9 cele mai bune bluze transparente și sfaturi de uzură Stiluri de viață

Suprafețele transparente sunt în general sutiene convertibile, care vin cu bretele transparente. Ele nu sunt la fel de invizibile cum sugerează și numele, dar sunt mult mai puțin vizibile decât curelele convenționale. Acestea sunt de asemenea numite sutienul pur, dacă paharele au danteluri ornamentate cu dantelă sau cu detalii de dantelă. Suporturile transparente pot oferi o acoperire medie sau mai mică dacă ați optat pentru un sutien pur. Sutiile cu bretele transparente reprezintă o opțiune ideală pentru vârfurile mici.

Cel mai bun suport transparent:

Din gama variată de sutiene transparente, iată o listă cu cele mai bune 9 imagini de sutien transparente care vă plac.

1. Ajour Moda Lace Transparent Demi Bra:

Transparent Bra Wearing Tips 1

Acesta este un sutien transparent cu lamă decolorat, care are ochiuri cu căptușeală cu ochiuri subțiri pentru creșterea pieptului și suport. Are curele ajustabile împreună cu închiderea cârligului și a ochiului. Materialele folosite pentru realizarea acestui sutien sunt nylon, elastan, viscoză și poliester. Disponibil în trei culori și dimensiuni variate.

2. Ajour Moda Sexy Sheer Transparent Bra:

Transparent Bra Wearing Tips 2

Acesta este un sutien complet de la Ajour Fashion, cu un decolteu plonjat. Este transparent și oferă confort maxim. Curelele sunt extensibile și reglabile. Acest sutien transparent este fabricat din nailon, elastan, vâscoză și poliester. Acesta este disponibil în negru și are opțiuni de dimensiuni variate.

3. Claudette Dessous Sheer Suprafata completa de sutien:

Transparent Bra Wearing Tips 3

Este un sutien complet acoperit cu ochiuri, cu trei pahare. Paharele sunt înfășurate și au un gât de prăjire care este potrivit pentru vârfurile tăiate. Curelele sunt reglabile și elastice. Este făcut din nailon și spandex și are destul de puține opțiuni de culoare. Sunt disponibile și diverse dimensiuni.

  9 cele mai bune coafuri de birou pentru păr lung Stiluri de viață

4. Julia Sexy Rochie Transparentă roșie:

transperant bra 4

Acest sutien transparent de Julia. Ea are o lucrare de dantela sexy netted peste sutien. Acest sutien este cablat și oferă suport. Curelele sunt late și au aceeași culoare. Ei vin cu glisoare pentru a le ajusta. Are cârlig și închiderea ochilor la spate. Oferă o acoperire medie cu un decolteu plonjabil și sunt disponibile în diverse dimensiuni.

5. Enamor Transparent Sus Bra:

transperant bra 5

Acest sutien de Enamor este moale și senzual pentru stilul și confortul final. Paharele sunt căptușite, fără fir și turnate, care dau o formă netedă bustului. Curelele sunt lucioase, plate și detașabile. Curelele au, de asemenea, glisiere metalice pentru ajustare. Sutienul are o spate transparentă și un set suplimentar de bretele transparente. Este fabricat din nailon și spandex și are închiderea cârligului și a ochilor în spate. Este disponibil în bej și în diferite dimensiuni.

Vezi mai mult: Cel mai bun sutien fără spate

6. Brada Miranda Unlined:

transperant bra 6

Această colecție de Miranda este un sutien complet și neted, cu design frumos de dantelă de flori peste tot. Cupele sunt flexibile și asigură un confort și o susținere incredibilă. Acesta oferă și acoperirea necesară. Acest sutien este special conceput pentru a forma bustul petit. Sutienul este, de asemenea, ușor. Curelele sunt late, reglabile și elastice. Acest sutien vine în culoarea neagră și are diferite opțiuni de dimensiune.

7. Sonia netedă sutienă transparentă subțire:

transperant bra 7

Acest sutien transparent de Sonia are tot ce aveți nevoie și mai mult. Ea are o cusătură perfectă cu design floral de dantelă de nucă de jur împrejur și arcuri girlice. Cupa este cuplată pentru suportul necesar. Oferă acoperire și suport mediu. Sutienul este infrumusetat cu farmecul strasului. Cupele sunt deformate. Are închidere cu cârlig și cu ochi și este disponibil în culoarea purpuriu. Are diverse opțiuni de dimensiune.

  Iyengar Yoga prezintă și avantajele sale Stiluri de viață

8. Amelie Lace Braț unic:

Amelie Lace Unlined Bra

Un sutien transparent de la Amelie este tot ce trebuie să vă simțiți ultra-feminin. Este grosolan și aveți o căptușeală pentru ridicarea superbă a bustului. Acest sutien pur are o dantelă frumoasă detaliată peste tot. Este subliniat pentru necesitatea de sprijin și de acoperire. Curelele sunt extensibile și ajustabile cu glisiere. Ea are închiderea tradițională a cârligului și a ochilor în spate. Acest sutien este disponibil în destul de roz și în dimensiuni variate. Acest sutien este în esență perfect pentru femeile cu sani mai mari și mai plini.

Vezi mai mult: Balconette Bras

9. Cocou Comfort Cup cu căptușeală fără sârmă Invisible Back Bra:

transperant bra 9

Acest sutien transparent transparent de la Cocou oferă confort și suport maxim. Aveți posibilitatea să o echipați cu rochiile din spate sau din spate, fără griji. Are cutii cu acoperire moale, căptușite. Banda elastică din spate este groasă și transparentă, cu cocaină plină în față pentru a oferi suport. Este complet fără sârmă și astfel foarte confortabil. Suporturile pentru umăr sunt detașabile cu glisoare pentru ajustări. Este fabricat din bumbac și elastan cu închidere cu cârlig și cu buclă. Disponibil în bej și are opțiuni de dimensiune.

Transparent Bras purta Sfaturi:

În general, sutienele sunt purtate ca niște sutiene obișnuite. Iată câteva sfaturi pe care le puteți ține minte în timp ce purtați un sutien transparent.

transperant bra 10

Puneți sutienul pe:

Glisați-vă brațele prin bretele și ținăți banda în jurul bustului. Împingeți trupa. Cele mai multe sutiene au cârlig și închiderea ochilor astfel încât să mergeți să puneți cârligele pe ochii drept. Puteți să o faceți convențional, luând mâinile în spate sau o puteți face în față și apoi glisați sutienul în jurul său.

  15 Populare modele Tattoo Spider cu semnificatii

Vezi mai mult: Push Up Bra India

În cazul curelelor detașabile:

Dacă aveți curele detașabile transparente, luați fiecare capăt al curelei și puneți cârligul de lebădă pe bucle la capătul superior al fiecărei laturi a sutienului. Apoi pur și simplu pune pe sutien în mod convențional.

Reglarea curelelor:

S-ar putea să fi găsit curelele de multe ori atârnând de pe umeri sau sunt prea strânse încât sufocă. Trageți în jos sau în sus clemele pe care le veți găsi în partea din spate a bretelelor și reglați-le pentru a se potrivi corect. Ambele curele ar trebui să fie la același nivel.

Înclinați-vă puțin să vă așezați pieptul în sutien:

Când purtați un sutien transparent, sânii dumneavoastră ar trebui să fie așezat pe partea superioară a căptușelii. Deci, puteți să vă aplecați puțin, astfel încât sânii dvs. să se poată plasa corect în cupe. Reajustați sutienul pentru a vă asigura că nu există vărsare de sân peste partea superioară când vă îndreptați. Sutienul tău trebuie să fie bine montat.

Sper că articolul uimitor de articole de brasă de mai sus este util pentru dvs. și cei care poartă ușor.