35 Navdihujoče religiozne tetovaže

Jezus Kristus križne tetovaže

Ljudje imajo radi tatoo, saj se lahko izrazijo. To je izjava o prepričanju in modi, biti posameznik ali biti član skupine. Tetoviranje se že stoletja izvaja v mnogih kulturah. In mnoge tetovaže so povezane z religijami.


Veliko religioznih simbolov ali kotacij je predmet teh tetovaž. To je eden od najboljših načinov, kako opomniti ljudi o svetih duhov, da bi dobili verske tetovaže. V tem prispevku boste uživali v zbirki 35 najboljših in navdihujočih verskih tetovaž v različnih religijah, ki vam bodo pomagale doseči pomen verskih tetovaž.

Jezus Shepherd tatoo

 

Biblija citira tatoo – kajti živimo v veri ne s pogledom

Cross in Biblija quote Tattoo

Ker sem prepričan, da niti smrt niti življenje niti angeli ali demoni niti sedanjost niti prihodnost, niti nobene moči niti višina niti globina niti nič drugega v vsem ustvarjanju ne bodo mogli ločiti od ljubezni do Boga je v Kristusu Jezusu, našem Gospodu.

celtski križni tattoo

Dove Cross tetovaža

 

Religion Star Tattoo

Tisti, ki so pametni, bodo zasijali kot svetlost nebes in tisti, ki veliko obrnejo k pravičnosti, kot zvezde za vedno in vekomaj. ~ Daniel 12: 3

Krščanski križni tattoo

 

Tattoo Christian Fish

Vera riba tetovaža

 

Angel Tattoo

Tatoo molitvenosti molitve – Podarite mi miru, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti, pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, in modrost, da poznam razliko

 

Samo Bog mi lahko sodi

 

buddhist lotus tattoo

ljubezen buddha

Budda tattoo na hrbtu

 

buddha nazaj tatoo

lotus tattoo

Lotus cvet predstavlja čiščenje in zvestobo v budizmu, saj raste iz mračne vode, medtem ko se vzpenja in cveti nad murkom, da bi dosegel razsvetljenje.

buddha-lotus-tatoo

Budistični simbol tattoo

 

kuan yin tattoo

 

Budistični očesni tattoo

 

buddha oči tatoo

 

Crescent in Star tatoo

Polmesec meseca in zvezda ima pomen, ki temelji na religiji ali v islamskem svetu. V 19. stoletju je bila osmanska vojska in je bila na zastavi njihove države. Uporabili so ga tudi na zastavah Lybia, Tunizije in Alžirije. V 20. stoletju se je pojavilo na zastavah Azerbajdžana, Pakistana, Malezije in Muaritanije. Danes se uporablja kot simbol islama.

Luna-zvezda-tetovaža

 

zvezda Davida tetovaže

 

navzkrižna navdihnjena tetovaža

Veselite se v Gospodu in vam bo dal želje svojega srca.

 

Oko božjega tetovaža

Tatoo na prsih

Om lotus tattoo

 

Om tatoo

Rog trupe Odin

Rog trupe Odin

Chi Rho tattoo