30 Boj proti tetovažev Warrior

 hladno orožje, hladni jekleni noži
Warrior je starodaven poklic za boj v boju ali vojni, ki se pojavlja v mnogih različnih kulturah. V času hladnega orožja so Warriors igrali pomembno vlogo v zgodovini. Legenda o bojevnikih in junakih še naprej pripoveduje zgodbe o hrabrosti, moči, pogumu ali agresivnosti. Danes se legenda nadaljuje v sodobnih kreacijah, filmih, igrah vedio in tetovažah.


V srednjeveškem času je bil vitez plemeniti rojen, ki je v bitki služil svojemu kralju ali gospodu. Na premodernem Japonskem bojevnik predstavlja poseben družbeni razred, tj. Japonski bojevniki ali samuraji (ali bushi). Samuraj je bil spoštovan zaradi svoje dolžnosti do svojega gospodarja in zvestobe do smrti.

Tetovaže bojevnika so pogosto prikazane kot oklepni moški ali ženske s hladnim mečem ali nožem na konju ali v boju. So čudovite fantazijske slike, ki navdihujejo njeno domišljijo. V smislu umestitve je večina tetovaže bojevnikov na hrbtnih ali rokavih. V tej objavi bom predstavil zbirko 30 borilnih tetovaže bojevnikov. Rad imam tetovaže in zgodbe, ki ležijo za temi bojevniki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vojnik Tattoo-31