Nu se poate observa un tonus de întuneric mai întunecat decât Touche Éclat

Aceasta'pentru canadieni (din moment ce știu, acest stilou de concealer / evidențiere multi-tasking este disponibil numai aici). Am început să folosesc funcția No Dark Shadows Complexion Enhancer pentru pauza de Crăciun, crezând că va fi un altul dintre acele pixuri care nu se potrivesc't ascunde rahat. (Excusez-Moi, dar știi exact ce eu'm vorbesc' despre.)

Dar'nu. Chestia asta e fantastic. Aceasta'e aceeași acțiune stilou twisty pe care tu're bine familiarizat cu:

Cu excepția a ceea ce iese este mult mai pigmentat decât norma. Aceasta'nu este o acoperire completă “'este un pic extremă, cu excepția zits “, dar ea'cu siguranță un mediu solid și puternic. Celălalt bonus este că acesta'e de fapt impermeabil. Chestia asta nu se întâmplă't faff în jur.

Acestea sunt cele două nuanțe în care se află, Wow și Pizazz (cele mai frumoase nume de umbre vreodată):

După cum puteți vedea, oameni cu jupuire ca mine ar fi un meci pentru Wow; Pizazz este pentru tonuri medii, dar, din păcate, nu'Nu ai nimic mai întunecat. Acea'este singurul lucru greșit cu acest produs.

Scopul său principal, după cum indică și numele, este de a acoperi întunericul din jurul ochilor, dar îl puteți folosi și în toate celelalte zone care vă deranjează, precum roșeața din jurul nasului. Într-un vârf, lucrează la cosuri (deși prefer să folosesc un accelerator cu acoperire completă ca acesta, aplicat cu o perie mică de buze comme ça pentru precizie maximă).

stiu'e îndrăzneț să spun că îmi place mai mult decât YSL'e faimosul Touche Éclat, dar în esență face aceleași lucruri, cu excepția faptului că beneficiați de mult mai multă acoperire. Pe lângă faptul că ascunde, funcționează bine ca un grund sau marcator de ochi. Îmi place să arunc lumină în jurul pliurilor nazolabiale, în colțurile gurii și în Cupidon'de exemplu.

Pe zile bune de piele, puteți să vă găsiți't nevoie de orice altă acoperire. Si el'nu e deloc gras; se usuca la o textura a pielii complet ne-grasa.

Sasha la Lainey Gossip o iubește și ea. Ai încercat? Dați-mi voie să știu ce credeți!

În cazul în care să cumpere

Nu găsiți umbre întunecate la Shoppers Drug Mart și Murale.

Fă-ți cuvântul

Ai încercat încă nu întuneric umbre?

Ce părere ai despre Touche Éclat??

Aveți un stilou preferat de ascundere / evidențiere?

  Beneficiază de faptul că sunt adevărați linii de împingere în sus trăiesc până la Hype?