, de asemenea, ondulat pentru a încadra fața ei și înmoaie aspectul.

Kristen Stewart Coafuri Boho – Un braided Up-Do cu câteva valuri libere, delicate

BohoHairstyle_09

Kristen Stewart scoate acest aspect boho frumos. Părul ei a fost tras într-un minunat up-face, cu o panglică groasă care rulează pe partea laterală pentru a da un pic de farmec. Stânci libere de valuri delicate au fost lăsate în jos pentru a încadra fața ei și de a ajuta face aspectul efort și casual.

Lucy Hale Coafuri Boho – o panglică de bumbac

lucy hale

Lucy Hale arată uluitoare cu panglica ei laterală boho. Observați cât de ușor este împletită panglica, chiar ajută la capturarea aspectului boho. Bretele ei au rămas libere doar cu o ușoară curlare la vârfuri pentru a-și încadra fața.

Emilia Clarke Coafuri Boho – Mai multe panglici țesute împreună

BohoHairstyle_14

Unul și singurul nostru Khaleesi se întoarce cu brioșele sale superbe. Părul ei a fost îndepărtat de pe fața ei cu două panglici groase de fiecare parte și apoi, când se întâlnesc la spate, toate împletiturile ei au fost țesute într-una. Stilul este elegant, boho chic și pur și simplu frumos.

  30 cele mai bune coafuri asimetrice Bob

Vanessa Anne Hudgens Coafuri Boho – Undele de rugăciune loose cu un cap de trandafir

BohoHairstyle_13

Vanessa Anne Hudgens iubește un festival și mi se pare că arată! Părul ei întunecat a fost lăsat să curgă liber cu un ușor val în el pentru a da volum și textură. Pentru a-și termina coafura, a adăugat un fir simplu de trandafir. Roșul florilor contrastează într-adevăr cu părul natural și întunecat și îi oferă un adevărat element boho.

Jennifer Lawrence Coafuri Boho – Un braided Up-Do cu bruște

BohoHairstyle_12

Jennifer Lawrence este o adevărată frumusețe, dar de obicei stilul ei este mai elegant decât boho. Aici, însă, ea scoate aspectul boho-chic în stil adevărat. Părul ei a fost tras înapoi într-un murdar, împletit în sus și bretonul ei au fost lăsate să curgă liber pe partea laterală a feței. Rezultatul este un aspect elegant și fără efort.

Vanessa Anne Hudgens Coafuri Boho – Un buzunar cu buzunare și flori Accesorii

BohoHairstyle_11

Iată o singură și singură Vanessa Anne Hudgens la încă un alt festival și o balansează încă o dată. Părul ei a fost tras înapoi într-un efort, DIY până sus. Bretele ei sunt agățate de valuri libere pentru a evidenția caracteristicile ei delicate și aspectul ei boho este terminat cu niște flori albe uimitoare împletite prin păr. Albul florilor contrastează cu părul ei întunecat, pentru a face ca aspectul lui boho să iasă în evidență.

Rachel Bilson Coafuri Boho – Păr simplă cu bandă de susținere Boho

BohoHairstyle_10

Dacă sunteți complet nou în lumea boho chic, atunci poate fi greu să știți de unde să începeți cu noul stil. Aici Rachel Bilson combină boho chic și simplitate pentru acest combo fab. Părul ei este normal, îndreptat și curățat, dar ea a adăugat o bandă de bomboană simplă pentru a completa aspectul ei.

  Cum Pentru a Bleach Păr

Selena Gomez Coafuri Boho – O panglică clasică Boho

BohoHairstyle_20

Selena Gomez se uită în fața acestei panglici lungi. Panglica a fost țesută cu adevărat slăbită pentru a obține efectele aceluiași efect boho și a lăsat bretele să-și încadreze fața și să facă aspectul mai puțin dramatic. Singurul dezavantaj al slăbiciunii acestei panglici este că ai nevoie de o mulțime de pini pentru ao ține la loc, așa cum Selena are.

Taylor Swift Coafuri Boho – Buclele clasice și o bandă de cap glitter

BohoHairstyle_18

Taylor Swift îi iubește buclele și de ce nu-i așa? Arată fabulos cu ei! Pentru a da o privire la marginea Boho, totuși, ea a adăugat o simplă bandă de bluză, care sunt sigur că veți fi de acord că o transformă complet. A trecut de la elegant la șic cu un singur accesoriu!

Keira Knightly Coafuri Boho – Wavy Up Do cu flori roșii Accesorii

BohoHairstyle_17

Keira Knightly arată la fel de uimitoare ca niciodată cu acest aspect clasic boho. Ea a avut părul scurt fixat în spate și țesut pentru a crea un efect nesăbuit și a terminat-o cu niște flori roșii minunate. Ar arăta rolul la orice festival cu părul de genul acesta. Este fabul!

Mary Kate Olsen Coafuri Boho – Păr cu adevărat fără efort

BohoHairstyle_16

Mary-Kate este într-adevăr regina stilului boho. Părul ei aici este pe jumătate slobod, jumătate tras înapoi, creând un aspect minunat, fără efort, boho-chic. Rețineți că părul este ușor țesut – acest aspect nu ar avea același efect altfel.

Miley Cyrus Coafuri Boho – Bratara clasica

BohoHairstyle_19

Miley nu a mai avut păr minunat înainte? Îl iubim și acum părul, dar cu siguranță a fost superb când a fost lung! Ea este una dintre cele mai multe celebrități sportive pe această panglică chic, dar cred că o trage mai bine decât majoritatea. Părul ei este minunat și înclinat natural, făcând acest aspect foarte ușor de realizat. Volumul natural al părului îi înăbușește într-adevăr panglica oferindu-i acel factor wow. Aceasta este o necesitate pentru cei dintre voi cu păr gros!