Cele mai frumoase locuri din lume (partea A)

Cu toții ne dorim să avem mai mult timp să călătorim și dacă cineva ne-a întrebat unde ne-ar plăcea să fim dacă banii nu ar fi un obiect, majoritatea dintre noi nu ar răspunde cu siguranță la locul în care locuiau în prezent!

Faptul este că există atât de multe locuri frumoase în lume – atât de multe lucruri pe care le-am face TOATE dragoste pentru a vedea! Pur și simplu nu este suficient timp, iar majoritatea dintre noi nu au finanțele necesare pentru a finanța toate călătoriile pe care vrem să le planificăm.

Așadar, fără alte idei, dacă doriți să vedeți cele mai frumoase locuri din lume, ar trebui să verificați partea A din 100 cele mai frumoase locuri din lume!

* În nici o ordine specială – nu am putea alege!

1 – Niagara Falls, Canada

Artur Staszewski / flickr.com

Artur Staszewski / flickr.com

Niagara Falls singur este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume – nu există nici un fel de negare. Dacă ați fost vreodată acolo (ceea ce am), nu veți putea să apreciați loviturile pe care le simțiți în inima voastră când cea mai mare rată de curgere a oricărei cascade din lume se lovește de partea celor trei cascade mai mici, care alcătuiesc Niagara Falls. Aveți cascadele Horseshoe, Cascadele americane și cascada Veilului de Bridal care golesc Lacul Erie în Lacul Ontario, la o rată de patru miliarde metri cubi pe minut în medie.

  10 cele mai frumoase locuri din America

Niagara Falls te va face să plângi când o vezi. Va face o lacrimă să se formeze în ochiul tău – este literalmente unul dintre cele mai frumoase și mai plăcute locuri din lume și dacă ai ocazia să mergi să o vezi, ar trebui să faci toate eforturile pentru a face acest lucru!

2 – Insula Vaadhoo, Maldive

tumblr.com

tumblr.com

Acum, în mod clar, vor fi unele dintre aceste locuri tropicale, cum ar fi Maldive, în această listă – acestea nu sunt cunoscute ca pete de vacanță paradis tropicale pentru nimic, la urma urmei. Cu toate acestea, nu vom vorbi despre frumusețea naturală a plajelor alb-nisipoase și a apelor frumoase albastre. Vom vorbi despre ceva numit fitoplancton bioluminescent.

Nu vrem ca aceasta să fie o lecție de biologie, așa că vom fi scurți și la punct – pe insula Vaadhoo din Maldive, ați putea observa un tip de plancton care strălucește literalmente în întuneric. Valurile se împletesc pe țărmul frumos al plajei albă și, așa cum o face, apa și pământul strălucesc ca sute de sute de diamante strălucitoare. Este într-adevăr una dintre cele mai frumoase obiective din lume și una pe care cu siguranță ne dorim să avem privilegiul de a vedea!

3 – Lacul Retba, Senegal

jbjdodane / flickr.com

jbjdodane / flickr.com

Lacul Retba este situat la nord-est de Dakar în Senegal și este renumit pentru apele sale frumoase roz. Există un tip de alge în apă, care o face de culoare roz, iar dacă doriți să vedeți efectul complet, ar trebui să încercați să mergeți în sezonul uscat. Este bogat în conținut de sare, astfel încât să plutiți în ea ca și cum ați fi în Marea Moartă, ceea ce o face chiar perfectă pentru vechii, tinerii și chiar și cei care se tem de apă și înec!

4 – Laguna Albastră, Islanda

MindsEye_PJ / flickr.com

MindsEye_PJ / flickr.com

Un bazin geotermal situat în Islanda, Laguna Albastră este unul dintre cele mai frecventate locuri turistice din țară. În mijlocul unui câmp de lavă, apele sunt bogate în minerale, despre care se spune că ajută la multe condiții de piele și are o temperatură minunată caldă pentru a vă asigura că sunteți complet confortabil și relaxat.

  10 cele mai frumoase locuri din America

5 – Poseidon Undersea Resort, Fiji

Poseidon Resorts

Doar aruncați o privire la această stațiune de lux literalmente sub mare! Se află la 40 de metri sub mare, în mijlocul unei lagune, ceea ce înseamnă că vei vedea unele dintre cele mai frumoase lucruri pe care le vei vedea vreodată în viața ta! Vă puteți însura aici în capela subacvatică și există un restaurant, bar, sală de gimnastică și 25 de apartamente. Este costisitor, dar din nou trebuie să fii curajos să o faci!

6 – Binele lui Thor, Oregon

W Mustfeez / flickr.com

W Mustfeez / flickr.com

O parte din Capul Perpetua din SUA (Oregon) este Thor’s Well – o întindere profundă de roci care face ceva destul de epic. Gaura adâncă face ca undele să se prăbușească chiar în ea și atunci când se umple, se scurge apa până la și peste 20 de picioare în aer, se revarsă complet și apoi se suge apa înapoi în mare.

7 – Poarta Cerului, China

flickr.com

flickr.com

Unul dintre lucrurile care fac acest punct de reper atât de frumos este faptul că este aproape întotdeauna acoperit fie de un nor de ceață de gheață, fie de lumina frumoasă a soarelui. Poarta Cerului sau Scările Poarta Cerului se află în Tianmen Shan din China. Cu legende și povești variind de la 999 de pași sculptați în piatră până la iluminare, până la pașii de sus al lui Dumnezeu, este cu siguranță un loc de vizitat pentru oricine caută un adevărat ceva special din vacanța lor.

8 – Angel Falls, Venezuela

Inti / flickr.com

Inti / flickr.com

Aproape 1.000 de metri înălțime, Angel Falls este, de fapt, două niveluri de cade în Venezuela. De fapt, acest record deține cea mai lungă cascadă neîntreruptă din lume, cu o cădere masivă de 807 de metri, făcându-l necesar pentru orice persoană care caută ceva clasificat ca o frumusețe naturală!

  Top 20 cele mai renumite plaje din lume

9 – Fântâna lui Jacob, Texas

San Marcos Local News, 2009

San Marcos Local News, 2009

Ținând cont de tema apei și venim la fântâna lui Jacob din Texas, SUA. Denumirea “bine” o dă departe – este, practic, o formare de bine în Cypress Creek, Texas, cu o serie de peșteri subacvatice pentru scafandri pentru a explora. Deși periculoasă, adâncimea de 10 metri “bine” este o necesitate pentru turiștii care doresc să se răcească în zilele fierbinți de vară. Apa de primăvară naturală atrage mii de vizitatori care se bucură să se bucure de proprietățile naturale de sănătate pe care le poate aduce și ei!

10 – Lacul Louise, Canada

Danny Nicholson / flickr.com

Danny Nicholson / flickr.com

Situat în provincia Alberta din Canada, Lake Louise este literalmente unul dintre cele mai uimitor de frumoase locuri de pe pământ, cu peisaje și culori, care vă vor lua cu adevărat respirația. Este posibil aici zăpada pe tot parcursul anului, cu o climă subarctică, ceea ce face ca acesta să fie un loc necesar pentru cei care iubesc sporturile de iarnă, iar apele albastre strălucitoare arată uimitor în fața unei picături spate de copaci verde închis și zăpadă albă înghețată. Ce mai puteți cere de la o pauză de iarnă romantică în ceruri?

11 – Valea Focului, Nevada

orizont Lund / flickr.com

Ken Lund / flickr.com

Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l cunoașteți despre Valea Focului este că este cel mai vechi parc de stat din statul Nevada. În 1968, a devenit un landmark național natural, și cu peste patruzeci și două de mii de hectare de teren, cu formațiuni frumoase de nisip roșu, care îi conferă un nume mare, unele dintre stâncile fiind vechi de peste 150 de milioane de ani, generații vechi sub formă de petroglife.

12 – Taj Mahal, India

taj Mahal, India

Nu am putut să menționăm acest peisaj uimitor, nu-i așa? Puteți găsi această frumusețe în Agra, Uttar Pradesh în indian și chiar numele în sine vorbește royalty, care înseamnă literalmente “Crown of Palaces”

Într-un singur an (2001), acest reper uimitor a adus peste două milioane de vizitatori, iar peste 200 de vizitatori au fost din străinătate! Acum e destul de impresionant, nu? Locuitorii sunt taxați cu o taxă de intrare mai mică decât străinii, pentru a se asigura că totul este echitabil și că există chiar și mini-replici ale acestei clădiri punctate în întreaga lume!

13 – Plaja ascunsă, Mexic

Dailymail.co.uk

Dailymail.co.uk

Dacă doriți o vacanță cu un pic de istorie cu adevărat interesant atașat la ea, atunci ar trebui să verificați Plaja ascunsă a Insulelor Marieta din Puerto Vallarta, Mexic. Acesta a fost inițial creat de o explozie uriașă de bombe când armata mexicană își făcea tot lucrul cu țintă! Imaginați-vă că v-ați întors acasă și i-ați spus tuturor că ați petrecut câteva zile într-o gaură de bomboane idilice în Mexic!

Apele cristaline, plajele cu nisip alb, curate, curate și sălbatice, pe care, în mod normal, ați putea visa să le vedeți sunt ceea ce vă puteți aștepta pe această insulă de paradis. Este chiar greu să ajungi aici – trebuie să înapoiați literalmente spre destinație printr-un tunel!

14 – Parcul Național Yellowstone, Statele Unite ale Americii

Redeo / flickr.com

Redeo / flickr.com

Dacă natura este lucrul tău, atunci acesta este într-adevăr unul dintre cele mai uimitoare locuri de pe planetă. Yellowstone National Park este cu adevărat situată în Wyoming în state, dar, de asemenea, se încadrează în Idaho și Montana prea. Din punct de vedere tehnic, acesta este de fapt primul parc național oriunde în lume, ceea ce îl face super-special, și cu o mare varietate de ecosisteme, există un peisaj uimitor de văzut.

Există cascade, păduri, canioane, lacuri, erupții vulcanice și chiar izvoare naturale aici … Este cu siguranță un vis de aventurieri!

15 – Peșteri de marmură, Chile

Marmură Caves, Chile

Găsit la granița a două țări din punct de vedere tehnic – Chile și Argentina, veți găsi una dintre cele mai frumoase obiective naturale pe care le veți găsi vreodată. Pietrele de marmură care alcătuiesc peșterile care adăpostesc apele albastre cristaline și uimitoare ale lacului montan General Carrera, iar turistii îl îngroapă literalmente din toate colțurile lumii. Există, de asemenea, un lucru destul de impresionant de pescuit care se întâmplă și aici, dacă vă place un astfel de lucru, iar ocazia pentru cele mai uimitoare fotografii pe care le veți lua vreodată sunt chiar acolo în fața dvs. Ce nu este de iubit?

16 – Grand Canyon, Arizona

kla4062 / flickr.com

kla4062 / flickr.com

Dacă frumusețea lui pe o scară masivă pe care o doriți, Grand Canyon vă va oferi tot ceea ce ați dorit vreodată. Râul Colorado a înclinat cele mai frumoase căi de canion din lume, iar Parcul Național Grand Canyon, care îl înconjoară, oferă șansa vizitatorilor să vadă unele dintre cele mai nebunești lucruri. Ai formațiuni rock diferite și sisteme meteo dramatice. Cel mai curat aer din întreaga SUA poate fi găsit aici, iar diferitele ecosisteme pe care le oferă canionul vă oferă șansa de a vedea lucruri pe care nu le-ați vedea în mod normal în habitatul lor natural. Nu contează ce vă place, există prea multe activități de listat – excursii cu elicopterul, excursii cu elicopterul, drumeții, alergări, alpinism, rafting și chiar camping!

17 – Bazine de zăpadă, Insula Skye (Scoția)

LienT5 / flickr.com

LienT5 / flickr.com

Nimeni nu știe de ce aceste bazine de apă care se scufundă de la Munții Cullin se numesc Bazine de zăpadă, dar probabil are multe de-a face cu felul în care arată – sunt ape cristaline (care se văd cel mai bine într-o zi puțin tulbure, zi după o ploaie torențială ușoară) cu culori uimitoare care strălucesc prin ele. Apa este rece, dar ar trebui să vă duneți degetele de la picioare acolo și, dacă sunteți cu adevărat curajoși, puteți chiar să înoțiți acolo, deși costumele de baie sunt recomandate pentru că lucrurile pot deveni foarte răcoroase!

18 – Borneo Rainforest Canopy Walkway

Mic Raven / flickr.com

Little Raven / flickr.com

Câți dintre voi ați vrut să vă prefaceți că am fost viața reală, Tarzan și Jane? Imaginați-vă că puteți să faceți acest lucru în viața reală! La costul de nord al insulei Borneo, Walkway Canopy Rainforest este situat în zona de conservare a Văii Danum. Veți avea plăcerea de a vă deplasa prin pădurea tropicală la 30 de metri în aer, la o distanță de aproximativ 300 de metri. Păsări, vederi și puțin din viața tropicală … ce mai puteți cere?

19 – Giants Causeway, Irlanda

Amandabhslater / flickr.com

Amandabhslater / flickr.com

Bazat în Irlanda de Nord, Giants Causeway este de fapt rezultatul unui vulcan care a izbucnit cu mulți ani în urmă, creând coloane ciudate de piatră. Situat în Country Antrim, este cu siguranță o minunată privire și atrage mii de vizitatori, în special din străinătate, în fiecare an.

20 – Plaja Neagră, Hawaii

Matt McGee / flickr.com

Matt McGee / flickr.com

Acest frumos nisip negru se găsește în general pe plajele din Plaja Punalu’u, pe insula Big Hawaii. Cauzând din nou un vulcan, plaja este, în esență, o combinație de erupție de lavă și bazalt și este un loc minunat pentru a vă îndrepta dacă vă place sunetul de a vedea țestoase verzi, care sunt adesea văzute având un pui de somn rapid pe nisipul negru.

Deși apele sunt periculoase și stâncoase, există o mulțime de pești frumos pentru a vedea și ar trebui să luați cu siguranta camera de luat vederi!

21 – Peșterile Waveromo Glow Worm, Noua Zeelandă

flickr.com

flickr.com

Waitomo Glow Worm Caves sunt clasificate ca un magnet pentru turiști, pur și simplu pentru că este o astfel de vizită frumoasă pentru a vedea. Viziunea a milioane de viermi strălucitori care trăiesc în peșteri dau un efect strălucitor ca diamante și este un tur cu adevărat magic, mai ales dacă luați una dintre cele mai cunoscute excursii cu barca prin peșteri pentru a obține o privire mai atentă!

22 – Lacul Flathead, Montana

flickr.com

flickr.com

Știați că Lacul Flathead din Montana este cel mai mare lac de apă dulce din statele cu o suprafață de peste 510 kilometri pătrați. Veți putea juca pe apele frumoase, precum și în interiorul acesteia, iar pescuitul este perfect în acest loc minunat. 28 mile lungime și 15 mile lățime, veți vedea unele atracții turistice frumoase, care sunt garantate pentru a vă respira departe, și cu sălbatic bogat în roaming în jurul valorii de, ar putea să vă gândiți să aibă camera dvs. la gata.

23 – Piscina Algarrobo, Chile

flickr.com

flickr.com

Dacă doriți ceva care nu este atât de apropiat de natură, cu siguranță trebuie să verificați cea mai mare piscină din lume, deținând o uimitoare 66 de milioane de galoane de apă. Doar pentru a face o lungime de acest piscină, va trebui să înoate lungimea a 20 de piscine de dimensiuni olimpice, doar pentru a vă oferi o idee!

Situat în Chile, în orașul Algarrobo, este umplut cu apă de mare clar de cristal, și nu numai că deține recordul pentru a fi cea mai mare piscină din lume, este, de asemenea, cea mai adâncă, cu o adâncime de un impresionant de 115 de picioare! Veți avea nevoie de ochelarii de protecție pentru a merge în jos atât de departe!

24 – Podul Lover’s, Franța

flickr.com

flickr.com

Petit Pont de l’Archevêché podul pare să fi început ceva în Franța – a fost podul pe care îndrăgostiții obișnuiau să-l îndrepte, să-și pună lacătul pe pod și să arunce cheia pentru a simboliza iubirea nesfârșită. Se pare că a început o tendință în Franța, cu toate acestea, cu alte poduri care au blocat lacăte de ele, deoarece originalul devine prea ocupat!

Cu priveliște spre Seina, arta zăpezii pare să fi deranjat Paris puțin și cu câțiva ani în urmă, planurile au fost înlăturate, deși acest lucru nu a împiedicat turiștii din întreaga lume să vină aici să-și declare dragostea lor nestatornică pentru partenerii lor.

Se pare că această nebunie a blocat un lacăt pentru a arăta iubirea veșnică nu a fost inițial începută în Franța – Ungaria a început lucrurile și, deși unii ar protesta că lacăturile sunt un ochi, , nu-i așa??

25 – Hotel de Glace, Quebec

flickr.com

flickr.com

Trebuie să fi auzit de hotelul de gheață până acum – acel hotel renumit fabricat în întregime din gheață situată în Quebec, Canada. Se spune că acesta este unul dintre cele mai romantice locuri de pe planetă, cu mulți oameni care aleg să se căsătorească acolo an după an, și deși a fost deschis doar destul de recent (2001), locul a fost descris drept unul dintre primele zece destinații pentru a se căsători în lume. Nu poți contesta statisticile de genul ăsta!

În 2005, hotelul a avut chiar prima căsătorie între persoane de același sex, iar în cel de-al cincilea sezon de deschidere sa raportat că un număr de șaptezeci de mii de turiști au avut plăcerea să rămână aici! Este cu siguranță un palmă pe lista noastră de top, asta e sigur!

Deci, aveți primele 25 de locuri în cele mai frumoase locuri din lume! De ce nu-ți ții ochii despuiați pentru Partea B? Promitem că va veni foarte curând!