Ce înseamnă să visezi despre un tip pe care nu l-ai întâlnit niciodată?

Diferiți oameni vor avea idei diferite atunci când vine vorba de vise. Există unii oameni care cred că visele sunt doar modul în care mintea ta te face să te gândești la ceva, să-ți amintești ceva sau să-ți spui ceva. O limbă ascunsă și secretă pe care mintea voastră o înțelege, dar restul nu o face.

Ce Does It Mean to Dream About a Guy You’ve Never Met 1

Alți oameni cred că visele sunt doar așa – un vis. Ceva pe care mintea o pune împreună, în timp ce dormi. Poate o problemă? De obicei, nimic să nu acorde prea multă atenție.

Visele (și somnul în ansamblu) au fost studiate destul de mult de oamenii de știință, dornici să învețe despre ceea ce se întâmplă nu numai cu corpul, ci și cu mintea, când închideți ochii. Aceste studii par să sugereze o teorie că nu poți să faci o persoană cu totul nouă, în capul tău, astfel încât persoana pe care o visezi TREBUIE să fie cineva pe care tu l-ai văzut sau ai întâlnit cel puțin o dată înainte. Asta nu înseamnă că ați avut o conversație cu ei sau chiar ați interacționat cu ei oricum, ci doar că le-ați văzut undeva, la un moment dat, și acum ei vă prezintă în visele voastre – subconștientul dumneavoastră. S-ar putea să fi trecut pe lângă ei în mall sau poate că ați fost chiar în același autobuz ca el într-o zi. Indiferent de situație, dacă credeți acești experți, veți visa întotdeauna cineva pe care l-ați întâlnit deja.

Ce înseamnă să visezi despre un tip pe care nu l-ai întâlnit niciodată?

Înainte de a privi sensul interpretării despre visul la cineva pe care nu l-ai întâlnit niciodată, trebuie să te uiți mai întâi la ceea ce se întâmplă, în vis.

  25 de cute paragrafe pentru a trimite la prietenul tau

Dacă flirtezi cu tipul pe care nu l-ai întâlnit niciodată în visul tău, ți-ar sugera că ai o formă de afecțiune sau intimitate în viața ta. Unii experți de vise cred chiar că ați putea să vă îmbarcați într-o relație de brand nou în viitorul apropiat, aproape ca și cum visul vostru va prezice viitorul pentru voi. Acest lucru nu înseamnă însă că veți intra într-o relație cu persoana în cauză (tipul din vis).

Dacă sunteți deja într-o relație cu altcineva și visezi la un tip pe care ți-l plăcești, dar nu l-ai întâlnit niciodată, ar putea fi un semn că relația ta actuală lipsește ceva, probabil afecțiune, intimitate, flirtul pe care l-ai experimentat când ai început dating și că îl căutați în altă parte.

Ce Does It Mean to Dream About a Guy You’ve Never Met 2

Prin lipirea temei de a fi într-o relație, dacă visezi că ești singur (și tipul pe care l-ai întâlnit este în vis), nu înseamnă că ar trebui să fii singur. Aceasta nu este calea minții voastre de a vă spune să vă despărțiți de actualul dvs. BAE și să sariți la noul tip (pe care nu l-ați întâlnit niciodată), dar înseamnă că din nou ceva lipsește pentru dvs. În acest scenariu, mai degrabă decât să pierdeți intimitatea sau afecțiunea, s-ar putea să vă simțiți exaltați – lipsiți de putere. Poate că nu vă așezați în situația în care ar trebui?

Dacă visezi despre tipul pe care nu l-ai întâlnit niciodată și se materializează într-o formă de “admirator secret”, există șansa ca subconștientul tău să spună că ai lipsit din nou, din nou, dar de data asta, pierzi ceva ce se întâmplă în jurul tău. Ar putea fi faptul că tipul pe care nu l-ai întâlnit niciodată ți-a plăcut, dar tocmai tu nu ai luat încă semnalele astea. În același timp, ar putea însemna, de asemenea, că altceva se întâmplă în jurul tău – NU are legătură cu viața ta de dragoste – pe care încă nu i-ai luat-o. Trebuie să vă treziți și să vă deschideți ochii spre împrejurimile voastre. Este calea capului vostru de a vă spune să fiți atenți la ceva.

  Ar trebui să te sărut la prima întâlnire?

In concluzie:

Deși ar fi foarte frumos să credeți că visezi la dragostea vieții tale în visul tău, există șanse mult mai mari ca visele tale să-ți spună că pierzi ceva în tine însuți. Subconștientul dvs. vă face să vă conștientizați că vă lipsiți de intimitate sau de afecțiune sau că nu obțineți ceva de care aveți nevoie din relația actuală sau din statutul dvs. unic. Sa visezi la un tip pe care nu l-ai intalnit niciodata (si sa-l placi cu adevarat) cand esti singur este de obicei un semn ca esti pregatit pana in prezent, sau poate ca ai lipsit de apropierea pe care ai simti-o cand te-ai cuplat fericit.

Ce Does It Mean to Dream About a Guy You’ve Never Met 3

Dacă visezi la un tip pe care nu l-ai întâlnit niciodată când ești într-o relație deja, nu fi prea rapid să sari nava în ceea ce pare a fi cea mai bună opțiune. Acest tip nou ar putea părea ca un vis devenit realitate, dar visul devine rareori adevărat în “viața reală”, iar iarba nu este întotdeauna mai verde pe cealaltă parte. Visează-te pe altcineva când ești deja parte dintr-un cuplu este un semn că trebuie să acorzi atenție la ceea ce se întâmplă acolo, nu să inviți pe altcineva în mix.