12 Jocuri băutură pentru cupluri (pentru a încălzi lucrurile sus)

Dacă există un lucru care îmi place mai mult decât relaxarea cu persoana mea preferată după o noapte lungă, joacă jocuri cu el. Nimic nu poate reduce stresul și ne face să ne lăsăm liberi și să ne bucurăm de compania celorlalți, cum ar fi scăderea a câteva băuturi adulte și jocurile.

Dacă ați fost vreodată competitiv cu ceilalți semnificativi, atunci sunteți foarte conștienți de cât de multă distracție poate fi! Și dacă vă place să jucați jocuri care vă permit să le cunoașteți mai bine, nu există o strategie mai bună decât să jucați aceste lucruri când bea. Secretele lui se vor vărsa practic.

Problema cu găsirea de băuturi pentru o noapte ca aceasta este că majoritatea dintre ei necesită de obicei mai mult de două persoane. Din fericire am găsit toate jocurile perfecte pentru băuturi pentru cupluri. Asa ca stai in spate, te bucuri de tine si de la fund!

 1. Niciodata nu am

Sunt sigur că ați auzit de acest joc înainte. Obiectul jocului este acela de a anunța ceva pe care nu l-ați făcut niciodată – preferabil sexual, deoarece sunteți cu iubitul vostru. Dacă celălalt jucător a făcut-o, trebuie să bea. Dacă treci prin 3 lucruri pe care nu le-ai făcut partenerului tău, trebuie să scoți un articol de îmbrăcăminte. Distreaza-te, bea-te si descarca!

 1. Ruletă rusească

Știm cu toții jocul ruletei rusești pentru popularitatea sa. Punctul acestui joc este de a folosi focuri în loc. Adunați toate paharele pe care le dețineți (de preferat 10 sau mai multe – este posibil să trebuiască să împrumutați unii de la un prieten). Umpleți-le cu apă, cu excepția unuia. Acum vă întoarceți și partenerul dvs. îi va amesteca în jurul lor, astfel încât să nu știți care are vodca în ea. Apoi, veți lua jumătate de fotografii. Dacă ajungeți să beți unul cu vodcă, trebuie să efectuați oricare ar îndrăzni proiectul partenerului dvs. Dacă primești numai apă, îi dai un adevăr – că trebuie să răspundă. Schimbați rolurile și continuați să jucați.

 1. Naked Twister
  28 Nickname-uri drăguțe și distractive pentru prietenul tău

Twister este unul dintre cele mai distractive jocuri de jucat ca un copil. Dar știi că poate fi mai distractiv ca adult? Prima parte a jocului este de a-ȚI DEZVOLTEAȚI TOATE DORMELE! Asta e corect. Nu poți să te joci gol dacă nu ești gol. Apoi, trebuie să re-etichetați tabla de filare pentru a numi părți sexy ale corpului în loc de mâini și picioare. Acum, partenerul tau rotește roata și trebuie să-ți pui boob-ul, capul de cap, etc., pe orice culoare îți spune. Dacă vă prăbușiți înainte de 5 minute, trebuie să beți!

 1. Striptease Dice

Cine nu le place să se desprindă de ceilalți semnificativi? Știu că fac! Acest joc este perfect pentru a te îmbăta și a te dezbrăca. Tot ce ai nevoie este un zar și alcool. Tot ce faceți este să rotiți zarurile și, dacă ajunge pe un număr par, luați o băutură. Dacă se aterizează pe un număr ciudat, luați o bucată de îmbrăcăminte. Poți să faci lucrurile cu un pas mai departe și să folosești două zaruri! Pentru aceasta, regulile sunt aceleași. Dacă rotiți două numere par, beți. Dacă rotiți două numere ciudate, îmbrăcați hainele. Dacă rotiți unul din fiecare, atunci trebuie să faceți una din fiecare. Bonusul este că, dacă rotiți dublurile, veți îndrăzni să-ți îndrăgești iubitul să facă ceva nebun și distractiv!

 1. Beer Pong Adevărul sau îndrăzneala

Cine nu iubește un joc distractiv de bere? Știu că fac! Acest joc este, de asemenea, foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să jucați pongul de bere așa cum ați proceda în mod normal. Cunoașteți că există pe scria buzelor (și de către voi) niște piese și articole de îmbrăcăminte. Dacă faceți o ceașcă partenerul dvs. trebuie să îndeplinească îndrăzneala sau să scoată acel articol de îmbrăcăminte și dacă vă face cupa trebuie să urmați aceleași reguli.

  40 de întrebări bune și drăguțe pentru a cere unui tip pe care-ți place
 1. Obraznic Spin Bottle

Îmi amintesc că am jucat în sticlă atunci când eram la vârsta de 10 ani la o petrecere cu prietenii mei. Regulile pentru acest joc sunt puțin diferite. În loc să se rotească sticla pentru a ateriza pe oameni, îl rotiți pentru a ateriza pe diferite elemente pe care le puteți folosi ca o cremă de bici, sos de ciocolată sau orice lucru creativ și sexy cu care puteți să veniți – partenerul dvs. inclus. Dacă aterizați pe partenerul dvs., aceștia ajung să aleagă ce le faceți, dar dacă aterizați pe un element pe care îl puteți utiliza pe ele – totuși doriți.

 1. Chutes and Ladders

Acesta este un alt joc distractiv pentru copii, pe care îl puteți folosi pentru a încălzi noaptea cu iubitul dumneavoastră și pentru a bea alcool. Regulile vor fi aceleași cu cele pe care le jucați în mod normal. Singura diferență este că, dacă te duci în sus, trebuie să scoți un articol de îmbrăcăminte și dacă te duci în jos pe un șlep, poți face o lovitură! Distrează-te, beți și câștigă, deoarece câștigătorul îi îndrăznește pe ratat să facă ceva nebun.

 1. Kinky Carduri

Nu numai că acest joc este cu adevărat distractiv, dar întregul său scop este să te îmbeți și să te dezbrace cu partenerul tău. Tot ce ai nevoie este un pachet de cărți și o foaie de hârtie. Acum trebuie să etichetați fiecare număr ciudat o parte a corpului lor (abs, piept, gât, buze, fund, etc.) și fiecare actiune poți face (sărut, linge, spank, îmbrățișare etc.). Fiecare carte cu numere impare este pentru tine să ia cât de multe băuturi pe care le spune cardul. Deci, atunci când desenează o carte numerotată impare, trebuie să îndeplinești orice costum de acțiune pentru orice parte a corpului este numerotată și viceversa.

 1. Simon spune … bea!
  100 Pseudonimuri Cute pentru băieți

Știm cu toții cum să jucăm Simon Says. Obiectul acestui joc este aproximativ același. Trebuie să le spui să facă ceva spunând: “Simon spune …”. Dacă fac o acțiune fără a auzi acele cuvinte magice, trebuie să bea ceva.

 1. Flip, Slip, și Strip

Tot ce aveți nevoie pentru aceasta este o monedă și o atitudine bună. Pentru acest joc, veți ghici dacă sunt capete sau cozi. Dacă ai dreptate, nu trebuie să faci nimic. Dar dacă greșiți trebuie să faceți o lovitură. Gresealați de două ori și trebuie să scoateți o bucată de îmbrăcăminte. Acesta este un joc perfect pentru a începe noaptea și poate fi jucat relaxant pe canapea.

 1. Două Adevăruri, 1 Minciună

Îmi amintesc că am jucat acest joc ca un spărgător de gheață în școală. Ceea ce trebuie să faceți este să încercați să vă păcăliți pe celălalt semnificativ în a gândi că unul dintre adevărurile voastre este o minciună. Le spui trei lucruri despre tine – o minciună. Dacă ghicesc care dintre ele este fals, faci o lovitură. Dar dacă ghicesc pe cel rău, trebuie să facă o lovitură.

 1. Mai mare sau mai jos / roșu sau negru

Acest joc este extrem de distractiv și foarte popular pentru a juca la petreceri. Dacă doriți să jucați cu ceilalți semnificativi și să aduceți căldura puțin, această versiune modificată este perfectă pentru dvs. De ce ai nevoie este un pachet de carduri și ceva alcool. Mai întâi ghici dacă cardul va fi roșu sau negru. Dacă obțineți acest drept, puteți trece la următorul card și puteți ghici dacă acesta este mai mare sau mai mic decât cel precedent. Dacă obțineți acest lucru, continuați să alterați. Dacă ghiciți culoarea greșită, trebuie să faceți o lovitură. Dacă ghiciți mai mult sau mai puțin greșit, trebuie să scoateți o bucată de îmbrăcăminte.

Consumul de jocuri cu ceilalți dvs. semnificativi este întotdeauna distractiv. Încălziți lucrurile și bucurați-vă puțin de aceste jocuri uimitoare de băut pentru cupluri.