Priljubljene 100 pričeske

Prej3 od 10Naslednji

21. Kate Middleton poročna pričeska: pletena in pletena bun  

top100weddinghairstyles2014_021

Vojvodica iz Cambridgea izgleda osupljivo s svojimi lasmi, storjenimi v zapleteni in pleteni bunici. Mi ljubimo malo bouffant na vrhu njene glave, in ravno pletenje na straneh. Za poročno frizuro, navdihnjeno s kraljevo licenco, vzemite navdih iz Kate in nosite lase v pleteni bun, ki je vredna princese.

22. Jennifer Lopez poročna pričeska: Neuspela up’do s sredinsko deljeno obrobje

top100weddinghairstyles2014_022

Pevka in igralka Jennifer Lopez z lahkoto lepo izgleda z njeno neurejeno in sredinsko ločeno obrobje. To je popolna frizura za priložnostno poroko – to je preprosto, lepo in enostavno za vas. Dodajte samo eno rožo ali bleščičasto sponko za lase, da vam videz dotakne romantike.

23. Jessica Chastain poročna pričeska: dolge, tekoče ključavnice 

top100weddinghairstyles2014_023

Igralka Jessica Chastain izgleda popolnoma osupljivo s svojimi dolgimi, ognjenimi ključavnicami, ki so oblečene v klasičnem slogu. Njene lase so bile izvlečene od njenega čela in zavarovane za njeno glavo, ki so ji dale lase. Všeč ji je eleganten in naravni videz – kot nalašč za prijeten zunanji poroko na plaži ali v gozdu.

24. Selena Gomez poročna pričeska: češki cvetni glavnik

top100weddinghairstyles2014_024

Igralka in pevka Selena Gomez nosita svoje lase iz mahagonija v romantičnem vzdušju s precej cvetličnim glavkom. Obožujemo dolge stransko obrobljene robnike, ki oblikujeta njen obraz in njeno bogato in toplo barvo las. Cvetovi ustrezajo vsaki poročni frizuri – navijte svojo najljubšo cvet v vašo up’do ali nosite svež cvetni trak za naglavni trak na velikem dnevu.

25. Rachel McAdams poročna pričeska: dvojno prepletena z rožami

top100weddinghairstyles2014_025

Igralka Rachel McAdams izgleda preprosto omamna s tem krasen pleteni up’do. Všeč mi je vse o tej poročni frizuri – dvojni vrsti pletenic, zvitega peciva, dlakastih dlakavih dlak in pop v barvi iz rožnatih cvetov, ki so se naslonili v njeno popolno up -do. Izvrstite ta videz z naravno, romantično ličenje in preprostimi bisernimi uhani.

26. Blake Živahna poročna pričeska: nizka stranska pletenica

top100weddinghairstyles2014_026

Opravljivka zvezda Blake Lively sijoče s svojimi dolgimi blondkimi ključavnicami, stirovanimi v nizki stranski plašči. Všeč mi je, kako je v njeni frizuri združila veliko različnih tekstur s preprostimi pletenicami in spodnjimi lasmi, ki so v nasprotju z drobnimi črkami in dlakami. Končala je ta čudovit boemski videz s cvetličnim dlakami in golimi ustnicami.

27. Kim Kardashian poročna pričeska: super mehek pol-up ‘do

top100weddinghairstyles2014_027

Reality TV zvezda in model Kim Kardashian igrajo klasično, super-mehko pol-up frizuro s sredinskim deljenim robom. Ta preprosta in klasična poročna pričeska je kot nalašč za neveste z zelo dolgimi, ravnimi lasmi. Vendar pa si lahko ta pogled razmeroma preprosto ustvarite z lasnim ravnanjem in lasnim leskom, če lasje niso naravno naravne.

28. Jessica Alba poročna pričeska: Elegantna pletena navzgor 

top100weddinghairstyles2014_028

Igralska in lepotna ikona Jessica Alba se trka po trendu z neverjetno pleteno up -do. Elegantna pričeska privlači vso pozornost do njenega obraza in izgleda kot neverjetno s strani. To lahko traja nekaj časa, vendar mislimo, da je končni “wow factor” popolnoma vreden!

29. Kirsten Dunst poročna pričeska: čudovita pravljica up’do 

top100weddinghairstyles2014_029

Preprosto obožujemo to čudovito poročno pričesko, ki jo nosita igralka Kirsten Dunst! Izgleda očarljivo z njeno pleteno navzgor in tanko cvetlično trakico za glavo. Če imate plavušne lase, kot je Kirsten, izberite zlato glavico s podatki iz pastelnih cvetov za posebej romantično up’do.

30. Emma Watson poročna pričeska: kremenasti bob z zvitimi črkami 

top100weddinghairstyles2014_030

Igralka Emma Watson nagne kljunasto bob z zmečkano zvitimi črkami, ki so obrnjene na eno stran. Všeč ji je, kako njene bogate, sijoče kostanjeve ključavnice dopolnjujejo njeno pošteno polt, z mehkimi curls, ki oblikujejo njen obraz. Če želite ponovno ustvariti čudovito pričesko Emme za svoj veliki dan, uporabite tanko-cevasto železo, da dobite popolno strukturirane skodle.

Prej3 od 10Naslednji