25 de cute paragrafe pentru a trimite la prietenul tau

Chiar și bărbații iubesc să fie surprinși de prietenele lor, iar aceste 25 de paragrafe drăguțe vor face cu siguranță un zâmbet pe fața prietenului tău.

9492516638_4881a42beb_h

1. Bună dimineața bebelușul. În fiecare dimineață este așa de mare și este tot din cauza ta. Sper că ziua ta este plină de cele mai drăguțe momente pe care le vei aminti pentru totdeauna și că ai o zi uimitoare în fața ta în orice mod posibil.

Un frumos text de dimineață bun va iubi.

25 de cute paragrafe pentru a trimite la prietenul tau

2. Timpul petrecut cu voi este, fără îndoială, cel mai mare lucru vreodată. Este cel mai plăcut lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea. Când sunt cu tine copil, am timpul din viața mea și timpul zboară. Dar când suntem despărțiți, fiecare secundă este petrecută în agonie, așteptând să vă vadă din nou. Te iubesc si mi-e dor de tine atat de incredibil de mult, nu mai pot astepta sa te vad din nou!

Căci când nu poți aștepta să-ți mai vezi bărbatul din nou, lasă-l să știe!

3. Am vrut doar să iau acest timp pentru a vă mulțumi. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Vă mulțumim pentru că m-ați iubit și m-ați acceptat necondiționat și mi-a oferit iubire și atenție indiscutabile. Vă mulțumesc pentru toate râdele pe care le-am împărtășit și pentru vremurile minunate pe care le-am avut. Tu ai fost întotdeauna rock-ul meu în situații dificile și soarele atunci când este înnorat. Esti totul meu si te iubesc.

Pentru că toată lumea se simte apreciată și iubită!

4. Babe, tocmai vroia să vă spună că dacă cineva încearcă să flirteze cu mine – fie că este vorba în persoană sau printr-un mesaj text – îi voi spune cu mândrie că sunt într-o relație foarte dedicată și iubitoare cu iubitul meu uimitor.

Să vă liniștiți omul este întotdeauna o idee bună.

5. Mi-e dor de tine atât de mult, tot mai mult în fiecare zi. Și chiar dacă suntem o zi mai aproape de a fi împreună, încă mi-e dor de toate.

Ce modalitate mai bună de a spune “Mi-e dor de tine”.

25 de cute paragrafe pentru a trimite la prietenul tau

6. Am avut o dată o competiție cu adjective și am câștigat, pentru că adjectivele nu mi-au dat un cuvânt care să descrie cât de mult îmi spui. Te iubesc mai mult decât vor putea descrie vreodată cuvintele.

  10 Semne ai găsit Soulmate-ul tău

Prosti, dar drăguț!

7. Vreau să fiu cu tine și numai cu tine pentru tot restul vieții mele. Vreau să fiu cu tine pentru totdeauna. Tu ești singurul pentru mine, îți promit asta și numai unul pe care-l voi avea vreodată în viața mea.

Un text foarte profund și romantic pe care îl va plăcea să îl citească.

8. Indiferent de câte ori ne luptăm sau ne certăm, vreau întotdeauna să o rezolv. Nimeni nu ți-ar putea lua locul. Ești uimitor în orice fel și nu știu ce aș face sau unde aș fi dacă nu te-am întâlnit niciodată. Mă înțelegi ca și cum nimeni altcineva nu poate și mă pot lega într-adevăr cu tine în orice fel. Vreau să spun că atunci când spun că sunt al tău și tu ești al meu. Te iubesc si te voi lupta mereu pentru tine.

Atat de adanc; un mesaj minunat, mai ales după o mare luptă.

3575113345_c31e08dcf7_b

Texte extrem de romantice care îi vor topi inima:
9. Mi-ai schimbat cu adevărat viața în moduri pe care nu le vei înțelege niciodată. Totul a fost greșit în viața mea până în ziua când te-am făcut. Tu ai facut si mereu faci totul in viata mea mai bine. Îmi faci inima să sărind un bate din mesajele tale drăguțe de dimineață, bune, la acele porecle adorabile pe care le cauți pentru mine.

10. Tu ești lumea mea. Am căzut sincer în dragoste cu tine și nu mi-e frică să spun asta. Am trecut prin gros și subțiri și suntem încă puternici. Nu-mi pot imagina viața fără tine de partea mea. Te iubesc atât de mult încât nici nu pot explica! Pentru totdeauna și mereu copilul.

11. Ești totul meu și vreau să spun asta. Nu voi uita niciodată toate lucrurile amuzante pe care le-am făcut împreună și vremurile uimitoare pe care le-am petrecut împreună. Ai inima mea pentru totdeauna și întotdeauna și nimic nu va schimba asta.

12. Am o mărturisire de făcut: m-am îndrăgostit de tine. Mă simt ca și cum tu și cu mine trebuie să fim împreună. Mi-am găsit sufletul, și asta e ceva ce se întâmplă doar în filme. Este o experiență magică și o să vă țin în continuare.

  Cum să fii o soție supusă

13. Știu că spun “te iubesc” tot timpul, dar asta nu e de ajuns. Aceste trei cuvinte nu pot descrie modul în care mă simt despre tine. Mi-ai făcut burta să se răsucească și mâinile mele se agită. N-am iubit pe nimeni atât de mult cât te iubesc și nu cred că o să mai iubesc pe cineva atât de mult din nou. Tu esti tot ce mi-am dorit vreodata si am nevoie. Te iubesc atât de mult, ești totul, toată inima și lumea mea.

14. Sunteți, fără îndoială, cel mai uimitor, iubitor, amabil, adorabil, frumos, drăguț, amuzant, dulce, perfect om pe care l-am întâlnit vreodată și sunt atât de norocos că te-am.

2964006116_72c69dda1b_b
15. Nu mă deranjează să stau toată noaptea și să fiu obosită a doua zi, atâta timp cât vorbesc cu tine.

Perfect când voi doi sunteți tot timpul vorbind!

16. Uh, e prea greu pentru mine să adorm în seara asta. Probabil că nu ești aici lângă mine. Mi-e dor de tine atât de mult și îmi doresc să pot avea brațele tale puternice înfășurate în jurul meu în timp ce dorm. Te iubesc noapte bună.

Pentru nopți când nu ești împreună și nu pot să dorm fără tipul tău.

17. A fost atât de incredibil de minunat să auziți vocea voastră uimitoare în această dimineață. A fost modalitatea perfectă de a începe ziua și sper că aveți o zi mare înaintea voastră, dragostea mea.

Idee perfectă dacă te surprinde cu un telefon în dimineața!

18. Pot să spun că este de un milion de ori și încă nu va fi de ajuns: Te iubesc. Dragostea ta este uimitoare. Este perfect. E minunat. Am vazut dragoste inainte, dar nu asa. Această dragoste este absolut excepțională. Vă mulțumim că sunteți partenerul meu.

Atat de dulce!

19. Vroiam doar să-ți mulțumesc că mi-ai dat o bucată de inimă. Nu aș putea cere ceva mai bun în întreaga lume. Ești atât de uimitor în toate privințele și te iubesc dincolo de descriere.

  Cum să îmbrățișați un tip

Un adorabil vă mulțumesc pentru omul vostru.

20. Unele sunt bune, dar ești mult mai bine. Alții ar putea fi mai buni, dar nimeni nu se compară cu tine. Tu ești cel mai bine acolo este. Ține-o așa!

Un mesaj textual prostie dar complet dulce care îl va face să zâmbească și să râdă.

21. Iubito, mereu ține minte să-l ușurezi. Nu vă stresați prea mult și nu vă pierdeți prin a face mai mult decât sunteți capabili să faceți. Slow și constant va câștiga întotdeauna cursa. Luați-vă timp și faceți tot ce puteți! Ai grijă drăguță, te iubesc.

Căci atunci când omul tău este stresat la serviciu sau la școală sau la viață în general.

22. Nu vreau luna, stelele sau universul. Nu vreau un milion de dolari sau bijuterii de aur. Tot ce am nevoie în această viață este dragostea ta.

Ce drăguț e asta? Dragostea lui este mai bună decât orice!

3646339693_df57755bde_o

Minunate poezii romantice pentru omul tău: 
23. Din inima mea
Un milion de stele în cerul strălucește mai strălucitor Nu pot să neagăA iubesc atât de prețioasă o dragoste atât de adevărată iubire care vine de la mine la tineÎngerii cântă când sunteți aproape în brațele voastre Nu am nimic de fricosȘtim întotdeauna doar ce sa zic doar sa vorbesc cu tine face ziua mea Te iubesc dragă cu toată inima mea pentru totdeauna și niciodată.

24. Dragostea adevărată
Când spun că te iubesc, te rog să crezi că e adevărat. Când spun totdeauna, știu că nu te voi părăsi niciodată. Când îți spun la revedere, promite-mi că nu vei plânge, pentru că în ziua când voi spune că va fi ziua când voi muri.

25. Dragostea adevărată
Dragostea adevărată este măsurată de cât de adânc ești căzut și judecat de cât de scăzut ești dispus să tresări Doar să-l salvezi și să-l faci ultimaCelul este determinat de cât de dispus să te deschizi și să-ți oferiți încredere. Este ospitalier, uimitor în orice moment și mereu amabil. Nu este niciodată prejudecată, este culoarea orb..

Pe cine îl vei trimite pe omul tău??