9 Best White Henna modeli s slikami Styles At Life

Bela kana “izgleda kot vznemirljiva možnost za temnejše tone kože, pa tudi za neveste v zahodnem slogu, ki ne želijo tradicionalne rdeče kane. Toda, kaj točno je bela kana? List kane rastline vsebuje naravno rdeče barve, ki madeži las, nohtov in kože.

Te dni “bele mehndi” umetnosti so pridobili večjo popularnost. To je belo lepilo, ki se uporablja za pritrjevanje proteznih pripomočkov na kožo iz zdravstvenih razlogov. Lepilo se lahko napolni na kožo, kot je pasta kane in se drži kože do tedna.

Bela Henna Designs

Top 9 Trending Bela Henna modeli s slikami:

Spodaj so zgornji deveti modeli bele kane, ki jih morate preizkusiti:

1. Moderna zasnova White Henna:

bela henna designs 7

To je bela mehndi henna z arabskim dizajnom sloga s kombinacijo modrega, da bi poudarili oblikovanje. Ti modeli se lahko uporabljajo za nekatere zahodne vrste strank, ki ne zahtevajo nobene druge opreme. Če je mešanica dobre kakovosti, bo trajala do 1 tedna.

2. Enostavna White Henna modeli za roke:

bela henna designs 2

Elegantni beli mehendi modeli dajejo moden videz, lahko se uporabijo lepila, ki so posebej namenjena temu namenu kane. Da bi bilo bolj trendovsko okrasnih lahko postavite tudi na oblikovanje. Ko je ženska navdihnjena in ima domišljijo, potem lahko ustvari lepoto iz nič.

3. Lotus White Henna Design:

bela henna designs 3

Te lepe bele vzorčne mehandi umetnosti so lahko odlične za poročno sezono ali za tiste, ki si želijo nekaj drugačnega od tradicionalne umetnosti mehndi. Na notranji strani dlani je mogoče narediti zapletene motive, ki dajejo drugačen videz razen običajnih rdečih barv.

4. Nazaj Hand White White Henna modeli:

bela henna designs 4

Temnejši odtenki kože lahko gredo po belih kunjih modelih, saj izgledajo čudovito na njih! Zgornja slika je odličen primer z arabskimi motivi hane in ta čudovita zasnova kane je treba poskusiti, da bo dobro za zahodne stranke.

  9 Best Avon torbice v Indiji s slikami Styles At Life

5. Diamond Oblika White Henna Design:

bela henna designs 5

Ta bela mehndi dizajn je bolj kot zapestnica z diamantno obliko z mrežnimi deli in z bisernimi podaljški verige, tako da izgleda kot nakit. To je lahko dobro za stranke in druge priložnosti, ki ne zahtevajo drugih dodatkov.

6. Cool Bela Henna modeli:

bela henna designs 6

To je običajna cvetlična zasnova s ​​pikami in vzorcem kroga, ta oblika je posebej za zadnji del roke in bela Henna je dober koncept. Kar prinaša novo prednost ljudem v Afriki in modni industriji.

7. Creeper White Henna Oblikovanje:

bela henna designs 1

To je mogoče mešati in se ujemati z različnimi vzorci in barvami za ponovno oblikovanje tega zasnove kane. Eleganten videz daje, ko se uporablja z različnimi barvami bleščic. To je lahko na koži naslikano v vzorcih, ki izgledajo kot kana, vendar bela kana ne obarva kože.

8. Beautiful Henna Designs White:

bela henna designs 8

Ta krasen cvetlični dizajn ima linearni vzorec. Začne se desno od podlakta in se razteza do nohtov kazalca, ki pokriva večino kože na poti. Drugi prsti so popolnoma brez kakršne koli oblike, da bi poudarili osrednji vzorec. Ta oblika je idealna za poroke in priložnosti.

9. Flower White Henna Design za noge:

bela henna designs 9

Umetnost White Henna za noge postane še lepša, ko so vzorci cvetov in ta lepa oblika mehandi z velikim lotusom, ki cvetijo v sredini, je eksotična in odlična za šport za praznične priložnosti. Contrast nohtna barva z dizajnom daje čudovit videz noge.

Zaključek:

Henna je tudi pasta, narejena iz listnatega kane, ki se uporablja za madež telesa. Originalna kana je v rdeči barvi; bela kana ni izvirna kana. Če kdo zanima bela kana za poroko ali katero koli drugo priložnost, se prepričajte, da vprašate umetnika o tem, katere izdelke je treba uporabiti, če kdo poskuša doma, se držite varnih tehnik.

  9 najlepših tetovaže žuželk za ženske in moške