50 cele mai bune tunsori Edgy

Care este unul dintre cele mai tari coafuri din acest an? Edge de tuns. Vorbim de stiluri complet sălbatice și atrăgătoare care sunt complet diferite de “normă”. Check out aceste celebrități care au stânjenit (sau sunt în prezent balansoar) unele tăieturi edgy, care sunt unice și stilate – s-ar putea întâlni doar ochii cu dvs. viitoare vibrante!

1. Coafura Kimberly Caldwell Edgy: ondulat, stratificat ‘Nu

07-kimberly-Caldwell-breton-tunsoare-celebritate-frumusete-h724

La fel cum sunt și coafuri înflăcărate în acest an, tendința de runner-up este bangs. Kimberly Caldwell ne arată o tăietură de pixie adorabilă, cu o mulțime de valuri și straturi de straturi, cu adaos de tone de corp și bucată-iness pentru a face în general. Dacă vreți să rotiți această tăietură exagerată, adăugați tone de straturi spre bretele de pe partea dvs. și nu uitați să-l supuneți – cu excepția cazului în care sunteți unul dintre acele fete norocoase cu valuri naturale superbe!

2. Coafura Hilary Duff Edgy: Dark și Tusled

cb7c55ef0684ed144cb6f86dac6badee

Ce ar putea fi mai nervos, întunecat și mai misterios decât părul brunet superb, cu o mulțime de culori și luminițe? Hilary Duff își prezintă vitralii întunecoase, întunecate, într-o tuslă “ce face cu adevărat”. Asigurați-vă că aspectul nervos este completat cu o mulțime de machiaj întunecat – în special în jurul ochilor. Pur și simplu afirmăm că ne place acest aspect vampiric și nervos.

3. Coafura Jennifer Lawrence Edgy: Blonda Tussled Pixie

22a5dbe5181b051ce0e184dbf834b35e

Până acum, suntem cu toții conștienți de faptul că reducerile de pixie sunt în seriozitate în acest an. Și dacă nu mai sportați această coafură drăguță, luați în considerație drăguțul tânăr al lui Jennifer Lawrence. Schimbați-l în lateral și adăugați o mulțime de straturi pentru un stil puternic. Luați-o cu un pas mai departe, cu blocaje strălucitoare blonde, pentru o privire uimitoare!

4. Coafura Ciara Edgy: Short Ombre

27a0eaaafd0fe78835dc2e6647de2260

Lasă-l pe Ciara să facă o șiretură scurtă și scurtă și șuierată. Ciara și-a finisat părul scurt cu un stil clasic de ombre, cu păr întunecat, care duce la o culoare blondă de miere, terminată cu câteva valuri simple. Oh, și să nu uităm partea de mijloc care, evident, adaugă atitudinea chic a întregului aspect.

5. Coafura Edgy de Jennifer Morrison: Mohawk împletit

Jennifer Morrison-

Jennifer Morrison obține aurul pentru coafura cea mai sălbatică? Poate … dar nu e un lucru rău. Acest mohawk împletit de funky este, fără îndoială, o lovitură de atenție pe care o iubim absolut. Edginess la cele mai bune sale, această coafura stilată aduce tone de panglici încântătoare în vârful capului pentru un stil mohawk care este absolut pe trend. Data viitoare când vă simțiți aventuros, încercați acest stil.

6. Coafura Katy Perry Edgy: Bright Blue

m_1554879_HXwUgmYeC5WW.jpg.640

Să spunem că nimeni nu are o problemă de a observa Katy Perry de la o milă distanță – poate chiar câteva mile (sau 3, sau 4 … sau 15). Katy Perry își aprinse încuietorile cu o mulțime de nuanțe albastre și violete. Rezultatul? Păr sălbatic, șocant strălucitor, care este surprinzător de încântător pentru ochi. Dacă aveți chef de schimbare a culorii părului vibrante, alegeți calea lui Katy Perry și mergeți la ceva strălucitor și luminos.

7. Kelly Osborne: Bunul colorat

Kelly Osbourne-

Sunt câteva lucruri pe care le-am iubit în legătură cu această coafură. Vom începe cu bretonul. Complet șold și complet în stil, aceste busturi gros și gros cadru facial strălucit pentru un stil general superba. Înainte să vorbim despre bun. Suntem cu toții conștienți de cât de buni sunt incredibil de populare, așa că acest stil bun este o victorie evidentă. Finalizat cu o panglică în jurul valorii de bun, acest stil revigorat este o necesitate. Dacă vă simțiți într-adevăr sălbatic și nebun, încercați să adăugați o anumită culoare la păr, cum ar fi Kelly Osbourne.

8. Coafura Miley Cyrus Edgy: Pixie ras

Miiley-Cyrus

Probabil nu există nici o singură persoană care să nu știe Miley Cyrus și nebunii ei. Și în mijlocul acestor episoade nebunești Miley Cyrus a apărut cu o tăietură sexy și chic pixie care a mulțime de atitudine. Stilul Pixie minunat, cu părțile ras, nu primește niciun mod mai deștept decât asta.

9. Ashlee Simpson Edgy Coafura: Straight Platinum Pixie

fcd13b411228740f8033705afc85fd87-1

Ashlee Simpson nu este un străin al scenei de coafura exagerată – deci nu este deloc de mirare de ce ar fi făcut-o pe lista noastră de top 50. Aici vedeți Ashlee Simpson sportiv într-un pixie stratificat, cu o culoare blondă de culoare platină, vibrantă și chic . Având o mulțime de straturi și fire delicate, drepte, această tăietură pixie este o capodoperă simplă.

10. Coafura Natalie Dormer Edgy: Shaved Side

elle-00-opener-nebun-păr-v-XLN

Ai fost pe trotuarele orașului în ultimul timp? Părul balansând o singură parte rasă este serios elegant chiar acum – practic toată lumea o face! Ar putea fi vina Natalie Dormer? Indiferent dacă a fost inspirația pentru fete peste tot sau pur și simplu după tendință, iubim coafura ei. Vorbește despre un stil cu tone de grunge și de atitudine!

11. Coafura Demi Lovato Edgy: Twist multi-colorat

celeb-Style-Demi-lovatos-nou - mare-msg-134202335345

Atunci când Demi Lovato a ieșit cu o jachetă din piele, o brățară cu aurit și o nebunie, am fost puțin șocați. Dar hai să ne confruntăm cu asta: am fost și noi puțin entuziasmați! Demi Lovato ne-a inspirat să încercăm blonda cu sfaturi roz, un combo complet colorat, care arată uimitor. Coafura ei este completă cu un interesant updo drob-dab în partea de sus a capului – ambele adaugă dimensiunea, înălțimea și atitudinea față de tema globală. Arată bine, Demi!

12. Anne Hathaway Edgy Coafura: Cultură Edgy

Anne-Hathaways-Edgy-Crop-2014

Am fost atât de obișnuiți să-l vedem pe Anne Hathaway cu părul lung, încât a fost un pic de șoc – dar băieți îl iubim absolut, pozitiv. Această tăietură adorabilă de pantofi shaggy vine cu o mulțime de straturi elegante și cu o manieră delicată, care oferă un aspect general șic și flirty.

13. Coafura Jada Pinkett Smith Edgy: rasă și albită

elle-Jada Pinkett-Smith--nebun-păr-v-XLN

Iată o altă coafură grozavă, cu un bărbierit infamat. Aici vedeți Jada Pinkett Smith, care are o coadă de coadă drăguță, “completată cu o parte rasă – care, desigur, este accentuată cu luminoase blonde. Și să aruncați o privire la volumul sus! Cu siguranta un stil curajos pe care ar trebui să-l consideri – este altceva decât norma!

14. Nicole Richie Coafura Edgy: Grey, Chic Lady

elle-crazy-par-nicole-v-richie-XLN

De-a lungul anilor, femeile au mers mult pentru a-și ascunde încuietoarea cenușie – a lovit saloanele, a intrat în adăposturi în momentul în care părul a crescut, cumpărând produse scumpe pentru a reduce părul gri – știi, întreaga nouă nivele. Și apoi vine Nicole Richie, balansând un cap plin de păr gri – nici unul nu este natural, sunt sigur. Cu ce ​​am ajuns? O nouă tendință cu bătrâna chic. Cine stia ca parul gri ar fi una dintre cele mai frumoase culori pe care sa le poti rula in acest an? Nu l-am văzut pe acesta venind!

  20 Coafuri laterale coafat

15. Coafura Edgy de la Charlize Theron: Man Cut

85th Annual Academy Awards - Arrivals

Când vine vorba de coafura lui Charlize Theron, cu atât mai scurtă cu atât mai bine. Aici vedeți această femeie superbă, care are o tunsoare care este de obicei văzută de bărbați; dar Charlize Theron ne arată că doamnelor le poate juca foarte ușor și această tăietură foarte scurtă. Mulțumesc lui Charlize – cu siguranță ți-ai oferit femeilor pretutindeni încrederea de care aveau nevoie pentru a face o scurtă!

16. Coafura roz roz: The Wave Short

40 Anniversary American Music Awards - Arrivals

Roz. Bineînțeles că această doamnă curajoasă o va face pe lista celor mai bune 50 de tunsori pentru anul 2014! Aici vedem că această femeie frumoasă face o coafură cu multă atitudine. O tăietură foarte scurtă, căptușită cu o culoare frumoasă de culoare albastră de platină, terminată cu un val de top care este distractiv și drăguț. Desigur, un stil pe care îl vei lua în considerare în această vară!

17. Evan Rachel Coafura Edgy din Lemn: Waves Short

varietate Studio At 2013 Sundance Film Festival - Day 4 - Park City 2013

Să fim cinstiți aici: ne place această coafură ciudată pentru că nu este șocantă, oricine o poate scoate și este insanely ușor de pus împreună. Scurt “se taie chiar sub linia maxilarului și este accentuat cu valuri frumoase. Perfect pentru femeie cu încuietori în mod natural ondulat sau pentru cei care iubesc să-și mărească părul cu o formă mică. Cu adevărat un stil flirty și distractiv care arată grozav pentru orice femeie!

18. Halle Berry Coafura Edgy: High Up

Halle Berry, Michael Kors And The United Nations World Food Programme DinnerCe îți vine în minte când te gândești la Halle Berry? (Știi, pe lângă o femeie uimitoare, o actriță uimitoare, etc.). Parul ei de marcă scurt, desigur! Dacă te gândești la tunsoarea perfectă pentru un aspect grozav din acest an, gândește-te frumos scurt Halle Berry. Cumpărați niște produse de gel și de întărire pentru a obține standupul fierbinte pe partea superioară a capului.

19. Coafura Emmy Rossum Edgy: Straight si Sleek

Emmy Rossum-

Tunsorile exagerate nu trebuie întotdeauna să însemne tăieturi pixie sau scurte “dos”, iar Emmy Rossum o dovedește. Lăcașurile sale frumoase sunt împodobite cu o mulțime de gel pentru a le da aspectul umed și elegant, lăsând această doamnă superbă cu păr incredibil de drept și elegant, care este așezat plat, aproape de cap. Un aspect minunat de luat în considerare dacă nu doriți să vă tăiați încuietorile, dar purtați totuși un stil exagerat!

20. Coafura Victoria Beckham Edgy: a absolvit Bob

asimetric-bob-tuns

Aici veți vedea unul dintre cele mai populare stiluri de tunsoare: bobul absolvit. În mod literal, toată lumea o face, încercând-o sau pur și simplu lăsând-o iubitoare. Acest stil sexy lasă părul mai lung în față, mai scurt în spate – perfect pentru o femeie cu multă ATITUDINE. Ca să nu mai vorbim, acest stil particular este foarte revoluționat cu blonda de platină, după cum vedeți aici cu Victoria Beckham!

21. Parfumul Kegy ha: Pastel Combo

Keha-par

Cred ca stim cu totii cat de incredibil de populare sunt culorile pastel, indiferent daca purtati blugi pastel, bluze pastelate si jachete – si parul pastel. Aici vedem Ke $ ha sportiv parul frumos lung, complet cu o parte mediană exagerată și, ați ghicit-o! O combinație șocantă de pastel roz, albastru și platină pentru un aspect foarte elegant și atrăgător. Cu siguranta un stil pentru a incerca aceasta viitoare primavara si vara!

22. Lady Gaga: Blocuri Platinum Blunt

9cb7a141b04ad217155bfd70c0a74798

Indiferent dacă sunteți un fan al muzicii ei sau nu, cu toții putem fi de acord cu privire la un lucru: părul blond de Lady Gaga șocant de platină este pur și simplu minunat și bretonul ei plin, plin, este foarte fierbinte. Aceasta este cu siguranta o tunsoare edgy pentru a lua in considerare daca doriti sa va pastrati parul lung, dar amestecati-l putin.

23. Coafura Rita Ora Edgy: Inspirata de 50 de ani

78b178c9df9ba5f7887fa60448da6ef8

Rita Ora a făcut cu siguranță o declarație îndrăzneață când a ieșit cu această coafură frumoasă. Nu numai că culoarea este excelentă, accentuându-și tonul pielii magnific, dar tunsoarea generală și “nu-i dau o temă de 50 de ani, care este exagerată și totuși sofisticată. Stropit cu niște straturi și valuri, aceasta este o coafură sexy pentru orice femeie.

24. Coafura Edgy de Jessica Biel: Blestenele bizare

19a519f87913727d7279df7d93a04281

Feminin, cu multă atitudine zdrențătoare: de aceea este vorba despre această coafură. Jessica Biel și-a schimbat părul lung, cu câteva valuri simple și cu bretele șuvițe, care îmbrățișează perfect chipul. Dacă nu vreți un stil șocant sau nu doriți să faceți o tăietură extremă la încuietori lungi, luați în considerare câteva bretonuri drăguțe.

25. Demi Lovato: Partea laterală

16f9f5a2c3c6eb0d5cf06cea6c8151c5

Demi Lovato este pe punctul cu această tunsoare frumoasă. O parte laterală este întâmpinată cu bretonuri frumoase, lungi, accentuate superb cu câteva straturi, răsucite și bucle printre culoarea părului închis misterios. Cu adevarat un stil revigorant care ofera o eleganta si sofisticare impreuna cu atitudinea sa acerba.

26. Coafura Hayley Williams Edgy: Vibrant, Bold și Blunt

haylaywilliamshairstylemtvawards2013

Ok, deci nu ești un fan al culorilor pastelate, cum ar fi Ke $ ha. Preferi culori mai îndrăznețe și mai vibrante care se disting cu adevărat de mulțime. Dacă sună ca tine, atunci probabil că o să-l iubești pe Hayley William, obișnuit și furios. Cele două culori vibrante de portocaliu cald și portocaliu strălucitor se îmbină într-o tăietură drăguță de lungime medie completă cu bretonuri scurte și bont pentru un stil cu adevărat exagerat.

27. Coafura Chloe Moretz Edgy: lungime medie cu partea laterală

chloemoretzhairstylemtvawards20131

Chloe Moretz ne arată o tăiere simplă, tăiată și extrem de nervoasă, de lungime medie, îmbrăcată cu valuri subtile pentru un efect voluminos. Complet cu o parte laterală generoasă, acest lucru se poate face cu ușurință ușor de la o zi la alta.

28. Coafura Brittany Snow Edgy: Bobul Angular

brittanysnowhairstylemtvawards2013

Bretelele ascuțite, angulare ale lui Brittany Snow sunt aliniate cu firele drepte, drepte, lăsate mai mult în față și puțin mai scurte în spate. Acest stil înclinat este incredibil de fierbinte și ușor de utilizat. Lustruite cu fire de blonda de platină, adorăm pur și simplu fiecare centimetru din acest tunsoare.

  Top 100 coafuri împletite

29. Nicki Minaj Coafura Edgy: Ombre medie

Nicki Minaj-

Nu există nici o îndoială: Nicki Minaj este definiția stilului înfricoșător, așa că, bineînțeles, ar avea părul să se potrivească. Aici o vedem pe această frumoasă cântăreață care avea o tăietură medie deasupra umerilor. Părul este lăsat complet drept cu o parte din mijloc, unde vedem rădăcinile întunecate care scapă din scalp, ducând la fire de blonda de platină. Acest aspect ombre este absolut sexy si este cu siguranta o tunsura exagerata pe care o iubim.

30. Coafura Julianne Hough Edgy: Volum slab

ss_Julianne-Hough

Julianne Hough dă tunsorilor scurți simpli un stil nou proaspăt, păstrând volumul la rădăcinile părului, dar menținându-și capetele îndreptate cu un fier plat. Acest aspect de bază oferă părului un sentiment voluminos și nervos, în timp ce încă mai este de bază și drăguț. Cu siguranta un stil pentru a incerca daca iubesti aceasta scurta tunsorita – si nu uita partea generoasa generoasa!

31. Sylvie Van Der Vaart Coafura Edgy: Spiked

Sylvie-Van-Der-Vaart-par scurt

Doriți să luați scurt, masculin inspirat “faceți la un nivel complet nou? Ia o pagină din cartea lui Sylvie Van Der Vaart și spike-o! Haide, cum poți nu arata nervos cu parul spicat? Acesta este ultimul în ceea ce privește stilul și atitudinea. Plus este foarte ușor să pună împreună și merge cu aproape orice tinuta.

32. Coafura Kherington Payne Edgy: Lob strat

-Celebrity scurt-par-2013-4Ce nu trebuie sa iubesti despre acest stil adorabil? Există o mulțime de volum, dimensiune și atitudine înfășurate într-un lob uimitor. Pentru a obține acest aspect, tăiați părul într-un stil de bob lung și traumatizați-l tone de straturi. Rezultatul final? O tunsoare scurtă, care se poate schița în moduri extraordinare. Spice-o cu o margine extra și o face blondă ca Kherington Payne!

33. Coafura roz roz: Lob cu bastoane laterale

-Celebrity scurt-par-2013-10 La fel ca și coafura iubită de Kherington Payne, tunsoarea lui Pink a inclus un amestec de straturi de diferite forme și dimensiuni într-o tăietură lobată la modă. Singura diferență? Acest stil rotește o parte laterală foarte adâncă, care adaugă o amețeală evidentă și o atitudine chică la întregul aspect. Îmbrăcat cu câteva fire fierbinți, acest stil luxos de la Pink este sigur de a lua lumea coafurii de furtună.

34. Frizerul Rihanna Edgy: Cresterea focului

Rihanna-coafuri

Îndrăgostim absolut această tunsoare tăiată de cultură de la Rihanna. Oferă părului un volum și o dimensiune cât timp rămân incredibil de scurte. Partea este rasă și părul este tras de pe laturi și înapoi în față, creând un aspect extrem de greu, care este pur și simplu superb. Nu mai vorbim de culoarea roșie a parului Rihanna, care adaugă în totalitate un nivel imens de edginess pentru întregul aspect. Sugestie: Dacă doriți cu adevărat să vă faceți părul mai edgier. încercați să adăugați o stropi de culoare sălbatică, cum ar fi acest portocaliu roșu, portocaliu strălucitor, roz cald sau altă culoare nebună!

35. Nicole Richie Tunsorile Edgy: lungi cu banguri agitate

Nicole Richie-coafura-

Similar cu stilul lui Jessica Biel, Nicole Richie este văzută aici cu încuietori minunate, lungi și întunecate, care sunt accentuate magnific cu valuri subtile. Uite este terminat cu o serie de foarte agresive, toate oferindu-i un stil boho-chic care este complet on-trend. Menținând o cantitate enormă de atitudine zdrențătoare, acest stil poate fi ușor purtat cu toate echipamentele dvs. preferate pentru birou sau excursii de noapte târzii.

36. Coafura Cassie Edgy: Razele Creative

Louis Vuitton Celebrates The 40th Anniversary Of The Lunar Landing

Un bărbierit nu trebuie să însemne “buzz, buzz, buzz” și ați terminat. De fapt, Cassie ne arată exact contrariul cu această uimitoare tăiere creativă a bărbieritului. În loc să-și lase capul goală, Cassie îmbrăcă în partea ei goală cu decorațiuni zig-zag, care nu numai că sunt atrăgătoare să se uite, ci și să adauge o mulțime de ediție sălbatică în stilul ei. Dacă vă gândiți să rotiți aspectul bărbierit de o singură parte, luați o lecție de la Cassie și o faceți să iasă din mulțime. Nu veți regreta!

37. Coafura Skunk Anansie Edgy: chel

Salma Hayek And Francois-Henry Pinault Celebrate Second Wedding In Venice

Dacă aveți structura osoasă perfectă pentru al scoate, de ce să nu încercați să-l reglați cu scrupulositate de la Skunk Anansie – complet chel? Da, e răutăcios și poate chiar șocant. Poate că nu este prima idee care vine în minte atunci când vă gândiți la un aspect nou nou edgy. Dar vă spunem – nu este nimic mai exagerat sau scandalos, atunci când vă radeți complet încuietorile și lăsați craniul să curgă cu aer curat. Toate fetele mele nebune acolo, asta e pentru tine!

38. Coafura Agyness Deyn Edgy: Pixed Bangs

Anna Sui - Backstage - Spring 09 MBFW

Nu credeți că ați putea avea bretonuri adorabile scurte doar pentru că ați decis să mergeți cu un tuns scurt Pixie? Mai gandeste-te! După cum vedem aici cu modelul frumos Agyness Deyn, puteți să aveți tortul și să-l mâncați prea – și arătați absolut fierbinte făcând acest lucru. Rețineți că părul este acoperit cu straturi strălucitoare, care se mulează perfect în fața ei. Bretele scurte adaugă o atingere extremă că suntem foarte, foarte mândru de. Această tunsoare nu este reprezentată de multe ori, deci dacă vă decideți să mergeți cu această tunsoare edgie veți observa cu siguranță capul se transformă – și din motive temeinice!

39. Coafura Jennifer Anniston Edgy: straturi de lungime medie

Jennifer Aniston-straturi-tunsoare-2012

Putem întotdeauna să ne bazăm pe frumosul Jennifer Anniston pentru a arăta părul subtil, lung care este feminin și flirty. Aici este văzută cu o tăietură de lungime medie deasupra umerilor, cu tone de strat evident care adaugă dimensiunea și adâncimea întregului “face”. Cu o mulțime de lumini și subliniază amestecată cu încuietori blonzi și o parte mediană încrezătoare, aspectul se reuneste în mod miraculos. O tunsoare simplă, totuși complet feminină și chică, care arată bine despre oricine.

40. Coafura Jessie J Edgy: Blunt este cel mai bun

A46F151C3396F89A7D2D7459F27F_h400_w400_m2_bblack_q99_p99_cZmjPmtjw

Dacă există un singur cuvânt care vine în minte când vedeți tunsoarea lui Jessie J, este BLUNT. Vreau să spun, există o serie de tăieri distinctive, ciudate în fiecare direcție. Să începem să aruncăm o privire la bretele groase, grele și grav greoaie care se rostogolesc peste vârful pleoapelor. Acesta este un aspect inconfundabil și elegant, care oferă chipului un cadru frumos. Acum, pentru a trece la restul părului, unde vedem o parte agățată mai jos decât cealaltă. Acest lucru stimuleaza intregul look cu un pic de unghi si funk, ceva ce are nevoie de orice tunsoare. Lustruită cu o nuanță de negru, acest lucru este, fără îndoială, unul dintre cele mai tari coafuri pe care le-am văzut în timp.

  50 cele mai bune coafuri scurte pentru femei negre

41. Coafura Reese Witherspoon Edgy: scurtă cu brățări laterale

0609-07-alura-best-celebrity-tunsori-witherspoon_li-reese

Nu e sălbatic. Nu e exotic. Dar, hei, este o picătură mortală superbă, cu multă atitudine zdrobită și feminitate. Bineînțeles că nu este altul decît cel mai frumos tunsoare al lui Reese Witherspoon, care are mai puține încuietori de păr agățate de umerii ei, cu o mulțime de straturi care arată a fi jucăuș și distractiv. Dar ceea ce ne place cu adevărat de această tunsoare este bretonul lateral. Ele nu sunt prea groase sau arogante, ceea ce nu este ceva pe care l-ați văzut de obicei. Ele sunt mai degrabă înfricoșătoare și drăguțe, ceea ce atrage atenția asupra feței ei minunate, mai degrabă decât să o ascundă cu bretonuri pline, pline. Ne place această tunsoare adorabilă!

42. Coafura Kim Kardashian Edgy: lungă și puternică

cos-04-kim-Kardashian-slick-fire-de-30058829

Exudând clasa, eleganța și atracția sexuală – am putea aștepta cu adevărat ceva Mai puțin de la această minunată diva? Aici îl vedem pe Kim Kardashian balansând minunatele ei încuietori lungi, tras înapoi și scutură pentru un stil general îndoielnic. Nu există straturi speciale sau breșe de flăcări – păr pur, senzațional, care alunecă în spate. Si noi suntem iubitor aceasta.

43. Mary J. Blige Edgy Coafura: Bowl Cut

37th Annual FiFi Awards - Inside

Decuparea castronului poate fi motivul glumelor și alinierilor din școala primară, dar, așa cum putem vedea cu claritate împreună cu Mary J. Blige, este acum unul dintre cele mai fierbinți stiluri din lumea modei (și, desigur, arată în totalitate sexy cu această tăietură fab). Acest tăiat castron este feminin și drăguț și lasă mult spațiu pentru stil. Este, de asemenea, tunsoarea perfectă pentru fetele care nu doresc un incredibil de scurt “face, dar totuși doriți să rock roți scurt.

44. Coafura Cameron Diaz Edgy: straturi în jurul feței

Cameron Diaz

Dacă doriți să încercați stilul părului dvs. de lungime medie într-un mod complet, sofisticat, încercați stilul simplu al lui Cameron Diaz. Este pozitiv nervos și drăguț și adaugă o strălucire de eleganță distinctivă pe față. Aspectul este ușor de realizat. Pur și simplu lăsați părul lung, adăugând câteva straturi lungi în jurul capului. Când vine vorba de față, încadrați-l cu câteva straturi mai scurte care se vor așeza frumos. Rezultatul final? O coafură frumoasă, care poate fi purtată în cele mai apreciate mese festive sau petreceri de plajă sălbatică.

45. Coafura Julianne Moore Edgy: Razoruri

Julianne_Moore

Acest stil este pentru gal, care îi place să se joace în siguranță, dar totuși vrea să o lovească. Julianne Moore ne arată că este ușor să îți îmbogăți stilul subtil într-o clipă: cu capete rasnite. Terminalele cu capete dau părului oomph care trebuie să meargă de la plictisitor la fab, adăugând o mulțime de volum și dimensiuni funky. Adăugați câteva valuri frumoase și încercați chiar această culoare minunată a părului roșu moale pentru un aspect care se transformă cu adevărat în capete!

46. ​​Coafura Martina McBride Edgy: scurtă și sălbatică

Martina_McBride

Obosit de păr plictisitor și lipsit de viață, care se află plat și este, bine, destul de plictisitor? Apoi, aruncați o privire la acest scurt și sălbatic “face de la minunat Martina McBride. Ea are toate comportamentul sălbatic și sălbatic înfășurat într-o singură limită care nu este decît frămîntată și fabuloasă. Începe cu o breșă drăguță care nu este prea groasă, dar are încă multă plinătate pentru a încadra fața. Capul și partea din spate a capului sunt aliniate cu tone de straturi scurte pentru a da acel aspect aproape spinoasc. Este un aspect nebun serios asa de multă atitudine. Plus este ușor de stil! Ce femeie nu vrea asta?

47. Coafura Laura Linney Edgy: Straturi lungi, lungi

Laura_Linney

Dacă doriți să vă revărați simpla coafură de lungime medie, iată un mod subtil de a face acest lucru: cu o mulțime de straturi lungi, așa cum vedem aici în Laura Linney. Restul părului este lăsat în pace, oferindu-i aspectul elegant și moale o mulțime de dragoste femeie, totuși capetele sunt perked cu o serie de straturi minuscule care, evident, se adaugă înălțime și frumusețe. Este un stil plin de farmec și plin de farmec, care nu trece peste bord și ne adorăm!

48. Coafura Rose Byrne Edgy: Blunt Bob

rose_byrne

Un pic cam aprig, un pic de atitudine, dar încă elegant și romantic. Trandafirul simplu al lui Rose Byrne avea capete blunt pentru un aspect plin, gros, care înconjoară frumos fața ei. Cu o serie de bretonuri groase trase cu ușurință în lateral, acest stil general poate fi ușor purtat la cele mai bune afaceri de cravată neagră sau cel mai simplu obține împreună cu fetele. Privirea perfectă pentru o femeie care iubește scurtături, dar dorește să adauge atitudinea plină și chic la aspect.

49. Coafura lui Katie Holmes Edgy: Framed Bob

Katie Holmes

Ah, Katie Holmes. Nu putem să vă mulțumim suficient pentru că ne-a arătat această surpriză superbă. Este posibil să nu fie extremă sau atrăgătoare, dar stilul subtil adaugă o sumă definitivă de chicitate și margine. Observați cum tăietura se potrivește frumos cu fața. Părul este tăiat ușor mai scurt pe spate și mai lung în față, urmând structura osoasă la o tee. Partea de mijloc terminată cu un set de bretonuri este ceea ce trage cu adevărat acest stil scurt împreună. Dacă vă place părul scurt și aveți o față în formă de inimă, acesta este un stil pe care îl faceți nevoie a incerca.

50. Coafura Angelina Jolie Edgy: Volum

HBZ-lung-păr-angelina-jolie-LGN-49200540

Angelina Jolie nu reușește niciodată să ne dea un stil uluitor pe care toți vrem să-l încercăm. Aici ea este văzută cu părul voluminos care nu este altceva decât elegant și superb. Blocurile ei lungi sunt tăiate sub un unghi, cu straturi simple lungi, pentru a da părului o creștere a volumului, în timp ce bretelele laterale și partea laterală generoasă îi dau un pas înflăcărat. Ca să nu mai vorbim de culoarea ei frumoasă, de culoare brună de ciocolată, accentuând tonul și ochii pielii. Produs final? O tunsoare uimitoare pe care orice femeie o va iubi.