8 Neverjetna italijanska recepti za hrano | Styles at Life

Kadarkoli slišimo ime testenin, mislimo italijansko. Ko mislimo, da oljčno olje z nekaj testeninami zagotovo vemo o italijanščini in kdaj smo kdaj rekli ne klasični italijanski jedi? Nikoli. Ali je mogoče, da se odpravimo v drage restavracije vsakič, ko naš trebuh hrepeni po italijanščini? To je edini razlog, zakaj smo vam pripeljali nekaj klasičnih receptov za kuhanje za vaš italijanski apetit. Zdaj ni več treba čakati, da natakar služi vaši posodi, lahko ga naredite sami.

1. Filet Mignon S salatom Arugula:

italijansko food recipes1

Za začetek začnite z mariniranjem zrezka v soli, origanu in oljčnem olju z namigi bazilike in nato dobro ožite v oljčnem olju in česnu. Srednje do dobro opravljeno je popolno. Zdaj pa uporabite italijansko solato, da premešate solato arugula in po želji dodate oljke in grah. Grenke in orehe oljčnega olja in jih dodajte v solato s stransko krožnico česnovega kruha ali oljčnega olja opečene testenine.

2. Zuppa Toscana:

italijansko food recipes2

Za to bi potrebovali povezana klobasa, dimljena, slanina in piščanec. Zdaj začnite tako, da pečete klobase tako, da segrejte pečico, nato dodajte česen, čebulo in slanino v kuhinjsko posodo ter jo kuhajte v oljčnem olju. Ko je slanina temeljito kuhana, jo razsolite in kuhajte še nekaj. Zdaj zmešajte v juho s piščančjim bazom ali juho in spustite klobase v njih. Zdaj dodajte kremo in služi.

3. Italijanska klobasa in Tortellini juha:

italijansko food recipes3

Začnite z globoko kroženje klobas v ponvi in ​​jih razpadajte. Sesajte ga na prtiček, nato pa v ponvi dodajte goveje juho, česen, bučke, timijan, baziliko, origano, vino, papričo, paradižnikovo pirejo, paradižnik in sladka koruza po želji. Dodajte klobase in tortelini ter kuhajte in servirajte s parmezanom.

  Top 9 podloženih spodnje hlačke, ki so najboljše izbirne rokavice | Styles At Life

Poglej več: Easy Korejski recepti za hrano

4. Lemonova piščanca Saltimbocca:

italijansko food recipes4

V tem receptu se piščanca razreže v filete ali klobase in nato ovije v pršutu in limonino lupino. V ločeni skledi stisnite sveže apno ali limono in nato prelijte na piščanca. Zdaj pa uporabite belo vino in oljčno olje v ponvi ter dobro premešajte kosce piščanca. To lahko dodate kot stransko krožnik s testeninami ali česnovim kruhom.

5. Piščanec Marsala:

italijansko food recipes5

Ovijte piščančje kose v moki in bazilikah in pred tem drobljenim origanom v njem. Zdaj rahlo peljemo piščanca v oljčnem olju, da dobimo rahlo zlato barvo. V ponev dodajte Marsala vino in šerif, nato pa premešajte v oljčnem olju ocvrtih česnovih gob. Dodajte paradižnik in timij ter položite piščančje koščke.

Poglej več: Tajske recepti za hrano

6. Klasične špagete in mesne kroglice:

italijansko food recipes6

V posevku s piškoti grizemo s čebulo, oljčnim oljem, timijanom, kislo smetano ali jogurtu, origanom in bazilika. Bombajte rahlo do ustrezne barve in zdaj iz njih odstranite kroglice. V ločeni testenini z oljčnim oljem v vodi. Zdaj nalijte malo vode ali vina ali kisle smetane v ponev skupaj s klasičnimi zelišči in pripravite mesne kroglice.

7. Lasagna:

italijansko food recipes7

Lasagna je ena od klasičnih jedi naravnost iz Italije, kjer so mehke testenine in staljeni sir skupaj z močnim nadevom glavna sestavina. Polnjenje se lahko proizvede iz veganega ali mletega mesa v paru z origanom, bazilikah, paradižnikih in še več sira, na koncu pa bi lahko prišli v ustne vodne slojne lazanje.

Poglej več: Mehiški recepti za hrano

8. Škampi Arrabbiata:

italijansko food recipes8

Vreli kozice in testenine, nato pa zmešajte v potrebnih zeliščih, kot timijan ali baziliko, skupaj z origanom, nato pa rahlo bosite v oljčnem olju s čebulo, narezani paradižnik, zdrobljen česen in nato služite.

  Top 13 festivalov v Delhiju | Styles At Life

Izvirni naslov: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.