40 de întrebări bune și drăguțe pentru a cere unui tip pe care-ți place

Când îl cunoști pe tipul care îl interesează, este important să ai întrebări puternice, drăguțe și interesante, pentru ai cere să ajute la dezvoltarea legăturii dintre voi. Solicitarea tuturor întrebărilor corecte vă va ajuta să vă cunoașteți pasiunea și chiar vă veți ajuta să decideți dacă este cu adevărat cineva cu care doriți să faceți pasul următor. Iată 40 de întrebări bune și drăguțe pe care le puteți întreba pe tipul pe care-l doriți:

Intrebarea 1.) Ce te face să zâmbești?

zâmbitor

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cereți-le unui tip pe care îl doriți să-l informați că sunteți curioși în ceea ce îl face fericit. Răspunsul vă va face să știți cum să-l faceți să zâmbească în viitor și vă ajută să-l cunoașteți mult mai bine.

Intrebarea 2.) Care e filmul tau preferat?

film

De ce este o întrebare bună / drăguță: Răspunsul la această întrebare vă va ajuta să descoperiți dacă aveți interese comune atunci când vine vorba de filme și cu cât aveți mai mult în comun, cu atât mai bine!

Întrebarea nr. 3.) Dacă există vreun loc în lume pe care să-l puteți duce, unde ar fi și de ce?

lume

De ce este o întrebare bună / drăguță: Acesta este un altul dintre acele tipuri de întrebări “de a-l cunoaște”. Poate că ambii visezi în aceleași locuri, cine știe?

Întrebarea nr. 4.) Care este sportul dvs. preferat de vizionat / jucat?

sport

De ce este o întrebare bună / drăguță: O mulțime de băieți absolut dragoste vorbind despre sport și acest lucru va primi conversație curge. Sperăm că puteți păstra o parte din acea cunoaștere și poate chiar să vă invitați să vizionați jocul! Solicitarea acestei întrebări vă permite, de asemenea, să vă cunoașteți că sunteți interesat de preferințele și nelipsitele lui și doriți să îl cunoașteți mai bine.

Întrebarea nr. 5.) Dacă ne întâlnim, cum ai celebra prima noastră aniversare de un an?

aniversare

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cererea asta vă ajută într-un mod în care răspunsul vă va spune dacă va face ceva ce vă place. Răspunsurile la întrebări ca acestea vă pot ajuta să vă dați seama ce tip de romantic este și dacă îi pasă suficient pentru a vă spune!

Întrebarea nr. 6.) Care este familia ta?

familie

De ce este o întrebare bună / drăguță: Îi va plăcea faptul că luați inițiativa de a cunoaște oamenii pe care îi iubește.

Întrebarea nr. 7.) Dar despre tine ești cel mai mândru?

talent

De ce este o întrebare bună / drăguță: Fie că răspunsul este despre aspectul său, talentele sau personalitatea, îl angajați în conversație, ceea ce înseamnă că vreți să-l cunoașteți și ce se mândrește. Mândria este o trăsătură uriașă în majoritatea oricărui tip și cu siguranță ceva ce trebuie să fie conștient de.

Întrebarea nr. 8.) Ai strigat vreodată la un film?

trist

De ce este o întrebare bună / drăguță: Sincer, răspunsul la această întrebare este, de obicei, un răspuns negativ, dar dacă el răspunde da, poate că are un spot delicat cu adevărat drăguț!

Întrebarea nr. 9.) Care este mașina ta preferată?

fav car

De ce este o întrebare bună / drăguță: Acesta este un alt subiect pe care majoritatea tipilor le place sa discute. Dacă este un iubit de mașină, te va adora pentru că te întrebi și se va bucura să-ți spună tot ce-i place.

  7 Semne ale iubirii la prima vedere

Întrebarea nr. 10.) Care este mancarea ta preferata?

fav food

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cu cât îl cunoașteți din ce în ce mai mult, cu atât o relație mai bună va crește!

Recomandat pentru tine

> 200 de nume drăguțe pentru a-ți apela prietenul

> 25 de cute paragrafe pentru a trimite la prietenul tau

Întrebarea nr. 11.) Ce observi mai întâi când întâlnești prima dată o fată?

primul

De ce este o întrebare bună / drăguță: Acest răspuns vă va oferi, de asemenea, o bună cunoaștere a tipului de tip pe care îl aveți.

Întrebarea nr. 12.) Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut vreodată în viața ta?

cel mai nebunesc

De ce este o întrebare bună / drăguță: Nu numai ca acest lucru va va da o privire asupra trecutului sau, dar va va lasa sa stiti cat de departe sunt limitele acestor baieti si daca puteti tine pasul cu ele sau daca doriti mai mult entuziasm decat ceea ce este dispus sa faca.

Întrebarea nr. 13.) Care este activitatea ta favorita romantica??

picnic

De ce este o întrebare bună / drăguță:  Un tip are o viziune diferită asupra a ceea ce este romantic decât o face o fată. Deci, fii atent la modul în care îți iei răspunsul la zdrobitor. Dacă el răspunde: “Vrem să jucăm jocuri video toată ziua și să bem Mountain Dew” și nu este ideea ta preferată de romantism, poate că nu este potrivit pentru tine. Pe de altă parte, dacă el face cel puțin puțin efort și spune: “Am putea avea un picnic în parc” sau “Te-aș duce la cumpărături”, poate că el este portar!

Întrebarea nr. 14.) Care a fost cel mai înfricoșător moment din viața ta?

mai înfricoșătoare

De ce este o întrebare bună / drăguță: Este bine să cunoști un tip, de ce îi este frică și de ce.

Întrebarea nr. 15.) Cine a fost prima ta pasiune?

zdrobi

De ce este o întrebare bună / drăguță: Această întrebare este doar o mică pauză de gheață și poate să-i facă să se înroșească sau să râzi, dar este o întrebare drăguță de a întreba.

Întrebarea nr. 16.) Cine este cel mai mare erou al tău??

batman

De ce este o întrebare bună / drăguță: Solicitarea acestei întrebări tipului care vă interesează vă va ajuta să aflați cu cine se uită și la cine aspiră să fie. Este doar un alt tip de întrebare “să-l cunoașteți”, care vă poate încălzi unul cu celălalt.

Întrebarea nr. 17.) Doriți să vă petreceți mai des cu mine?

agăţat

De ce este o întrebare bună / drăguță: Acest lucru vă permite pasiunea să știe că sunteți interesat de el și să îl vedeți mai des. Este chiar mai drăguț dacă spune da!

Întrebarea nr. 18.) Care este definiția ta intimă?

intim

De ce este o întrebare bună / drăguță: Solicitarea acestei întrebări și primirea răspunsului său vă vor oferi o idee despre modul în care pasiunea dumneavoastră percepe intimitatea și dragostea. Răspunsul poate fi destul de incitant și adorabil!

  20 paragrafe lungi pentru a trimite celui mai bun prieten al tău

Întrebarea nr. 19.) Vrei să te hrănești cu mine?

îmbrățișa

De ce este o întrebare bună / drăguță: Oh! Cutenia! Dacă nu spune nu, desigur, atunci nu este atât de drăguț … Dar, dacă spune da, este cu siguranță o întrebare adorabilă să întrebi.

Întrebarea nr. 20.) Care sunt hobby-urile tale preferate?

Hobbie

De ce este o întrebare bună / drăguță: Poate că atunci când va răspunde, veți descoperi că amândoi aveți multe interese comune și puteți face chiar și unele dintre aceste hobby-uri împreună. Acest lucru vă va ajuta să îl cunoașteți mai bine și să descoperiți ce face cu adevărat.

Întrebarea nr. 21.) Care e restaurantul tău preferat??

# 1

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cine știe, poate veți împărtăși o dragoste pasională pentru rulouri de sushi. De asemenea, întrebându-l, acest lucru vă poate aduce doar informațiile necesare pentru a vă stabili ideea de data perfectă in viitor.

Întrebarea nr. 22.) Ce ați face dacă ați câștigat loteria?

22

De ce este o întrebare bună / drăguță: Priviți în interiorul priorităților financiare ale omului dvs. întrebându-i această întrebare. Are o inimă lacomă sau una bună? Va cheltui banii cu înțelepciune sau va fi complet nepăsător? 

Întrebarea nr. 23.) Cel mai jenant aspect?

3

De ce este o întrebare bună / drăguță: Ia câteva chicoteli din pasiunea ta, făcându-l să se deschidă și să-și amintească despre aspectul cel mai jenant când era mai tânăr. Poate că nu a stricat acel barbat pe care l-a dat mama când avea 5 ani, nu vei ști niciodată dacă nu te întrebi!

Întrebarea nr. 24.) Care este modul tău preferat de a petrece o zi ploioasă?

4

De ce este o întrebare bună / drăguță: Scoateți în evidență modul în care ar fi avut plăcere să vă îngrijorați în interior dacă nu este rău dacă. Acest lucru se întâmplă pentru furtuni de zăpadă sau orice vreme proastă pe care ați putea dori să vă încurcă în toată ziua pentru. 

Întrebarea # 25.) Care este jocul dvs. video preferat??

5

De ce este o întrebare bună / drăguță: La fel ca în cazul sportului, de cele mai multe ori, bărbații sunt destul de pompați în legătură cu jocurile video. Fii atent, poate merge mai departe și mai departe …

Întrebarea nr. 26.) Esti superstitios?

6

De ce este o întrebare bună / drăguță: Creați-vă creativitatea în timp ce discutați despre ceea ce vă oferă heebie jeebies!

Întrebarea nr. 27.) Sunteţi religios?7

De ce este o întrebare bună / drăguță: Aceasta este o întrebare importantă pentru a întreba pe cineva cu care doriți să aveți o relație. Este mai bine dacă amândoi ajungeți la o înțelegere reciprocă a opiniilor pentru a face orice fel de relație de lucru. Poate că vă apreciați să vă scufundați în această întrebare, astfel încât să puteți vedea cu adevărat dacă faceți clic pe toate nivelurile potrivite. 

Întrebarea nr. 28.) Ora favorită a anului?

8

De ce este o întrebare bună / drăguță: Voi doi vă puteți lega dacă vă place să vă stabiliți pe plajă în timpul verii sau să beți cacao fierbinte în timpul iernii.

Întrebarea nr. 29.) Denumiți câteva lucruri în lista dvs. de cupă?

  20 de întrebări pentru a vă întreba

9

De ce este o întrebare bună / drăguță: Poate că va împărtăși câteva din aceleași idei și, împreună, amândoi puteți să vă vedeți cum îi veți lovi de pe listele dvs.!

Întrebarea nr. 30.) Care este trupa / muzicianul tau preferat??

10

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cine nu-și place să discute muzica preferată? Această întrebare va deschide cu ușurință o ușoară conversație între tine și beau.

Întrebarea nr. 31.) Ce te face nervos?

11

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cea mai bună modalitate de a cunoaște pe cineva este să aflăm ce le face confortabile, precum și ceea ce îi face să nu se simtă confortabil. Identificarea punctelor slabe ale unui partener potențial este la fel de importantă ca și găsirea celor mai importante puncte forte.

Întrebarea nr. 32.) Care a fost primul tău sărut??

12

De ce este o întrebare bună / drăguță: Pentru că cine nu adoră povestea unui prim sărut? 

Întrebarea nr. 33.) Ce vrei să faci pentru o carieră?

13

De ce este o întrebare bună / drăguță: Urmăriți tipul pe care-l plăcește în timp ce se deschide visele sale pentru viitor. Îl cunoașteți la un nivel mai personal și aflați ce se străduiește să fie.

Întrebarea nr. 34.) Știi să dansezi?

14

De ce este o întrebare bună / drăguță: Acest lucru poate părea o întrebare prostească, dar dacă sunteți o doamnă care dorește să danseze, poate că este necesar ca tipul dvs. să danseze cu voi. Dacă nu sunteți un dansator uriaș, atunci va fi bine să știți dacă se va aștepta să aveți mișcări sau nu.

Întrebarea nr. 35.) Care este cea mai mare părere de companie??

15

De ce este o întrebare bună / drăguță: Acest lucru poate decide dacă doriți să continuați să vedeți acest tip sau nu, spunându-vă dacă ambele sunt dezactivate de aceleași lucruri. Poate că ambii urăsc fumul de țigară sau nici unul dintre voi nu poate sta broccoli! Vă va ajuta, de asemenea, să evitați să faceți lucruri care ar putea fi cu adevărat sub pielea sa și invers. 

Întrebarea nr. 36.) Cine este vedeta de care îți place?

16

De ce este o întrebare bună / drăguță: În ciuda faptului că această întrebare pare ciudată sau inutilă, răspunsul îți va da o idee despre ce fel de femei găsește atractivă.

Întrebarea nr. 37.) Iti place sa citesti?

17

De ce este o întrebare bună / drăguță: Cei doi puteți să discutați confortabil ce cărți vă plac sau că nu vă place.

Întrebarea nr. 38.) Locul de muncă preferat pe care l-ați avut sau doriți să-l aveți?

18

De ce este o întrebare bună / drăguță: Modul în care vorbește despre muncă vă poate ajuta să vă stabiliți etica muncii și ceea ce îl motivează. 

Întrebarea nr. 39.) Sunteți un introvertit sau un extrovert?

19

De ce este o întrebare bună / drăguță: Întreabă-i această întrebare pentru a vedea dacă te potrivește cu tine în stilul tău de viață. Ar putea să-l facă să se deschidă despre cum îi place să-și petreacă timpul. Sperăm că amândoi vă place să petreceți timp în același mod!

Întrebarea nr. 40.) Ce calități doriți într-o iubită?

20

De ce este o întrebare bună / drăguță: Aflați ce îl face nebun! Este o idee bună să simțiți ce căută într-adevăr într-un potențial partener. Răspunsul lui vă va oferi indicii de care aveți nevoie pentru a afla dacă sunteți femeia potrivită pentru el! 

Recomandat pentru tine

> 200 de nume drăguțe pentru a-ți apela prietenul

> 25 de cute paragrafe pentru a trimite la prietenul tau