Cameron Diaz étrend és edzés

Találkozzunk vele, ha szereted a szabadtéri életmódot, mint Cameron Diaz, úgy tűnik, hogy nem fog túlsúlyt vinni, ugye? Nagyon nyilvánvaló, hogy ez a 42 éves színésznő szereti a szabadidős dolgot – mindig kajakozás vagy szörfözés, a tornateremben vagy futás közben. Ez a helyzet a súlycsökkenés és az alakváltozás terén – akkor ténylegesen gyakorolni kell, és olyan unalmas, mint ez a hang, nézd meg a gyilkos test elsődleges példáját, amit csak lehetett volna, ha le kellene szállnod a kanapádat!

Természetesen ez nem csak a testmozgás, amely megtartja Cameron Diaz-ot, jó formában van – étrendjét követi, amit a táplálkozó a csillagok által megkövetelt, annak érdekében, hogy a kalóriabevitel ne legyen túl magas, és a megfelelő típusú élelmiszereket, vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy lépést tartson az aktív életmóddal, valamint hagyja a bőrét hibátlanul és haját fényesvé teszi.

Cameron Diaz Diet

Húszas éveiben sült ételeket, például csirkét és sült krumplit kóstolt ki. Valójában ez olyan dolog, ami nagyon hangos a napjainkban, de most már a negyvenes évek közepére érti, itt az idő, hogy újraértékeljük, amit nagyon jól látott.

Cameron Diaz Diet and Workout_01

Tudja, hogy a sült étel folyamatos fogyasztása mostanra nem lesz jó neki – ugyanúgy, mint a magas koleszterinhez kapcsolódó rozsdás ételek, van még a felesleges súly, amelyet minden üres kalóriából meg kell aggódnia. bár időről időre egy kis bánásmódot enged, és nem aggódik a paparazzi miatt, amikor az arcát tele van valami sült pörköléssel, többnyire egy változatos és kiegyensúlyozott étrendet eszik, de kicsi, mégis szabályos ételek.

Dietetikusja és étrend-tervezője azt tanácsolta, hogy rendszeresen megkóstolja a hat kisebb ételt a nap folyamán, ahelyett, hogy a három főétkezés során kalóriájába szorította. Ezen felül elkerüli a fehér ételeket, mint pl. A pestis, leginkább azért, mert hajlamosak elzárni az emésztőrendszert, és túlságosan nagy mennyiségű hulladékot termelni a bélben, hanem azért is, mert táplálkozási szempontból nem olyan jó neked. Ez azt jelenti, hogy a “csaló napok” mellett nem fog olyan ételeket fogyasztani, mint a tészta, a tészta, a sütemények, a fehér kenyér stb. Természetesen mindig vannak olyan helyettesítések, amelyeket használhat, de rendszeresen elkerüljük ezeket az élelmiszereket. remek ötlet.

  Gyors súlycsökkenés egy hét alatt

Cameron Diaz Diet and Workout_02

A fehérjében gazdag diéta szükséges ahhoz, hogy lépést tartson a gyakorlati szintjével, és bár némileg szigorú étrendet követ, szórakozik az ételével. Egy átlagos napot tartalmazhat a fehérje shake, a nyers mandula, az alacsony zsírtartalmú tej és a joghurt alkoholtartalmának reggelivel, majd a reggeli délelőtti snack lesz luxus cappuccino vagy gyümölcs. Az ebédhez finom és egészséges zöld saláta van, néhány roston sült csirke, majd pár órával azután, hogy délután délutáni snackjét élvezni fogja, néhány őszibarackot, vagy néhány szilvát (hogy segítsen az emésztőrendszer szépen mozgatni ), mielőtt kellemes tojást és spenóttojás fehér omlettet adna vacsorára, sőt még egy kis sötét csokoládét is.

Cameron Diaz edzés

A szabadidős életmód kedvelése határozottan felkínálja Cameron Diaz-ot, amikor arra törekszik, hogy megőrizze magát, illeszkedjen és egészséges legyen, egyszerűen azért, mert olyan sok dolog van, amit tehet. Az illeszkedés nem mindig az edzőteremben töltött órákról van szó, vagy a jóga alatt annyira furcsa kinézetű pozíciókra (bár ő is ezt teszi). A megfelelő illeszkedés olyan egyszerű lehet, mint megtalálni a kedvenc hobbijait, mint például a szörfözés, a kajakozás, a túrázás, a teniszezés stb. Mindaddig, amíg mozgásban vagy égetésben leveszi a kalóriákat, akkor dolgozik ki és tartja magát egészségesnek, és mindent meg kell tudnia, mikor alakul ki – minél többet mozogsz, annál több izomcsoportot használsz, annál több kövér akkor éget, és annál több izomot épít fel.

Cameron Diaz Diet and Workout_04

Soha nem hinnéd, hogy ez a színésznő és modell ma már 42 éves, ugye? Van egy olyan teste, amelyet legtöbben szó szerint megölünk, és tökéletes bőrrel, gyönyörű szemekkel és egy nagyszerű mosollyal, hogy csodálkozzunk, nem csoda, hogy a világ egyik legszebb emberét magába foglalja.?