A férfiak és nők közötti különbség a kapcsolatokban

A legtöbb ilyen cikk az interneten azt állítja, hogy a férfiak olyan primitív lények, amelyek kevésbé fejlettek érzelmileg, és arra ösztönöznek, hogy az elsődleges és egyszerű kommunikációs stílushoz higgadjon. Szeretném azonban azt javasolni, hogy ez a negatív nézőpont kudarcba fulladjon, mert leereszkedő, hibás és támadt. Ha egy pillanatra el tudsz szakadni, távolodjon el a nemétől, és gondolkodj az emberekről, akár férfiasak, akár nőiek szerint. Ez azt jelenti, hogy néhány nő a férfi kategóriába esik, és néhány férfi a női kategóriába esik. Shakespeare azt mondta: “az egész világ színpad, és az összes férfi és nő csupán játékos.” Néhány férfi a kemény fickó szerepét játssza, míg mások sokkal lágyabbak, és a nő a rendező. Már nem áll módjában általános nyilatkozatok készítése a férfiak és nők közötti különbség a kapcsolatokban.

Most itt van az elme puzzle fontos része a kapcsolatokban. Ne felejtsük el, hogy korlátozzuk magunkat, amikor a dolgokról túl fekete-fehéret gondolunk. Gondolj erre mint útitervként, de nem abszolút igazságra, mert a nap végén meg fogunk habozni, hogy mennyi férfias vagy nőies energiát használunk az évszakok, kontextusok, környezetek és stresszszintek alapján.

A generalizálásokkal kapcsolatos probléma az, hogy elvárásokat teremt. Ha arra számítasz, hogy egy ember érzelmileg zárva van, akkor tervezze meg ezt a várakozást, és keresse meg ezeket a viselkedéseket. Így működik együtt egy nő. Ez védelmet és érveket hoz létre. A férfi ego fáj, ha egy nő hibáztat egy férfit a boldogtalanságért.

A férfiak és női szerepek között a Top 5 különbség a kapcsolatokban:

A férfiak inkább a függetlenséget preferálják, mintsem az erőforrásokat
A férfias emberek inkább saját érzelmüket dolgoznak ki maguk helyett másokkal szemben
A férfias emberek szívesen beszélnek röviden és közvetlenül
A férfiasok kevésbé valószínűsítik a partnerüket az érzéseikért
A férfias emberek szeretnék megkémelni az elméiket és a testüket, hogy jobban érzik biztonságukat

  100 + Kérdések kérdezni barátodtól: Teljes útmutató 2023-ig

Egy férfi (vagy férfi) visszavonul és leáll, amikor hibáztatják vagy megtámadják. Tízből kilencszer védekeződnek. Ha azt mondod, hogy “úgy érezted, hogy így érzek”, akkor nem fog javítani, hogy érzed magad. A férfiak általában nem vádolják a nőket, hogy érzik magukat, ami véleményem szerint emelkedett érzelmi bánásmódot jelent. A férfiak inkább visszavonulnak, hogy valami meditatív dolgot hajtsanak végre, például a fafeldolgozással, a golfozással vagy a videojátékokkal kapcsolatban, hogy tisztában legyenek az elmével és visszatérjenek boldogan megy szerencsés lelkiállapotba.

A nők tartják a dolgokat, és úgy gondolják, hogy a másik személynek megváltoznia kell, hogy boldog legyen. Felfogásaink sokkal torzabbak, mint gondolnánk. A férfiak úgy tűnnek a felszínen, inkább érzelmileg primitívek, talán azért, mert nem mindig akarnak megbeszélni az érzéseket, hanem az érme másik oldala az, hogy az érzelmeket önmagukban dolgozzák fel, és hatékonyan feldolgozzák őket, nem pedig másokra. Sajnálom, hogy annyira grafikus vagyok, de ez az oka annak, hogy a nők elszállítják az embereket.

A férfiak többnyire anyagi tények és a szavaikkal kapcsolatos pontok, mert nem jelentenek annyira szarukat másokra, mint a nők (vagy a női domináns emberek). Egyes férfiak hibáztatják másoknak a boldogtalanságot, és észre fogod venni, hogy ezek a férfiak nagyon negatívak lehetnek.

Itt van egy érdekes jelenség, amely tovább fejezte ki azt a kérdést, hogy a férfiak nem kevésbé fejlődnek, és hogy nem szabad így gondolnunk rájuk. A férfiak nem feltétlenül érezhetik magukat az egészséges táplálkozás során, és gyakran a nők nagyobb zöldséget fogyasztanak stb. Azonban a stressz, hogy a nők önmagukat a férje ételeiről választják, ugyanolyan káros lehet a testükre, mint az egészségtelen táplálkozás! A férfiak úgy döntenek, mi a stresszüket alacsonyan tartja, és a nők az ételválasztásra szorítkoznak. Nagyon ironikus.

Végül a férfiak és a nők valóban szeretik a szerelmet. Ne gondoljuk, hogy az emberek csak nőket akarnak kinézni, ez egy régmúlt elszabadult ősmítikus mítosz. Ha úgy gondolja, hogy az arcodon gipszet kell készítened, hogy jó ember legyen, menj vissza a rajztáblához. A férfiak szeretik az energiát és a karizmáját, az ön szeretetét és az álmaidat. A férfiak támogatni akarják Önt, és szeretnék tiszteletet tenni. Több, mint amit a nõk összezavarnak a társadalmunkban, hogy az emberek olyan nõket keresnek, akik önmagukban tiszteletben tartják és maguk is szilárdak, nem pedig a férfiakra.

  Hogyan mutasd meg a srácot, mint tetszik?

A férfiak (vagy férfias domináns emberek) nevetnek, élvezik a dolgokat, hogy megkönnyítsék a hangulatot és kihívják elméjüket és testüket. Míg a nők (vagy a női domináns emberek) élvezik a csoportos tevékenységeket; az emberek szeretnek egyedül kalandorok, hogy erősítsék elméjüket. Míg a legtöbb, de nem minden nő megtalálja a számok erejét, a férfiak függetlenségüket erősítik. Jobb vagy? Nem. Ezek ugyanazok az érmék különböző oldalai. A yin és a yang. Egyes nők férfiasabb viselkedést mutatnak, és némelyik férfi nőies. A kihívás az, hogy megtalálj valakit, aki kiegyensúlyozza magát, és nem harcol a különbségek ellen, de értékeli őket.

Gyakran, de nem mindig, a férfiak nagyobb valószínűséggel vannak, ha férfiasak a kapcsolatukban (amit felismertünk, hogy nem mindig ez a helyzet), hogy nagyobb kihívást jelentő agy- és testmozgásokat élvezhessünk. A férfiak megtanulják ezeket a kihívásokat, és gyakran a nők úgy gondolják, hogy gyerekes. A férfiak testüket fizikai testükön tesztelik. Célokat állítottak fel, és megértették, hogy mit kell elérniük. Gondolj a sportra, mint tesztelési alapnak, hogy dolgozzon az elméjükben, ahogyan a nők más nőkkel beszélgetnek, hogy megvitassák, hogyan gondolkodnak és reagálnak a helyzetekre. Ismét nincs sem rossz, sem jó, csak más.

Végezetül szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez a cikk kevésbé a férfiak és a nők közötti különbségről és a yang és a yin emberek közötti különbségről szól. Yang a férfiasra utal, a yin pedig a nõies. Néhány férfi még yin, és néhány nő több yang. Ezért ezt a tanácsot megfelelően alkalmazhatja a saját kapcsolatában látott tulajdonságokra. Remélhetőleg most már láthatja, hogy csak azért, mert a személy másképp kommunikál, és másként reagál a stresszre, nem jelenti azt, hogy rossz vagy kevésbé fejlett, mint te. Még mindig ugyanúgy érdemlik a szerelmét, mint te vagy az övék.