15 legjobb félig farok tetoválási dizájn férfiak és nők számára

A hüvely tetoválásai számos kiviteli forma közül választhatnak. Jó teret adnak a tetoválás szimbolizmusának kifejezésére, olyan mintákkal, mint a virág, a törzsi, a polinéziai, a sárkány stb. A félig ujjú tetoválás csak a kar félrészét tartalmazza, csak a válltól a könyökig.

A legjobb és stílusos félig tetováló tetováló dizájn:

Íme néhány a legjobb fél ujjú tetoválás, amely egyetlen pillantásra sztrájkolhatja a szíveteket.

1. Madár tetoválás a félig ujjhoz:

Madár Tattoo for Half Sleeve

A színes madár tetoválási fél ujjú drasztikus megjelenést kölcsönöz a nők számára. A design magában foglal egy madarat, rózsát és egy koponya zárat, amelyhez hozzá van rendelve egy kulcs. A tetoválás szimbolizálja a szabadságot, a halált, a szeretetet, a hűséget, a reményt stb.

2. Hogwarts Half Sleeve Design:

Roxfort Half Sleeve Design

A Harry Potter sorozata ihlette! A kar-tetoválás férfiak fél ujja számára tökéletes terület ahhoz, hogy a sorozatból ellopott formatervezési minták, mint például a Roxfort Iskola. A formatervezés a kedvenc karakteredet is hordozhatja a filmből.

3. Half Sleeve Tiger Tattoo Design:

Fél Sleeve Tiger Tattoo Design

Veszélyes állatok mindig is elsődleges választás a férfi fele ujj tetoválásához. Közülük a tigriseket többnyire a természet szépségével együtt választják színes érintéssel, hogy képviseljék az erőt, a legyőzhetetlenséget és a hatalmat.

4. Vegyél fel otthon Half Sleeve tetoválás:

Vesz Me Home Half Sleeve Tattoo

Szerelem rajz egy aranyos baba ördög! Miért ne tedd a testbe? Igen, ez a finom és édes tetoválás több ember szívét nyerte el. Az ördög piros színű, szörfözéssel a fegyverén. Szintén üzenetet hordoz; vigyél haza, ami első pillantásra eszébe jut.

5. Sárkány Half Sleeve Tetoválás:

Sárkány Half Sleeve Tattoo

A hűvös fél ujjú tetoválás kategóriája magában foglalja a sárkány mintáját is. A tetoválás veszélyes, sárkány tetoválást hordoz lángoló kilátásokkal. A sárkány felépítése mágikus erőket, képzelőerőt, nemességet, kitartást stb. Jelez.

6. Fekete és szürke koponya tetoválás félig ujjú:

Fekete and Grey Skull Tattoo for Half Sleeve

A 3D-s tetoválások a koponya tetoválások új veszélyes definícióját adták. A félkarú tetoválás koponyával, amely a karból indul ki, bizonytalan megjelenést kölcsönöz a fekete és a szürke árnyékolásnak. A design tartalmaz rózsát és vad szárat is.

  Top 8 réteges hajvágás bangokkal | Stílusok az életben

7. Wolf with Quotes Tattoo a Half Sleeve-hez:

Farkas with Quotes Tattoo for Half Sleeve

A tetoválási félhüvely fedelet, amely mindkét merész idézetet és éjszakai forgatókönyvet hordozza, a művészet szerelmesei hordozzák. A tetoválás az ég felé néző farkasvitorlázást hordoz magában, az égbolt idézőjelekkel, amelyek a viselő érzelmeként vagy meggyőződésében működnek. Ez egy híres a főiskolai lányok körében.

8. Ganapati Half Sleeve tetoválás:

Ganapati Half Sleeve Tattoo

Szeretne vallásos hozzáállást adni a kilátásoknak! Ganpati tetoválási félhüvely ötletek számos mintát kapnak, hogy inked. A tetoválás nagyon híres az ifjúság körében, ahol Lord Ganpati különféle pózokkal jön, mint üldögélés, tánc, arc tetoválás stb. Amikor a Ganpati fesztivál jön, akkor a fiatalok szeretik a Ganpati isteneket különféle posztokon.

9. Birch Tree with Lightning Tattoo a Half Sleeve-hez:

Nyír Tree with Lightning Tattoo for Half Sleeve

A félkaros tetováló fedél hüvelye, amely mind a nyírfa erdőket, mind az égből származó villámlást nyújtja, viszonylag fantasztikus megjelenést kölcsönöz a viselőnek. A fehér ég villám hatása és a vörös nyírfa körül erőt, táplálékot, energiát, tartósságot stb. Ez egy hűvös design a fiatalok körében.

10. Half Sleeve Portrait Tattoo:

Fél Sleeve Portrait Tattoo

A portré tetoválás a legjobb módja annak, hogy szenteljétek szereteteit vagy érzéseiteket valakinek a félig ujjú tetoválások között. A karok nagyszerű helyet biztosítanak ahhoz, hogy a személy arcát nagyon szépen ábrázolják. Amikor fekete és szürke tintával kapja, az élénk életet ad. Ön is megtervezheti személyes mate fotóját; szerezzen be néhány vázlatos stílust ebben a dizájnmintában.

11. Tribal Lion Tattoo a Half Sleeve számára:

Törzsi Lion Tattoo for Half Sleeve

A félig hüvelyes törzsi tetoválások, amikor egy oroszlán képét tervezték, robusztus megjelenést kölcsönöz a karoknak. Az oroszlán feje haj sötét tintával készült, a törzsi minták felhasználásával. A tetoválás olyan érzelmeket mutat, mint az erõ, a hatalom, a vezetõség, a sportosság stb. Ha van hozzáállásod, akkor ezzel a tervvel megragadja a figyelmet.

12. Phoenix Half Sleeve Tetoválás:

Főnix Half Sleeve Tattoo

A Phoenix tetoválás fedél fele ujja színes és kellemes pillantást nyújt a néző számára. A főnix az ember esése és újraéledése, halhatatlanság, regeneráció, hűség stb.

  15 új divat napszemüveg 2023-ig Stílusok az életben

13. Heart in Bottle Half Sleeve Tetoválás:

Szív in Bottle Half Sleeve Tattoo

A tetováló design, amely feltárja az igazi szeretetet valakinek, a szív a palack tetoválás fél ujjú. A tetoválás egy olyan szívvel van ellátva, amely a palackban zárva van, egy rajzolattal, amelyen szeretet van rajta, ami igaz valódi szeretetet mutat.

14. Half Sleeve Baby Pitypang tetoválás:

Fél Sleeve Baby Dandelion Tattoo

Virágos, fél ujjú tetoválás, melyet egy gyermekláncfűvel díszítünk, vonzó megjelenést kölcsönöz. A tetoválást a nők vagy a lányok széles körben terhelik. A tetoválás azt is hordozza, hogy a tetoválással foglalkozó személy neve és időpontja milyen kapcsolatban áll.

15. Sacred Geometric Half Sleeve Tetoválás:

szentelt geometric half sleeve tattoo

A szent geometrikus tetoválások a legjobbak a kis fél ujjak tervezéséhez. Sötét fekete színű tintával, geometriai formákkal készült, amelyek pillangó kialakítását eredményezik, és két szemet a középpontban.

A fél ujjú tetoválás a legjobb hely a legjobb és a kívánt formatervezéshez. Mindezek mellett más, nyomon követhető minták: kelta, hal, galamb, farkas, hely, Jézus, stb. Ha rendszeres mellényt használsz, vagy fitness-szerető vagy, próbáld ki ezt a tetoválást, hogy lenyűgözd barátaidat vagy partnereidet. Szerezd meg az egyszerű vagy sokszínű félig ujjú tetoválásokat, hogy elfogadj jó észrevételeket; több lehetőséget kapsz az egyedi minta stílusában. Mint a szakmája, mint egy zenész, megpróbálhat valami megfelelő dizájnt a szakértői tetováló tervezők.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.