Ce înseamnă atunci când un tip vă sărută fruntea?

Astăzi vom vorbi despre nimeni altul decât sărutul frunții. Toată lumea iubește să primească acest tip de sărut, indiferent dacă provine de la un prieten, de la un prieten sau chiar de la un membru al familiei; și asta e ceea ce este atât de remarcabil pentru un sărut de frunte: nu se limitează la o relație intimă, dar sentimentul pe care îl obțineți de la primirea acestui tip de sărut este același. Ne dă un sentiment de dragoste, confort și senzație de parcă suntem cea mai specială persoană din lume. Dar ce anume înseamnă atunci când un GUY vă sărute fruntea?

c559d62f0d04616a450b6a444e3289d2

E mai tare decât tine

Bine, deci poate părea cam amuzant, dar este adevărat. Dacă întâlnești pe cineva care e mai înalt decât tine, el te poate sărute pur și simplu pe frunte, pentru că este o distanță mai scurtă decât să te apleci până la buze. Nu o face mai puțin semnificativă, dar este cu siguranță mai ușor pentru un om mai înalt să vă dea un sărut rapid pe frunte decât orice altceva. Probabil o va face deseori, și când voi doi vă grăbiți. El va face cu siguranță acest tip de sărut atunci când voi doi sunteți în picioare. Deci, ia în considerare tipul pe care îl întâlniți: este el în mod semnificativ mai înalt decât tine? Apoi ar putea fi doar “leneș”, sau poate mai confortabil, oferindu-vă un sărut pe frunte.

Îi place foarte mult

Poate că tipul ăsta chiar îți place fruntea ta? Poate că îi place acest tip de sărut? Ca și în restul vieții, bărbații au preferința și asupra sărutărilor. Unii tipi ar putea fi mai mult în a face sau sărutându pe obraz, dar favorit lui ar putea fi cu siguranta pe frunte. Dacă te-ar săruta de multe ori, ar putea fi un semn că el doar iubește să-i sărute fruntea doamnelor – nimic nu e în neregulă cu asta, nu? Sunt sigur că nu vă plângeți de partea voastră!

  10 Semne ai găsit Soulmate-ul tău

El te respectă

Știați că un sărut de frunte poate fi de fapt un semn de respect? Arată că el nu doar încearcă să “pătrundă în pantalonii tăi”, ca să spunem așa, căci un bărbat care doar interesează legătura nu se va deranja să te sărute într-un loc dulce și delicat, cum ar fi fruntea ta; probabil că va dori sărutări profunde pe buză și pe gât.

76230e82ae467c5a06477ac8ecaa6abb

Îi pasă profund de tine

Sărutul frunții este pur și simplu unul dintre cele mai proaspete sărutări de acolo. Dintre toate sărutările, este singurul sărut care te face să te simți ca și cum ai fi cu adevărat îngrijiți. Deci, fiind spus, dacă un tip te sărută pe frunte, el chiar îți pasă de tine și dorește să cunoști profunzimea îngrijirii lui. El știe că un sărut de frunte te va face să te simți iubit și de aceea o face.

El vă protejează

Un sărut de frunte poate însemna cu siguranță o mulțime de lucruri diferite, dar unul dintre cele mai mari semnale care arată un sărut de frunte este că el vă protejează. Te tine strans si te saruta pe frunte: incearca sa-ti arate ca esti SIS si singurul lui, si va face orice pentru a te proteja. În acest mod, este de fapt un sărut care deține o mulțime de semnificații și de fapt este foarte puternic. Acest tip de sarut se va face de obicei atunci cand voi doi sunteti singuri si aveti un moment romantic ca sa va spunem asa. Starea de spirit va fi calmă, va avea brațele înfășurate în jurul tău și te va săruta ușor pe buze, ținându-te strâns. Desigur, vă veți simți în siguranță, iar sarutul frunții va încheia înțelegerea privind siguranța și sentimentul de a fi protejați de omul dvs..

  Ce să faci când înceapă brusc să te texteze

Ce înseamnă atunci când un tip vă sărută fruntea? Ce înseamnă atunci când un tip vă sărută fruntea?

El te iubeste

O mulțime de sărutări poate însemna că te iubește, dar este ceva atât de senzual în privința unui sărut de frunte. Da, înseamnă că îi pasă și te respectă, dar înseamnă că te iubește. Te iubeste atat de mult incat nu are nevoie sa faca altceva decat acest sarut simplu. El știe că veți iubi acest tip de sărut, așa că nu este cu adevărat o opțiune mai bună atunci când vine vorba de sărutare pentru a arăta cea mai mare afecțiune, adorare și LOVE.

Toți iubim sărutările frunții, mai ales când vine de la prietenul, logodnicul sau soțul nostru. Aceste sărutări pot însemna multe lucruri diferite, dar în cea mai mare parte este un simbol al afecțiunii și al iubirii. Aceasta arată că vă respectă pe deplin și vă îngrijește profund. Este un semn că el vrea să vă păzească și să vă protejeze. Îți place să-ți faci sărutări de frunte? Cum vă simțiți când primiți una dintre aceste sărutări minunate? Împărtășiți-ne cu dvs. gândurile de mai jos!