Top 9 tatuaje mici pe încheietura mâinii cu imagini Stiluri de viață

Adolescentii si tinerii prefera sa deseneze modele de tatuaje mici, care pot fi usor de facut. Mulți oameni nu-i plac, de asemenea, cantitatea excesivă de culori sau care necesită o scară mare. Prin urmare, mulți preferă să se facă modele mai mici. Un loc foarte comun și un loc ușor de a face aceste lucruri care pot fi proeminente, astfel încât acestea pot fi arătate este încheietura mâinii. Pentru cei care nu doresc culorile permanente care pătrund pielii, pot încerca ceva temporar ca autocolante de transfer de apă, acestea fiind ușor disponibile în varietăți de stiluri, cum ar fi tribale, masonice sau chiar florale. Acestea sunt, de asemenea, destul de ușor de îndepărtat cu laser sau alte tehnici. Dacă o persoană nu este sigură de design, poate cumpăra și autocolante temporare și le poarta pentru o petrecere.

Cel mai bun tatuaje mici pentru încheietura mâinii:

Mai jos sunt primele 9 tatuaje mici pe încheietura mâinii pe care o persoană ar trebui cu siguranță să le încerce.

1. Tatuaje mici triunghiuri pe încheietura mâinii:

mic tattoos on wrist

Acesta este un tatuaj foarte artistic și ușor de sportat. Acestea se fac în creion și, de asemenea, în culoare închisă ca triunghiurile. Aceste modele geometrice pot fi destul de ușor și funky pentru adolescenți la sport. Acestea necesită un spațiu mai mic, iar acestea pot fi realizate de băieți și fete tinere pe partea interioară a încheieturii, dacă nu vor să le arate în timp ce se află în școli sau colegii. Este unul dintre cele mai dragute tatuaje pentru încheietura mâinii mici pentru fete.

  15 cele mai bune modele de tatuaje de chitară cu semnificații pentru fete și băieți

2. Owl forma tatuaje mici pe încheietura mâinii

tatuaje on wrist 2

Acesta este un model de tatuaj foarte ușor de purtat. Aceasta este o formă de bufniță cu o jumătate de lună artistică care poate fi ușor de făcut. Cu toate acestea, complexitatea este o chestiune foarte importantă în acest caz. Acest lucru ar trebui făcut într-o procedură adecvată de un bun artist care știe cum să facă umbrirea și umbrirea corectă. Din moment ce bufnita nu are o dimensiune mare, culorile ar trebui sa fie, de asemenea, alese pentru a face acest lucru embosate si elegante.

3. Tatuaje mici pentru pasari pe incheietura mainii:

tatuaje on wrist 3

Acesta este un model elegant de fonturi cu cuvinte și, de asemenea, o pasăre. Acesta este un model de porumbel, care poate fi foarte artistic pentru cei care doresc o pasăre ca un design. Acestea sunt ușor de sport de către fete și băieți adolescenți. Acest lucru nu necesită utilizarea excesivă a culorilor. Prin urmare, acestea ar trebui să fie realizate în mod corespunzător de un bun artist.

Vezi mai mult: Tatuaje pentru femei

4. Tatuaje geometrice mici de triunghi pe încheietura mâinii:

tatuaje on wrist 4

Acesta este un alt stil artistic geometric, care poate fi sport de către cei care doresc modele foarte mici pentru zona de încheietura mâinii. Acestea ar trebui să fie făcut într-o alegere de culoare pe care o persoană confortabil poartă. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje pentru încheietura mâinii mici pentru femei.

5. Post Poștă de tip Tatuaje mici pe încheietura mâinii:

tatuaje on wrist 5

Acesta este un tip poștal de tatuaj. Acest lucru este destul de artistic. Acest lucru poate fi sport de către acei oameni care doresc să sport ceva diferit și nu obișnuite colorate sau alte modele tribale. Acest lucru este destul de contemporan și ușor de transportat, precum și acest lucru poate fi îndepărtat cu ușurință și problema de colorare a pielii poate să nu fie acolo. Acestea sunt modelele populare de tatuaje mici pentru bărbați pe încheietura mâinii.

  15 modele brățară indian pentru bărbați în aur Stiluri de viață

Vezi mai mult: Cool Tatuaje Hip Pentru fete

6. Funky Geometric Pattern Tatuaje mici pe încheietura mâinii:

tatuaje on wrist 6

Acesta este un model geometric funky care se poate face pe ambele încheieturi. Acestea sunt funky și, de asemenea, destul de stil tribal. Acestea pot fi ușor efectuate de către adolescenți.

7. Tatuaje mici de design floral pe încheietura mâinii:

tatuaje on wrist 7

Acesta este un design floral vechi școală care se poate face pe încheietura mâinii. Acesta este un model de designer și, prin urmare, poate fi un stil bun pentru fete la sport. Acest lucru se poate face în culori. Acesta este cel mai bun design floral tatuaje mici pentru încheietura mâinii.

Vezi mai mult: Desene Tatuaje pentru bărbați Antebrat

8. Tatuaje mici de flori pe încheietura mâinii:

tatuaje on wrist 8

Aceasta este o lucrare de model de tatuaj în trandafir, care poate fi făcută folosind orice culoare sau umbre și umbre.

9. Săgeți geometrice mici tatuaje pe încheietura mâinii:

tatuaje on wrist 9

Acestea pot fi tatuaje bune pentru adolescenți. Ei pot purta modele temporare sau permanente cu unele brățări sau brățări și fac ca acestea să arate funky. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje pentru încheietura mîinii mici pentru bărbați.

Sursa imaginii: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.