Cum să fii o soție supusă

În această zi și în vârstă, oamenii cred că a fi supus înseamnă să fii folosit și să treci peste tot. Există o mișcare puternică în care femeile trebuie să fie complet egale cu bărbații; și vă voi spune asta chiar aici: femeile sunt egală cu bărbații și ar trebui să aibă același tratament și egalitate în fiecare aspect al vieții. Cu toate acestea, există un aspect al naturii umane pe care îl uităm: și asta este că bărbații sunt concepuți să fie protectori și furnizori, în timp ce femeile sunt menite să fie iubiți și îndrăgostiți. E natura umană. Nu înseamnă că o femeie nu poate avea o carieră sau să fie capul gospodăriei, dar este mai frecvent ca bărbații să facă acest lucru. Aceasta ne lasă cu o mare întrebare: de ce ar vrea o femeie să fie o soție supusă?

Voi spune foarte mult: o soție supusă este de nouă ori din zece, capabilă să aibă o relație mai bună și o căsătorie. Soțiile supuse dau soților lor ceea ce au nevoie emoțional și fizic și se întorc să primească același respect din punctul de vedere al protecției, fiind prevăzut și bineînțeles auzit și iubit ca și alții. Acordat stilul de viață supus nu va fi o alegere bună pentru toate doamnele de acolo, și asta e perfect, dar dacă sunteți curios de stilul de viață supus sau pur și simplu doriți să încercați ceva nou pentru a vedea dacă funcționează pentru dvs. și partenerul dvs. , veți dori să aflați cum să fiți o soție supusă.

Mai intai lucrurile: Acest lucru nu functioneaza pentru relatii abuzive. Deși nu ar trebui să vă supuneți în primul rând unei relații abuzive, poate fi și mai devastatoare dacă alegeți să deveniți mai supus omului dumneavoastră. Un om abuziv va profita de tine și te va face să te simți mai mult de un sclav decât de o iubitoare iubită sau soție. Doar bărbații cu respect și îngrijire, cu o inimă bună și minte, vor putea aprecia într-adevăr o soție supusă. Dacă vă aflați într-o relație abuzivă sau cu cineva care pur și simplu nu vă apreciază sau respectă, lăsați-i imediat – mai ales înainte de a încerca stilul de viață supus.

Există o mulțime de motive pentru care s-ar putea dori să fiți o soție supusă. Statisticile arată că, atunci când o femeie este supusă soțului ei, rata divorțului și infidelitatea sunt reduse, deoarece ambele nevoi ale partenerului sunt îndeplinite; amintiți-vă, nu este vorba numai de a face totul pentru omul dvs., el va trebui să-și replice dragostea și respectul față de voi. Este, de asemenea, dovedit faptul că o soție supusă este mai probabil să-și “facă drumul”, fără nici o luptă, nebunii sau enervare. Sună ca ceva care ar putea funcționa pentru toți, corect?

Nu ești sclav. Întotdeauna amintiți-vă: o soție supusă nu este un sclav și ea NU este folosită. O soție supusă este o persoană care este ÎNTOTDEAUNA respectată și adorată de partenerul ei. Ea nu este sclavă și nu pune jos sexul feminin prin alegerea acestui stil de viață. Dacă nu doriți să fiți parte a stilului de viață, atunci nu puneți alții în jos pentru că ați ales-o. Nu este nimic în neregulă cu un stil de viață supus, dacă acesta se face în mod corespunzător și toți cei implicați primesc ceea ce doresc și au nevoie. La sfârșitul zilei, dacă simțiți că sunteți tratat nedrept sau nu, în timp ce alegeți un stil de viață supus, este în mod evident cel mai bine să întrerupeți sau să discutați cu partenerul dvs. pentru a obține condiții mai bune.

Acum hai să vorbim despre Cum.

Ca și în cazul tuturor lucrurilor din viață, descoperirea unui nou stil de viață sau îmbunătățirea vieții necesită o practică și un pic de ajutor. Vom desprinde câțiva pași și sfaturi și trucuri pentru a deveni o soție mare supusă soțului tău.

Ascultă-l. Când tipul dvs. are o problemă la locul de muncă sau este frustrat de un prieten, el vrea să se întoarcă la tine pentru a lăsa aceste sentimente să se piardă. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este pur și simplu asculta și ascultați-l. Nu are nevoie să oferiți vreun sfat – dacă, desigur, nu o cere. Dar, la sfarsitul zilei, daca este nebun in legatura cu ceva ce nu vrea sa-i spui ca se greseste sau ce ar trebui sa aiba sau ar fi putut face. Acest lucru îl va face să se simtă mai rău în legătură cu situația. Spuneți cât mai puțin posibil și spuneți-i doar că sunteți acolo pentru el cu urechi ascultătoare și confort atunci când are nevoie cel mai mult.

Întreabă-l pentru ajutor. Bărbații LOVE pentru a ajuta doamna lor afară. Te văd ca o “fată în primejdie” și doresc să fie eroul. Dacă se întâmplă ceva în neregulă – fie că mașina are nevoie de o schimbare a anvelopei, chiuveta care necesită o fixare simplă, fie că aveți nevoie de ajutor pentru a trece printr-o moarte recentă în familie, uitați întotdeauna la el pentru ajutor. Îi va place să se simtă ca un bărbat mare, puternic – poate chiar și un erou – pentru doamna lui minunată. Sunt sigur că există mai mult decât suficient de multe lucruri pe care le puteți face singuri, dar ce este în neregulă cu oferirea unui stimulent pentru ego și pentru a lăsa să se simtă ca un milion de dolari în timp ce vă așezați?

Lasă-l să fie furnizorul. Dacă slujba lui poate fi suficientă stabilitate financiară pentru voi doi, atunci lăsați-l să fie furnizorul. Bărbații prosperă că sunt capabili să-și asigure familiile și îi permiteți să fie furnizorul îl vor face din nou să se simtă ca un om mare – și poate chiar și eroul tău. Bineînțeles că acest lucru nu va funcționa întotdeauna pentru toate situațiile familiale, dar dacă are mijloacele de a furniza, atunci să vă ofere acest lucru. Acesta este visul său, indiferent dacă vrea sau nu să recunoască acest lucru.

Nu cuiva. Naggingul nu este feminin, nu este plăcut și este probabil cel mai rău mod de a încerca să obțineți ceea ce doriți. Vreau sa spun, lasa-i fata la doamnelor: nimanui nu-i place sa fie nenorocit si un sot se simte suparat si teribil atunci cand sotia lui il plictiseste de ceva. El este mai puțin probabil să o facă după ce a fost ciudat sau a strigat. Trebuie să vii la el într-o manieră mai feminină și să o faci să pară că ai nevoie de el pentru asta. Trebuie să faci să pari că tu ești micuța sa doamnă și trebuie să-i rezolvi ceva. Deci, în loc să țipați și să faceți cioară, încercați să-l întrebați cât de dulce posibil. Tăiați-vă mâna prin părul lui sau mângâiați-i obrazul. Finalizați-vă cererea cu un sărut pe buze sau obraz. Vino la el într-un mod feminin și el va răspunde. Dacă totul eșuează, poți și vărsa câteva lacrimi, așa că simte că trebuie să o facă pentru a te face să te simți mai bine. Nu va deranja deloc – atâta timp cât te face fericit!

Participă la el. Încă o dată – nu ești așa sclav sau devin mai puțin egal cu el. Amintiți-vă: a fi supus trebuie să fie respectuos și minunat pentru toți cei implicați. Acestea fiind spuse, omul tău ascultă toate nevoile tale. Când cere ceva, el obligă. Când ai nevoie să fie eroul tău, e fericit să o facă. El lucrează din greu toată ziua în fiecare zi pentru a oferi și a promis să vă protejeze în orice situație imaginabilă. Cel puțin ai putea să faci este să-i faci față nevoilor și dorințelor atunci când o întreabă. Când vrea ceva simplu ca o bere din frigider sau pentru ca pantalonii săi să fie spălați mâine pentru muncă, pur și simplu spuneți “Bine, dragă”. Nu este nevoie să-i spuneți să o facă singur sau pur și simplu să-i spună “nu”. Participați la nevoile sale, și va fi mai mult decât fericit să vă prezinte și dumneavoastră. Merge în ambele sensuri, doamnelor!

Uite frumos pentru el. Ești întotdeauna frumos pentru el, indiferent dacă ești în pantalonii tăi de transpirație și în tricou sau în acea rochie neagră sexy și tocuri sexy. Dar trebuie să vă asigurați că țineți pasul cu voi înșivă, astfel încât să nu piardă interesul. S-ar putea suna puțin prea puțin, dar așa sunt cei mai mulți bărbați. Nu spun că trebuie să îți curci părul și să te plimbi în tocuri înalte și o tinuță sexy toată ziua în fiecare zi, dar ține pasul cu tine. Asigurați-vă că părul nu este o epavă absolută, sprâncenele dvs. sunt făcute, iar fața dumneavoastră este proaspăt spălată și hidratată. Încearcă să ții pasul cu corpul tău cât de bine poți. Mă mândriți și vă va fi recunoscător. Și când vine vorba de noapte? Întrebați cu adevărat lucrurile pentru a vă asigura că toți ochii vă stau pe toată noaptea. Se va bucura cu siguranță de asta.

Păstrați casa curățată. Dacă nu lucrați, atunci slujba ta este să ai grijă de casa ta (și copiii dacă ai ei). În timp ce soțul dvs. lucrează pentru a vă face bani, asigurați-vă că se întoarce acasă într-o casă frumoasă și organizată. Și dacă aveți într-adevăr dispoziția să-l faceți fericit și apreciat de tine, aruncați în cină și în desert. Îi va plăcea să se întoarcă acasă la frumoasa sa soție, la o casă minunată și la o masă delicioasă care îi va satisface dorințele.

După cum puteți vedea, nu este absolut nimic în neregulă cu a fi o soție supusă. De fapt, poate fi un schimbator de joc uriaș pentru dvs. și pentru soțul dvs., pe măsură ce vă vedeți amândoi văzând noi nivele de fericire și respect față de alți.

Ești o soție supusă? Cum vă place?