Hogyan lehet barátot szerezni a középiskolában?

Jól vannak a lányok, szóval remélik, hogy kitalálnak hogyan szerezzen egy barátot a középiskolában. Gyakran néhány dolog, amit csinálunk, valójában megijesztheti a fickókat, így beszélni fogunk ezekről a dolgokról. Szerencsére nem olyan nehéz, és ha csak nyugodt, és arra koncentrálsz, hogy jó ember vagy, akkor a megfelelő fickó jön, amikor.

 

Ne fojtsák el

Az első olyan dolog, amit soha nem szabad megtenni, egy fickót elfojtani. Nem szabad beszélgetni vele minden alkalommal, amikor meglátja őt, és nem szabad hívni vagy szövegezni. Ha érdekel, ami nagyszerű, de ha megszállottá válik vele, nem akar veled lógni. A srácok vonzzák a lányokat, akiknek nem kell boldoggá válniuk. Azok a lányok, akik erős barátságokkal rendelkeznek, részt vesznek az iskolai tevékenységekben és mindent megtesznek, valószínűbb, hogy vonzóvá teszik a kedves fiút.

 

Saját érdekeid vannak

Ne gondoljon róla mindig, legyen idő, hogy a kedvenc tevékenységeire összpontosítson, és lógjon barátaival. Ha látja, hogy jó vagy a dolgoknál, akkor lenyűgözni fog. Ha látja, hogy az olyan emberek, mint te, mert nagyon kedves és szórakoztató, hogy együtt lógsz, ő is szeretne lógni veled. Ne próbálj meg bajba kerülni az osztályban, vagy kihagyni az osztályt, hogy lenyűgesse. Nem kell megtörned a szabályokat, hogy egy kedves srácot kedvelsz. Ha valaki megpróbál bátorítani, hogy tegyen valamit a szabályokkal szemben, valószínűleg nem fog jól megy az iskolában, és talán nem is olyan jó neked sem.

 

Munka a barátságok építésénél

Ha tényleg tudod, hogyan lehet jó barát és erős barátságod van, akkor észre fogja venni azt a minőséget és kényelmesen érezni magát. Ha nem tesz erőfeszítést arra, hogy barátok legyenek az emberekkel, akkor valószínűleg nem akarnak veled barátkozni. Törekednünk kell arra, hogy kedves legyen az embereknek, és kedvesen kezeljük őket, hogy az emberek is kedvesek legyünk hozzánk.

  A kapcsolat szakaszai

 

Ismerkedjen meg vele és legyen beteg

Még ha úgy gondolja, hogy kedvelsz egy srácot, csak ismerkedj meg jobban, ha megnézed, van-e valami közös dolgod. Rengeteg időt tölthet barátaival együtt, és rájön, hogy mindannyian rándulnak és nem érzi magát kényelmesen arról, hogy úgy dönt, hogy eltöltik az idejüket. Azt akarja, hogy egy barátja legyen figyelmes és megpróbálja jó embernek lenni. Fontos, hogy ne rohanjon el, hogy barátot szerezzen, hogy ne jöjjön el egy pocsékolással.

 

Van egy szórakoztató stílusérzete

Készüljön arra, hogy elegáns és kényelmes legyen, így kiemeli a természeti szépségét. A srácok szeretik azokat a lányokat, akiknek kellemes illata van, és büszkék arra, hogy összeálljanak. Ismét ne légy kétségbeesve, és viseljenek nagyon ruhát, mert a jó fiúk nem megyek e tekintetben. Olyan lányt akarnak, aki magabiztos, okos és kedves.

 

Chat vele vele osztály után

Ha kedvelsz egy srácot, nem szabad teljesen figyelmen kívül hagynod. Csak legyen barátságos és néha (nem mindig) csevegni vele osztály után. Nem kell elmondanod neki, hogy tetszik neki, csak kérdezd meg tőle, hogy jár a napja, és hogyan járnak az osztályai. Próbáljon nem mindig beszélni az iskolai munkáról, mert tudjuk, hogy ez nagyon unalmas lehet.

 

Keressen valakit, aki tetszik neked

középső school boyfriend

Ha szeretne barátot találni, akkor látnia kell, milyen srácok szeretik a dolgokat, amikbe bejön. Ha szereted a hallgatói kormányt, talán találsz egy másik fickót az osztályodban is. Gondolj bele, ha a zenekarban vagy, és mindig a zenekar gyakorlása során könnyedén beszélsz vele, és együtt lógsz vele, és segíthetsz egymással a gyakorlatban is.

 

Nem szereted a srácot, amit a lányok tetszenek

Íme néhány tanács, hogy megakadályozzon benneteket a frusztrációtól, amikor barátot akarsz szerezni. Nem szereted a fickót, akit a többi lány szeret. Gyakran a srácok, akik minden figyelmet kapnak, egy nagy fejjel végzik, és annyira hozzászoknak ahhoz a figyelemhez, hogy végül mindenkivel flörtölnek. Nem szórakoztató olyan srác, aki mindenkivel flörtöl.

  Ismerkedés a finn férfiakkal

 

Mosolyogj és mondd, amikor látod

Ha van egy bizonyos fickó, akinek van egy kis összecsapása, akkor rá tudod venni, hogy mosolyogjon rá. Ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy megnézze, szeret-e vissza, és talán, ha elkezdi észrevenni önt, kezd el szeretni. Néha a fiúk megzavarják, de amikor felkeltik a figyelmüket, észre fogják venni, milyen szép vagy. Ne felejtsd el, ha úgy tűnik, hogy nem veszi észre magát, ne aggódj, rengeteg más srác van ott, aki értékelni fogja. Ne ragaszkodj azon az elképzelésen, hogy valakit túl erősen társkereselsz, mert csak boldogtalan lesz, ha leülsz, és szeretnél visszahívni.

 

Exchange Numbers

Tőzsdei számok, így megismerhetjük egymást. Szövegezhetsz egymással és beszélhetsz a telefonon, de néha is megkapod magadhoz, hogy tudd, hogy tetszik neked. Ha mindig te vagy az, aki mindig kinyújtotta őt, lehet, hogy nem szeret vissza. Szintén ne hívja fel vagy tüntesse fel késő éjszaka, mert szeretne tisztelni, amikor alszik. Ha nem válaszol rád, nem feltétlenül érdekli, ezért ne hívjon. Próbálja meg tartani a beszélgetéseket pozitív és ne panaszkodjon a dolgokról. Kérdezd meg tőle, hogyan csinálja és ösztönzi őt. Talán talál valamit, hogy segítsen neki valamivel, de soha nem pletykál.

 

Mindig beszéljünk másokkal

Nagyon fontos, hogy másokkal tartsa tiszteletben a szavainkat, amikor beszélget a barátaival és a zavaroddal. Ha az emberek tudják, hogy te jó vagy, akkor rosszul nézel ki, és tönkretenned a hírnevedet.

 

Próbálj boldog és szórakoztató

Minél pozitívabb lehet, annál több fickó akar körülöttetek lenni. Ha mindig mosolyoghatsz és mindig valami szépet mondhatsz valaki másról, az emberek tényleg élvezni fogják a társaságát. Mindig úgy dönthetünk, hogy egy nagyszerű napot és segítünk másoknak mosolyogni, hogy kedvesek legyünk. A srácok észre fogják venni, milyen kedves vagy, és valószínűbb, hogy talál egy kedves srácot, ha ilyen módon viselkedsz.

 

Legyen szép mindenki számára, és ne csak gondoljon magára

A többiek gondolkodása segít másoknak tudatában annak, hogy megnézzük őket, és segít nekik abban, hogy igazán jó ember vagy. Próbáljon bevonni a közösségi szolgálatba vagy az önkéntes szolgálatba, és az emberek tiszteletben tartják Önt. Amikor látod, hogy valaki küzd a házi feladattal, ne szórakozzon velük, nézze meg, segít-e nekik. Ne légy tudni mindent, csak kínálja a kedvességedet, amikor csak tudsz. Ez csak az emberi természet, hogy a srácok kedvelik majd a kedves embereket, és minél jobban megmutatjuk, hogy jó cselekedetekkel vagyunk, annál jobb esélyünk van arra, hogy minőségi fickót vonzzunk..

  50 romantikus szöveges üzenet

 

Vegyen részt az osztályban

Ha az iskolai munkára összpontosít, és jó minőségűeket kapsz, egy kedves srác tetszik neked, hogy okos vagy. A lányok, akik nem figyelnek az osztályra, és nem törődnek az iskolai munkájukkal, nem igazán olyan lenyűgözőek a srácok számára. Ne felejtsd el, hogy egy srác csak tetszik neked, mert úgy gondolja, hogy szép vagy, a kapcsolat csak felületes lesz, de ha ő szeret, mert te vagy, akkor valószínűleg nagy kötődés.

 

Mindig tedd a legjobban

Amikor mindig a legjobb lábunkat állítjuk elő, legyen szó sport, művészet vagy matematika osztályról, azt mutatjuk be, hogy valóban törődünk azzal, hogy mindent megteszünk. Ha erőfeszítéseket teszünk, még akkor is, ha nem vagyunk olyan jóak a dolgoknál, mintha kiváló minőségű lenne. Ne aggódj, mit gondolnak rólatok a többiek, csak tudjátok, hogy mindent megteszünk. Egy kedves fickó észrevenni fogja, ha túl vagyunk az iskolai projektjeinken, vagy keményen dolgozol, hogy legyél a legjobb atléta, ne félj ragyogni!

Lásd, ha vissza szeret

Ha úgy érzed, hogy tetszik neked, valószínűleg tudod. Ha minden lányhoz flörtöl, ne becsapják, és úgy gondolják, hogy tetszik neked. Ha más a körülötted, mint a többi lány körül, és elmegy az útból, hogy beszéljen veled, valószínű, hogy tetszik neked. Adjon neki lehetőséget arra, hogy elmondja neked, hogy iskolába jár, vagy egy sportjátékkal együtt. Soha nem kell kényszeríteni magát arra, hogy elmondja neki, hogy tetszik, csak hagyd, hogy ez természetesen történjen, és ne aggódj. Nem sietsz!

 

Győződjön meg arról, hogy tisztelettel viselkedik

Ha azt mondja, hogy hívni fog, de mindig elfelejti, ez nem nagyon tiszteletteljes. Ha szórakoztatja önt vagy durva neked, ne pazarolja el az idejét, hogy megkísérli őt kedvelni. Várjon, amíg van egy kedves srác, akit szeretsz, és dolgozni ismerkedni vele. A fiúk, akik szeretik megtörni a szabályokat és megmutatni, általában nem tudják, hogyan kezeljék a lányokat egyáltalán, és éretlenek és csak figyelmet igényelnek.

Csak bízz magadban és tudd, hogy a megfelelő fickó jön. Ne próbáljon meg erőltetni semmit, és lépést tartani barátaival, mert általában hosszabb ideig tart, mint egy barátja!