9 Ultimele Anklet Lanț Design pentru bărbați și femei Stiluri de viață

Anklet este un ornament elegant și elegant, purtat atât de bărbați, cât și de femei, de-a lungul deceniilor. Anklet este o bucată de ornament care este purtat la glezne și este fabricat din metale precum argint, aur, fire și multe alte metale prețioase. Lanțurile lanțului arată superb și vă fac picioarele să pară mai prețioase. Se poate îmbrăca cu orice fel de pantofi cu aceste lanțuri de lanț și vă face glezna să arate mai atrăgătoare decât oricând.

Design-uri frumoase și elegante de lanțuri anklet pentru doamne în tendință:

Să aruncăm o privire rapidă asupra celor 9 topuri de lanțuri anklet.

1. Lănțișor de aur cu zgomote:

brățară pentru gleznă chain designs

Acest tip de frumoase lanțuri de lanțuri arată foarte drăguț și drăguț pe fete tinere. Ankletul răsturnat al lui Dumnezeu are clopote sonore mici care atârnă, ceea ce face un zgomot distinct în timp ce vă plimbați, permițând astfel atenția altora foarte ușor.

2. Lanțul unic de ancorație fină:

Unic Fine Anklets Chain

Un lanț de ancletă cu aspect uimitor, care este perfect și pentru gleznele sexy și sexy. Lanțul fin într-un model de undă arată minunat pentru orice femeie și merge bine la orice ocazie. Când se îmbracă cu fuste sau cu blugi cu manșetă, se adaugă o privire fermecătoare la purtător.

3. Anklet cu lanțuri moderne pentru fete:

La modă Linked Chain Anklet for Girls

Astfel, tipul de lanț anclet legat de modă și rece arată dinamic și vă oferă un aspect stereotip. Anklet-ul este proiectat în aur și între pietrele albe mici sunt împânzite astfel oferindu-vă gleznei un aspect mai expresiv și spectaculos și un design minunat pentru fete.

  9 cele mai bune ghirlande în diferite stiluri Stiluri de viață

4. Ancorele Cool Două Lanț Fluture:

Misto Double Chain Butterfly Anklets

Acest tip de motociclete cu lanț dublu vă arată foarte drăguț și răcoros. Fluturele mici, atârnate împreună cu câteva motive florale, arată uimitor și face ca pijamalele să pară ușoare și drăguțe pentru femei.

Vezi mai multe: Anklet pentru bărbați

5. Inel de formă în formă de inel Ankle în argint:

inimă Shape Anklet Chain in Silver

Lanțul de lanțuri de argint este cel mai apreciat și apreciat de poporul femeii. Inima mică împânzită în straturi face ca aspectul să fie strălucit, iar metalul de argint este considerat un bun conductor al energiei și canalizează energia pozitivă și trimite energia negativă pe pământ. Aceste tipuri de anklets sunt ideale pentru petreceri de plajă.

6. Anklet cu lanț pur:

Pur Roll Chain Anklet

Aproape fiecare grup de vârstă de bărbați adoră acest tip de pietre de argint pură cu lanțuri de lanț. Anklet-ul este semnat și proiectat în 925 carate de argint și are o lungime de 26 cm suficient de mare încât să se potrivească în glezna unui bărbat și să-l facă să pară răcoroasă și tipă.

Vezi mai multe: Anklets Black

Anclet Anchor Style Anklet pentru bărbați:

Ancoră Style Chain Anklet for Men

Acest tip de lanțuri de ancore, ancorate cu aur, devine foarte popular, deoarece arată foarte artistic și transmit multe despre purtător fără referințe. Ancora înseamnă puterea interioară a bărbatului, iar cristalele împăturite fac să pară mai revoluționare.

8. Anklets lanț de stele pentru bărbați:

Stea Chain Anklets for Men

Acest tip de lanț de anclet cu stea, este un om care pare foarte cool și inteligent. Ankletul uimitor vă oferă o nouă apariție pentru bărbați și oferă un nou stil și le face să pară la modă și poate fi apreciat în orice ocazie funny fără nici un obstacol.

  9 Anklets Femei Frumos în diferite modele Stiluri de viață

Consultați mai multe detalii: Anklet cu fir negru

9. Anchete de moda sterline de argint:

La modă Sterling Silver Chain Anklets

Ankletul sa inspirat din epoca evreiască, iar lanțul anklet arată foarte elegant și distinct de alte tipuri de anklets. Este destul de larg și se potrivește bine cu glezna unui bărbat și oferă un aspect vibrant când este purtat. Acest tip de pantaloni arata racoros atunci cand este purtat pe hangouri sau la petreceri rece.

Anklets sunt un ornament care adauga si imbunatateste persona unei persoane de multe falduri si mile. Bomboanele se găsesc în mult design și pentru fiecare ocazie, așa că trebuie să obțineți unul potrivit acestora și să obțineți acele hip hop și sexy în secunde.

Imagini Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.