Top 100 coafuri Bob

Coafurile Bob sunt distractive, feminine și o modalitate excelentă de a vă purta părul scurt pentru acest an. Mai mult decît părul decojit și încuietoarea mai scurtă decît cea medie, coafurile de bob sunt incredibil de versatile și se potrivesc fiecărei forme de față, tipului părului și lungimii părului. Am ales Top 100 coafuri Bob pentru a vă inspira în căutarea pentru coafura perfectă de bob. Cu 100 coafuri fabuloase de celebritate bob de a alege de la, nu puteți merge prost.

Navigați prin coafuri trendy bob purtate de celebrități precum Rihanna, Dianna Agron, Keri Hilson, Christina Hendricks, Hayden Panettiere și multe altele. Găsiți tăierea, lungimea, stilul și culoarea perfectă pentru coafura dvs. bob și începeți acest an cu un bang!

1. Christina Aguilera Bob Coafura: Bob boboc rotunjit

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_001

Songstress Christina Aguilera arată absolut uimitoare cu bobul ei elegant, rotund. Această coafură de lungă durată este foarte plăcută pentru fața ei în formă de inimă, deoarece accentuează pomeții ei și atrage atenția asupra bărbiei ei. Pentru un impact sporit, purtați bobul cu o brăzdare laterală plină de farmec și o margine laterală măturată.

2. Coafura Keira Knightley Bob: Bob biciuit

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_002

Actrita engleza Keira Knightley arata uluitoare, cu un bob unghiular in relief, care urmeaza conturul liniei maxilarului. Bobul înclinat este sexy și modern și se potrivește cu cele mai multe forme de față. Dacă aveți o formă pătrată ca Keira, optați pentru o despărțire în afara centrului pentru a acoperi colțurile superioare ale frunții. Acest lucru va distruge conturul “blond” al feței dvs. și vă va accentua ochii și gura.

3. Coafura Dianna Agron Bob: bob moale, shaggy

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_003

Bucurie actrița și cântăreața Dianna Agron roagă o bobină dezordonată, ciudată, cu brățări moi bătătorite. Distracție, flirt și feminin, acest bob shaggy are o mulțime de personalitate. La următoarea întâlnire cu părul, întrebați stilistul tău să îți părăsească capetele părului pentru blocaje moi și atrăgătoare, care sunt pline de textura. Permiteți-vă părului să se usuce în aer în mod natural și să lucrați cu spray-uri de texturare în încuietori cu vârful degetelor pentru o atingere sexy, fină.

4. Coafura Rihanna Bob: Bobul asimetric înclinat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_004

Barbadian frumusete Rihanna arată izbitoare și sexy cu ei asimetrice, bob unghi. Scurt în spate și lung în față, această coafură modernă este ciudată, elegantă și minunată pentru fețele în formă de inimă, pătrat și oval. Rihanna își îndreaptă cu fața înfrunzită frământarea îndrăzneață laterală, tragându-și privirea de-a lungul ochilor și buzelor.

5. Coafura lui Gwyneth Paltrow Bob: Bobul lung

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_005

Actrita americana si scriitorul de alimente Gwyneth Paltrow arata chic si sofisticat cu bobul ei lung, bont. Această coafură pentru boboci cu clavicule este lungimea perfectă pentru Gwyneth, deoarece părul îi înghită pomeții, creând iluzia unei fețe mai subțiri. Se potrivesc încuietori blonzi de vară, cu un minim de machiaj pentru ochi și buze roz roz pentru o atingere romantică.

6. Coafura Christina Ricci Bob: Bob drăguț

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_006

Actrita Christina Ricci arată drăguță și casual cu bobul ei scurt, curbat. Flanșa ei mică, înclinată, împărțește conturul “cercului” feței, atrăgând atenția asupra ochilor ei. Dacă aveți o față rotundă precum cea a lui Christina, asigurați-vă că bob-ul dvs. este mai lung decât lungimea bărbiei – orice mai scurt vă va face să arate chiar mai rotund. Utilizați o baghetă groasă pentru vindecarea buclelor și sunteți bine să mergeți!

7. Anna Faris Bob Coafura: Bold platina blonda bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_007

Actrita americana Anna Faris arata superb cu boboasa ei blonda de platina si cu bruste groase, ciudate. Această coafură retro bob se potrivește părului foarte gros și drept – din nefericire, timpul și efortul pe care-l va lua pentru a împrospăta încuietori ondulați sau ondulați, pentru a le face drept poker, ar fi considerabil. Nu imposibil, dar cu siguranta consumatoare de timp, deci alegeti cu intelepciune.

8. Coafura Emily Blunt Bob: Bob lung, chic

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_008

Actrița Emily Blunt arată șic și sofisticată cu bobul ei brunet de lungă durată. Despărțirea ei de mijloc îi permite să-și închidă fața, accentuând ochii ei albastri-verzi. Dacă aveți o față lungă ca cea a lui Emily, păstrați-vă bobul sub bărbie, dar deasupra claviculelor, pentru a evita ca fața să arate mai lungă. Volumul suplimentar la nivelul obrajilor accentuează pomeții (cea mai largă parte a feței), făcând ca fața să pară mai puțin lungă și mai îngustă.

9. Coafura Nicole Richie Bob: Bobul rotunjit cu bretonuri de bucate

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_009

Social și stil icon Nicole Richie roci un bob elegant, rotunjite cu side-măturat, bangs bucăți. Rotunjite coafuri de bob sunt cele mai bune pentru fețe în formă de pătrat, deoarece acestea pot înmuia o glonț ascuțit unghiular. Broaștele de măturat laterale sunt, de asemenea, extrem de mătuitoare pentru formele pătrate, deoarece ele ascund colțurile superioare ale frunții, ducând mai departe la o schiță facială. În general, Nicole a ales coafura perfectă pentru forma ei de față.

10. Christina Hendricks Bob: Coafura asimetrica curata

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_010

Actrita Christina Hendricks pare pur și simplu divină cu bobul ei bouncy, ascuțit ascuțit. Blocurile sale de foc arse au fost decorate cu o multitudine de bucle pe o parte, oferindu-i coafurii un aspect jucaus si capricios. Pentru a obține bucle perfect structurate cum ar fi Christina’s, utilizați produse volumizante pentru îngrijirea părului și o baghetă groasă, pentru a crea bucle mari și pline de farmec. Puneți buclele cu spray de păr pentru a le împiedica să vă descurcați într-o noapte.

11. Coafura Rose Byrne Bob: Bobul rotunjit cu fringă laterală groasă

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_011

Actrița Rose Byrne arată elegantă și elegantă, cu bobul ei lung, rotund și o flanșă laterală groasă. Rose adaugă un volum suplimentar la încuietori cu straturi subțiri de încadrare a feței și o strălucire superbă a luminii. Blocurile ei întunecate, cafele-maro, creează un contrast izbitoare cu tenul său echitabil și ne place că ea și-a menținut machiajul minimal și natural. Utilizați un șampon cu volum redus pentru a obține blocări voluminoase, precum Rose’s.

12. Drew Barrymore Coafura Bob: Gros, cu textură bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_012

Actrita de comedie Drew Barrymore pare superba cu bobul ei gros, texturate si cu bretele lungi. Această coafură de bob simplu funcționează cel mai bine cu părul gros, deoarece necesită încărcări de volum și textura. Adresați-vă stilistului dvs. pentru a adăuga straturi subtile la bob, și pentru a penei capetele părului pentru sfaturi moi, pufoase. Dacă nu aveți păr natural gros, încercați să măriți volumul produselor de îngrijire a părului și să vă sufliți părul în role mari.

13. Tiffany Hines Bob Hairstyle: Bobul rotund cu bretonii de lux

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_013

Actrita americana Tiffany Hines arata fenomenal cu bobul ei perfect rotunjit si bangsul fantezist. Bobul ei este ușor asimetric, cu o parte mai lungă decât celălalt. Asimetria echilibrează linia de talie puternică a Tiffanyi și pomeții proeminenți, oferindu-i un profil mai moale. Își poartă bangele în mișcări fanteziste care îmbrățișează fața și accentuează ochii – pur și simplu divină.

14. Coafura Bob Jessica Simpson Bob: Bob vopsita lunga

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_014

Songstress Jessica Simpson arata casual si fara griji cu bobul ei lung vopsit in baie. Bobul lung, sau “lob” așa cum este cunoscut cu afecțiune, este o mare alternativă la o coafură de lungime medie. Bobinele lungi sunt, în general, o lungime a oaselor guler sau ușor mai scurte, ceea ce reprezintă o lungime măgulitoare pentru majoritatea formelor de față. Dip-vopsea capetele pentru o fluture și o atingere finală contemporană.

15. Charlize Theron Bob Coafura: Wavy beachy bob 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_015

Actrița din Africa de Sud, Charlize Theron, își poartă vrăjitoarele blonde de vară într-o boboasă ondulată, cu brățări înfundate lateral. Îi iubim culoarea parului blondă și părul adânc, care creează bretonul ei sexy. Pentru a obține splendide, valuri de plajă, lucrați niște sprayuri de texturare în încuietori și utilizați un fier curbat subțire, pe căldura scăzută. Utilizați un spray de păr ușor pentru a vă menține valurile și sunteți gata să plecați.

16. Coafura Hayden Panettiere Bob: bob asimetric modern

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_016

Nashville actrita Hayden Panettiere arata chic si elegant cu bobul ei asimetric modern. Marginea laterală a ei măreț îi oferă un aspect sexy și enigmatic, subliniind ochii ei verzi verzi. Pentru un păr elegant și neted ca Hayden, investiți în ser anti-friz și un dispozitiv de îndreptare a părului de bună calitate, precum și unele sprayuri de păr mată versatilă.

17. Katie Holmes Bob Coafura: Bobul asimetric rotunjit

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_017

Actrița Katie Holmes arată uluitoare cu bobul său asimetric, foarte sofisticat și rotund. Această coafură chic retro bob este foarte măgulitoare pentru fata ei în formă de inimă, deoarece accentuează pomeții ei și atrage atenția de la bărbia ei arătată. Dacă aveți o față în formă rotundă, este mai bine să alegeți un bob mai lung, mai unghiular, care vă va face să arate mai puțin rotund.

18. Beyonce Knowles Bob Coafura: Medie plaja bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_018

Songstress Beyonce Knowles arată fabulos cu lungimea ei medie, boboasă blondă ondulată. Beyonce își păstrează coafura casual și întinsă cu o despărțire profundă de mijloc care îi dezvăluie rădăcinile întunecate. Îi iubim undele de plajă și textura naturală și dezordonată a încuietorilor blonde cu miere – perfectă pentru o petrecere pe plajă de vară sau pentru cocktail-uri cu fetele.

19. Coafura Ginnifer Goodwin Bob: Super bob lung

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_019

Actrița Ginnifer Goodwin a purtat o bobă super-elegantă, înainte de a-și tăia încuietorile în favoarea unei tăieturi zdrobitoare. Bobby-ul ei de poker este elegant și profesionist, iar ea oferă o varietate de modă și subtilă. Păstrați încuietorile super-drepte cu un fier de îndreptare de bună calitate și o mulțime de produse de protecție termică a părului.

20. Keri Hilson Bob Coafura: Sexy asimetrice bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_020

Cantareata americana, compozitorul si actrita Keri Hilson arata fara efort sexy cu bobul asimetric al ei. Cu lungimi neuniforme și texturi variate, coafura lui Keri este dinamică și modernă. Îi păstrează aspectul romantic, cu bretele laterale moi și bucle blonde de miere care își încălzesc tenul.

21. Alexa Chung Bob Coafura: Messy boho bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_021

Modelul englez Alexa Chung ne face verde cu invidie cu boho-ul ei boho dezordonat. Această coafură de bob este incredibil de dinamică, cu numeroase straturi și un volum subtil, iar Alexa păstrează aspectul său casual și romantic, cu bretonuri brutale. Permiteți-vă părului să se usuce la aer pentru textura naturală sau folosiți un spray texturizat pe părul drept și îmbrățișați firele de păr.

22. Milla Jovovich Bob Hairstyle: Bobul curl fixat pe o parte

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_022

Actrita Milla Jovovich opteaza pentru un aspect moale si romantic, cu boboasa ei curbata purtata pe o parte. Dacă aveți un bob lung, puteți să-l purtați într-un simplu up’do ca un bun sau chignon, sau vă puteți inspira de la Milla și clip-o cu un ac de par sparkly. Experimentați cu accesorii de păr cum ar fi capacele, clipurile și chiar florile pentru a vă personaliza coafura nouă.

23. Coafura Katy Perry Bob: Bobina roz si blonda scurta

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_023

Senzatie de muzica pop Katy Perry arata superba cu bobul ei roz scurt si blond inchis. Aceasta este o coafura de bob mare pentru parul fin, deoarece taietura cu pene adauga un pic de volum la lingouri subtiri. Mențineți bobul mai lung decât lungimea bărbiei pentru a vă încadra fața fără a vă copleși caracteristicile faciale. Dacă vă simțiți aventuros, adăugați câteva dungi pastelate (de ex. Violet, albastru sau roz) la încuietori pentru o atingere finală jucăușă.

24. Coafura Ashlee Simpson-Wentz Bob: Boboc rotund rotund

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_024

Singerul Ashlee Simpson-Wentz își actualizează imaginea rocker cu o bobină destul de rotundă, rotundă, care îi îndepărtează ochiul. Forma feței lui Ashlee este o combinație de formă lungă și în formă de inimă, iar coafura ei pentru bobi este măgulitoare pentru ambele tipuri de formă a feței. Flanșa ei lungă, îndoită lateral își înmoaie trăsăturile și atrage atenția asupra ochilor ei albastri-verzi, ținând focul pe mijlocul feței.

25. Rose Byrne Bob Coafura: Bobul dulce rotunjit cu breton

  Top 100 coafuri pentru femei negre

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_025

Actrita Rose Byrne pare absolut superba cu bobul ei dulce rotunjit si bruste groase. Această coafură clasică și feminină se termină chiar sub bărbie, încadrându-i frumos fața. Rose Breton gros gros sunt foarte flatand pentru fata ei lung, ca ei ascunde fruntea ei inalta, în timp ce atrag atenția la jumătatea inferioară a feței ei. Pentru un aspect moale și romantic, îmbrățișați textura naturală a părului și nu vă faceți griji pentru un pic de fuzz.

26. Nicole Richie Bob Hairstyle: Bai lungi, cu bretonuri

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_026

Pictograma socială și stilul Nicole Richie arată superb cu bobul ei lung și blond și cu bastoane frumoase. Aceasta este o coafura fantastica de bob pentru parul fin, subtire, pe masura ce straturile si capetele peneaza iluzia unor blocuri mai groase si mai groase. Obțineți-vă stilistul pentru a crea bang-uri măturat lateral, bucăți pentru o atingere finală enigmatică și împerecheați noul dvs. păr cu machiaj ochi fumător și buze roz nud pentru o atracție sexuală maximă.

27. Coafura lui Karlie Kloss Bob: Jucăuș jucăuș, tuns

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_027

Modelul american de moda Karlie Kloss a stârnit lumea de moda anul trecut, când a avut ei încuietori lungi tăiate într-un flirty și bob contemporan lung. De atunci, cunoscută pur și simplu ca “Karlie”, această coafură de bob este încă foarte populară și se potrivește celor mai multe forme de față. Dacă aveți păr fin ca Karlie, utilizați un fier subțire de curățare la căldură scăzută pentru a crea niște bucle subtile, care măresc volumul.

28. Coafura Rihanna Bob: Bobul asimetric curat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_028

Barbatul melodie Rihanna arată uimitoare cu bobul său jet-negru, cret, asimetric. Scurt la spate și lung în față, bobul asimetric este o coafură ciudată și ciudată pentru anul 2014. Dați-vă adâncime în plus bombei, cu bucle moi și bâlbâite și o fringă lungă. În cazul în care părul nu este în mod natural cret, utilizați un fier gros și un spray de păr pentru a crea bucle structurate de lungă durată.

 29. Christina Hendricks Bob Coafura: Bomboane voluminoase

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_029

Actrita Christina Hendricks arata fenomenala cu bobul ei de bulgari voluminoase. Ea a ales lungimea perfectă pentru forma feței sale, iar mișcările subțiri laterale adaugă un volum suplimentar la încuietoarea ei roșie. Dacă aveți păr ondulat sau curat, utilizați un dispozitiv de îndreptare a părului pentru a crea valuri groase și groase care vă încadrează fața. Dacă aveți părul drept, utilizați produse de îngrijire a părului care măresc volumul și sufliți-vă părul cu o perie rotundă pentru a obține valuri sexy.

30. Coafura Katharine McPhee Bob: Bob vopsite în mediu dip

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_030

Cantareata americana-compozitoare si actrita Katharine McPhee isi pastreaza aspectul drăguț și casual, cu o coafura de bob cu vopsea medie, cu lungime medie. Această coafură bob este o întreținere contemporană și redusă, și se potrivește cu cele mai multe forme de față. Dă-ți încuietorile o atingere fină de finisare, cu capete ușor vopsite în dungi și o mulțime de texturi naturale.

31. Selena Gomez Bob Hairstyle: Bob, rotund, lung

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_031

Singerul și actrița Selena Gomez radiază frumusețea naturală cu bobul său clasic lung rotunjit. Această coafură simplă de bobi este perfectă pentru forma rotundă a feței Selenei, deoarece lungimea creează iluzia unei fețe mai înguste și mai lungi. Capetele rotunjite îi conferă părului o formă frumoasă, precum și încadrându-i fața și atrăgând atenția de la maxilarul său rotund. Păstrați-vă părul la fel de sănătos ca și Selena prin lipirea unei diete prietenoase cu părul bogat în grăsimi bune: mâncați pește bogat în omega 3, nuci și avocado pentru a vă menține încuietorile puternice și strălucitoare.

32. Coafura Jennifer Aniston Bob: Bob, lung și bătătorit

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_032

Actrita de comedie Jennifer Aniston arata minunata cu bobul ei lung si bizar. Straturile subtile conferă părului său fin un volum mare și un corp, făcând blocurile sale subțiri mai dinamice și mai vibrante. Îl iubim pe părul de blană de cenușă al lui Jenn, și luminile de înaltă și joasă, care îi dau adâncime părului. În ansamblu, aceasta este o coafura câștigătoare pentru bob lung pentru 2014!

33. Victoria Beckham Bob Coafura: Bob scurta, edgie

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_033

Fosta cantareata si acum designerul de moda Victoria Beckham arata chic ca intodeauna cu bobul ei scurt, exagerat. Cu banguri înclinate, texturi spinoase și o tăietură îndrăzneață a lungimii bărbiei, această coafură de bobie îi ia sas și încrederea pentru a scoate. Dacă aveți o formă triunghiulară sau diamantată ca Victoria, obțineți o mulțime de straturi de pene pentru a înmuia unghiurile feței. Finisați acest aspect sexy cu machiaj de ochi și buze goale pentru o noapte extraordinară.

34. Ali Larter Bob Coafura: Blonda blonda

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_034

Actrita americana Ali Larter se uita proaspata si radianta cu bobul ei ondulat blond. Acest bob de dimensiuni medii este drăguț și jucăuș, și ne place culoarea vibrantă, blondă aurie a lui Ali. Obțineți un bob ușor înclinat (mai scurt spre spate) pentru un aspect contemporan și încrețit sau păstrați-vă parul la aceeași lungime pentru o coafură tradițională și clasică de bob.

35. Keri Hilson Bob Coafura: Bob asimetric în două tonuri

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_035

Cantareata americana-compozitoare si actrita Keri Hilson arata fenomenal cu bob-ul sau asimetric, perfect, in doua tone. Ne plac liniile curate, moderne ale acestei coafuri de bob, precum și amestecarea fără efort a culorilor de maro de castan și de jet negru. Fringe de la Keri atrage atenția asupra ochilor și a obrajilor ei, îndreptându-și privirea spre buze. Păstrați machiajul proaspăt și perfect pentru a termina acest aspect elegant și elegant.

36. Dianna Agron Bob Coafura: Curba retro bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_036

Bucurie actrita si cantareata Dianna Agron o imbina cu o boboasa superba inspirata de retro. Îi iubim buclele coapse, bătătorite și culoarea părului de aur cald – pur și simplu divină. Pentru a obține buclele retro ale lui Dianna, folosiți un fier de înțărcare gros pe o temperatură moderată și înfășurați ușor părul părului pentru a crea valuri moi și brute. Țineți mai mult părul în căldură pentru mai multe bucle definite.

37. Alexis Bledel Coafura Bob: Bob bob cu boboci agresivi

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_037

Actrița americană Alexis Bledel arată absolut uimitoare cu bobul ei lung de castan și bretonul înfipt. Aceasta bob-ochelari este o feminina si chic, iar culoarea parului cald de castan cald da tenului lui Alexis o stralucire frumoasa. Cu bretonuri drepte și lungimi îndoite, această coafură are texturi diferite, oferindu-i o margine modernă. Dacă aveți o față lungă ca Alexis, optați pentru bretonuri lungi pentru a ascunde o frunte înaltă.

38. Heidi Klum Bob Coafura: Chic si bobul clasic lung

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_038

Fostul supermodel Heidi Klum arata fumatul fierbinte cu bobul ei elegant si clasic lung. Cu parul cu aceeași lungime și o tăietură ușoară rotunjită, această coafură este măgulitoare și elegantă, fără a fi extravagantă. Această coafură este grozavă pentru părul fin, deoarece straturile ascunse și lumina slabă ușoară creează iluzia unor încuietori mai groase și mai groase. Experimentați cu evidențierea și subtilitatea pentru a găsi o combinație care vă oferă părului un aspect dinamic și vibrant.

39. Keira Knightley Bob Hairstyle: Super-elegant bob unghiular

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_039

Actrița englezească Keira Knightley arată superb cu bobul ei de poker, drept și înclinat. Această coafură elegantă și sexy este potrivită formei pătrate a lui Keira, deoarece părul ei ascunde colțurile “bizare” ale feței, oferindu-i o contur mai moale. Purtați-vă părul într-o despărțire profundă de mijloc pentru un impact maxim și păstrați-vă încuietori drept și elegant pentru o atingere fină plină de farmec.

40. Ginnifer Goodwin Bob Coafura: Bob scurtă, tuns

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_040

Actrița Ginnifer Goodwin arată radiantă și flirtează cu bobul ei scurt, tuns. Ea rocilor o parte laterală-fringe, și se încheie margini care dau ei încuietori textură mare. Această coafură de bob este simplă și ușor de recreat la domiciliu și este un stil excelent în timpul perioadei în creștere a unei tăieri tăiate sau a unui pixie. Vizitați salonul dvs. pentru cadre obișnuite pentru a vă menține forma în timp ce crește.

41. Julianne Hough Bob Coafura: Bob bob cu valuri de aur blonde

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_041

 Safe Haven actrita Julianne Hough pare absolut uimitoare cu bobul ei lung, viu blond. Îi iubim totul în legătură cu această coafură de bob: buclele lungi, ciudate, straturile cu pene, culoarea strălucitoare a blondei de aur strălucitoare și marginea părții lungi – divină. Păstrați-vă încuietori lumina și bouncy prin utilizarea de produse de îngrijire a părului fără silicon și produse ușoare, non-grase de styling.

42. Ashley Greene Bob Coafura: Chic, rotunjita bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_042

 Saga Twilight actrița Ashley Greene arată elegantă și pregătită cu bobul ei elegant, rotund. Această coafură este un pic mai lungă decât lungimea bărbiei, cu capete rotunjite care îi conferă părului o formă excelentă. Ashley a ascuns o secțiune de păr în spatele urechii, contrastând cu marginea laterală laterală care ascunde cealaltă ureche. Această coafură de bobie este ușor de întreținut, cu parfumuri regulate și tratamente săptămânale cu ulei fierbinte pentru strălucirea suplimentară.

43. Cheryl Cole Bob: Coafura sexy asimetrica

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_043

Singerul Cheryl Cole arată absolut minunat cu bobul ei sexy asimetric și pielea sănătoasă și strălucitoare. Scurt și ascuns în spatele urechii, pe o parte și lungă pe cealaltă, această coafură este ciudată, modernă și jucăușă. Această coafură pentru bobi se potrivește cu cele mai multe forme de față, cu condiția să ajustați proporțiile pentru a se potrivi formei particulare a feței. De exemplu, dacă aveți o față rotundă, o bob lungă asimetrică va fi mult mai măgulitoare decât una scurtă.

44. Tyra Banks Bob Coafura: bob lung rotund

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_044

Fostul supermodel și personalitatea TV show Tyra Banks arată uluitoare cu bobul său lung, rotund, purtat într-o adâncime laterală. Această coafură clasică de bob lung este lustruită și clasică, iar dungile de caramel dau un pic de fler contemporan. Păstrați-vă bob-ul în formă de vârf-top, cu învelișuri regulate la salonul local, pentru a păstra firele de păr în spate.

45. Katharine McPhee Bob Coafura: super scurt, modern bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_045

Cantareata americana-compozitoare si actrita Katharine McPhee rocneaza o bob super-scurta, moderna, in blonda de culoare inchisa de platina. Blocurile ei de lungime de ureche se potrivesc cu fața în formă de inimă, iar bretontele ei lungi și ciudate îi atrag atenția privitorului spre ochii ei și departe de bărbia ei ascuțită. Munciți volumizând spumă în părul umed înainte de styling și uscați cu suflare ușoară pentru blocaje moi și groase.

46. ​​Eva Longoria Bob Coafura: Bobul dulce rotund

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_046

Actrita Eva Longoria pare adorabila cu bobul ei dulce, rotund. Această coafură destul de simplă și clasică, se potrivește cu adevărat chipului oval al Evei. Dacă aveți o față rotundă, este mai bine să alegeți un bob mai lung și mai puțin rotunjit pentru a echilibra curbele feței. Regula generală este să vă păstrați bobul sub lungimea bărbiei, mai ales dacă fața dumneavoastră este rounder. Păstrați coafura scurtă de bob, în ​​stare curată, cu parfumuri regulate la salonul local.

47. Reese Witherspoon Bob Coafura: Sexy voluminoasa bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_047

Actrita Reese Witherspoon arata fabulos cu o boboasa sexy voluminoasa care isi schimba umerii. Această coafură de bobi se referă la volum și textura, cu valuri blonde de vis și o fringă frumoasă. Construiți-vă treptat volumul atunci când vă stylizați părul, începând cu șamponul și balsamul care mărește volumul. Munciți volumizând spumă în părul umed și suflați în curbători pentru valuri mari, brute. Finisați-vă cu un spray de păr pentru a vă menține valurile și buclele definite și sunteți bine să mergeți.

48. Coafura Rihanna Bob: Bob, plin de farmec

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_048

Singerul Rihanna arata extrem de superb cu bobul ei lung, plin de farmec. Această coafură de bob este pompată plină de volum de la rădăcină până la vârf, oferindu-i o prezență îndrăzneață. Îi iubim culoarea vibrantă a părului de vin roșu și straturile lungi care îi încadrează fața. Aceasta este o coafura de bob mare pentru parul gros, deoarece vă oferă definiția și adâncimea încuietorii.

49. Coafura Kate Bosworth Bob: Bob, lung, ușor rotunjit

  50 cele mai bune idei de culoare păr blond

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_049

Actrita si modelul Kate Bosworth arata elegant si elegant, cu bobul ei lung, usor rotunjit. Această coafură elegantă de bobi este perfectă pentru părul drept și fin și ne place culoarea de păr blondă de vară a lui Kate. Încercați o despărțire ușor în afara centrului, cu o parte strânsă în spatele urechii pentru o coafură casuală și sexy.

50. Paris Hilton Bob Coafura: Bobul rotund cu lungime medie

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_050

Parisul parizian și parizianul Paris Hilton arată uluitor cu lungimea medie, bobul rotund. Curbele moi ale acestei coafuri sunt extrem de măgulitoare pentru fața ei în formă de pătrat, deoarece acestea neutralizează unghiurile ascuțite ale liniei maxilarului. Sporturile laterale ale sportului de la Paris, care sparg mai departe conturul “blond” al fetei, atragand atentia spre ochi si buze. Întrebați-vă stilistul pentru a împleti părul părului dvs. pentru o schiță mai liniștită, mai romantică.

51. Kerry Washington Bob Coafura: bob lung, boboc

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_051

Scandal actrița Kerry Washington arată uimitoare, cu o bob lungă și ciudată care se sprijină pe umeri. Coafura lui Kerry este plină de textura, cu straturi moi, cu pene și bretonuri lungi. Experimentați-vă cu textura propriului păr și alegeți un aspect mai natural pentru apelul sexual extra. Perdelele și fuzzurile nu sunt întotdeauna rele!

52. Christina Hendricks Bob Coafura: bob lung, drept

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_052

Actrita Christina Hendricks arată uimitoare cu bobul ei lung, elegant și drept. Această coafură are o tăietură ușor rotunjită, care îi oferă o încuietoare în formă, iar capetele inegale înmoaie aspectul general. Noi adorăm culoarea parului vibrantă a părului de culoare închisă a Christinei și rujul îndrăzneț roșu care îi încălzește tenul echitabil. Dacă doriți să faceți roșu, asigurați-vă că alegeți o nuanță care se potrivește cu tenul. Ghimbirul și blondele de căpșuni blonde se potrivesc tonurilor de piele mai ușoare, în timp ce nuanțele de prune și mahon se potrivesc tonurilor de piele medii și întunecate.

53. Karlie Kloss Bob Coafura: Bob dulce rotund

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_053

Modelul de moda Karlie Kloss prezintă o nouă variație a părului ei mai scurt cu acest bob drăguț și rotund. Forma acestei coafuri scurte de bob este pur și simplu divină, iar structura este perfectă. Cu părțile ușor asimetrice și o margine laterală rotunjită, această coafură de bob este elegantă, contemporană și foarte la modă. Karlie’s bob este vorba despre tăiere, așa că găsiți un stilist în care aveți încredere și asigurați-vă că îi arătați fotografiile exact ale stilului pe care doriți.

54. Coafura Shakira Bob: Boboasa texturata 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_054

Piesa de sexy Shakira îl amestecă cu un boboș texturativ și cu o mică fringă laterală. Această coafură de bob este jucăușă și feminină, iar lungimea și tăierea se potrivesc cu adevărat chipului Shakira în formă de inimă. Își păstrează bobocii în spate și puțin mai mult în față pentru o contur mai moale, care atrage atenția de la bărbia ei arătată. Utilizați un pulverizator de texturi și vârfurile degetelor pentru a vă da părului o textura moale și feminină.

55. Giuliana Rancic Bob Coafura: Bom asimetric stilat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_055

Personalitate TV și prezentator, Giuliana Rancic, arată elegantă și aplecată cu bobul său asimetric elegant. Scurt la spate și lung în față, această coafură bob este super-modern și bang pe trend. Este și o coafură perfectă pentru părul subțire sau fin, deoarece tăietura îi conferă o formă naturală și un pic de volum. Purtați-l cu o parte superficială de adâncime pentru un impact suplimentar și păstrați-vă părul drept și elegant pentru a încheia acest aspect elegant.

56. Lily Collins Bob Coafura: Bicicleta tuns medie

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_056

Actrița englezo-americană Lily Collins arată uluitoare cu bobul ei tuns, cu lungime medie și sprâncenele întunecate, îndrăznețe. Îl iubim culoarea părului brun de mahon și straturile subtile care îi conferă parului un volum de sexy. Lily are o înălțime profundă de mijloc și valuri mari care accentuează pomeții și ochii ei, și capetele de mătase contrastante. Această coafură de bobi este grozavă pentru părul gros și se potrivește celor mai multe forme de față.

57. Leighton Meester Bob Coafura: Bob bold bold 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_057

Gossip Girl actrita Leighton Meester se uita proaspăt și super-elegantă cu bobul ei îndrăzneț, bont. Cu părul tăiat la lungimea bărbiei, fața lui Leighton este deschisă, iar ochii și buzele îi stau în centru. Își poartă bobul încrețit în spate, ținându-și părul departe de frunte, ținîndu-l în spatele urechilor. Această coafură de bobie are o întreținere redusă și este ușor de înțeles, precum și păstrarea răcelii în vara anului 2014.

58. Coafura Emma Watson Bob: Bobby drăguț

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_058

Actrita Emma Watson sport o drăguț bob curat up’do, cu o margine laterală măturat și o strălucire suprareal sănătos. Dacă aveți o coafură medie până la lungă, puteți să vă purtați părul cu ajutorul unor știfturi și cleme. Pentru a obține buclele drăguțe ale lui Emma, ​​folosiți un fier curbat subțire, pe secțiuni mici de păr umed. Lăsați părul pe căldură puțin mai mult dacă doriți bucle mai strânse și mai structurate și le așezați cu un spray de păr ușor.

59. Alicia Keys Bob Coafura: Blunt asimetric bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_059

Songstress și muzicianul Alicia Keys arată izbitoare cu bobul ei asimetric. Îl poartă într-o diviziune dramatică și profundă, cu o parte strânsă pentru un impact suplimentar. Această coafură de bob este edgioasă și modernă, și este destul de versatilă când vine vorba de diferite stiluri. Purtați-l în vrac, în spate, asimetric sau adăugați o anumită textură și volum – posibilitățile sunt nesfârșite!

60. Jennifer Aniston Bob Hairstyle: Bob lung, rotund 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_060

Actrița Jennifer Aniston arată uluitoare cu bobul ei lung, rotund și o despărțire subtilă de mijloc. Această coafură de bobi este foarte măgulitoare pentru chipul în formă de diamant al lui Jenn, deoarece îi străpunge pomeții proeminenți, atrăgând atenția în jos spre gât. Păstrați lungimea părului în concordanță pentru un aspect final șic și lustruit – nu este nevoie de bretele sau de bretele!

61. Coafura Rihanna Bob: Bobul asimetric înfricoșător

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_061

Songstress Rihanna arată fabulos cu machiajul ei ascuțit, asimetric și cu aripi dragi. Această coafură scurtă de bob este contemporană și ultra-modernă, iar noi îi iubim dungile subtile purpurii care îi dau o “atingere jucăușă”. Coafurile asimetrice se potrivesc cu cele mai multe forme ale feței și arată foarte izbitoare cu fețe în formă de oval. Ia părul tăiat în mod regulat pentru a-l păstra în formă și când e timpul să-l dezvolți, pur și simplu lăsați-l pe părțile laterale și lăsați-l să crească.

62. Julianne Hough Bob Coafura: bob moale, float

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_062

Actrita Julianne Hough arata pur si simplu superba cu blonda ei visatoare, plina de blonda. Parul ei de aceeași lungime a fost perforat la capete pentru o ușoară ușurință, iar încuietorile ei arată ușoare, pufoase și pline de volum. Dacă aveți păr deosebit de gros, cereți-i stilistului să-l dilueze (încet!) Până când sunteți mulțumit de rezultatul final. Styling-ul este simplu: volumul de lucru mărește mousse-ul în părul umed și se usucă ușor la suflare pentru un cap moale, flotabil.

63. Jessica Lowndes Bob Coafura: Bob bob cu bomboane groase

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_063

Actrița canadiană și cântăreața-compozitorul Jessica Lowndes arata absolut uimitoare cu bobul ei chic, lung de castan. Îmi place totul în legătură cu această coafură: lungimea cusăturii deasupra-claviculei, culoarea părului cald și bogat în culoarea castanului, capetele rotunjite și bretonurile îndrăznețe îndrăznețe. Obțineți încuietori super-strălucitoare, cum ar fi Jessica, utilizând un ser anti-friz înainte și după styling-ul termic.

64. ianuarie Jones Bob Coafura: bobul inspirat din anii 1920

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_064

Actrița și modelul american Jan Jones arată minunat cu bobul ei asimetric din anii 1920. Cu valuri drastice măturat și un bun bun curbat, această coafură bob este rupere nou teren în lumea modei. Creați valuri structurate frumoase, cu un fier mare de curling la căldură scăzută, și le puneți cu spray de păr ușor pentru a le menține pe loc toată noaptea. Finisați acest aspect retro glam cu cercei spumanți și machiaj moale și strălucitor pentru o noapte de neuitat.

65. Jessica Simpson Bob Coafura: bob de rotunjire medie

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_065

Singerul Jessica Simpson arată frumos cu bobul ei rotund cu lungime medie. Această coafură simplă este clasică și elegantă, iar liniile curate și textura lină îi conferă un aer sofisticat. Purtați-o într-o adâncime laterală, cu o secțiune de păr ascunsă jucăuș în spatele unei urechi sau purtați-o cu o despărțire mijlocie profundă pentru o coafură dramatică și simetrică. Experimentați până când găsiți o variație care vă convine.

66. Olivia Palermo Bob Coafura: Super-lunga bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_066

Pictograma socială și de stil Olivia Palermo arată absolut minunată cu coafura ei super-lungă. Blocurile sale groase, drăgălașe sunt purtate într-o parte adâncă a părții care permite părului să-și înfrângă pomeții, accentuând ochii și buzele. Culoarea bogată a părului maro de castan de la Olivia este perfectă pentru toamnă sau primăvară, și ne place foarte mult și lumina subtilă care o face și mai vibrant.

67. Marion Cotillard Bob Coafura: “fauxhawk” moderne bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_067

Actrița și cântăreața franceză Marion Cotillard arată frumos frumos cu coafura ei moderna “fauxhawk” bob. Cu margini tăioase și încuietori de aceeași lungime, această coafură este zdruncinată și aprigă, păstrând un pic de strălucire. Pentru a crea o coafură “fauxhawk” sau falsă, împărțiți părul în patru secțiuni: față, spate și laturi. Lăsați spatele liber și fixați părțile laterale la partea din spate a capului. Tăiați părul la coroană, pieptește-l înapoi și fixați-l pentru a forma o coafură sexy “fauxhawk”. Uşor!

68. Kirsten Dunst Bob Coafura: Tusled bob medie

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_068

Actrita Kirsten Dunst arata sexy si misterioasa cu bobul ei tuselat de lungime medie si buzele profunde, de culoare rosie. Această coafură de bobi este legată de texturile stratificate – rețineți straturile subțiri cu perne, bretonele și cu părul romantic, care creează un aspect moale, capricios. Mare pentru păr fin sau subțire, această coafură este ușor de întreținut și necesită un stil minimal. Destul și practic!

69. Anne Hathaway Bob Hairstyle: Bob, de lungă durată

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_069

Mizerabilii actrita Anne Hathaway arata chic si sofisticata cu bobul ei lung, doamnelor. Stylish fără a face o declarație, această coafură bob este perfectă pentru birou sau întâlniri de afaceri. Purtați-o cu o parte superficială pentru a avea un aspect mai obișnuit sau o diviziune profundă pentru o imagine mai formală. Păstrați-vă părul sănătos și strălucitor, răsfățându-vă cu un tratament cu păr fierbinte de păr o dată pe săptămână, și lăsându-l în afara stilului de căldură excesiv.

70. Kirsten Dunst Bob Coafura: bob-fată

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_070

Actrița Kirsten Dunst arată fără griji și flirtează cu coafura ei drăguță, cu fată frumoasă. Cu valuri libere, înțepătoare și cu o clipă strălucitoare pentru păr, această coafură este feminină, drăguță și casuală. Accesorii pentru păr sunt instrumente excelente pentru a vă schimba stilul de păr. Ferește-te de păruri frumoase, pini și clipuri sau încercați să strângeți o floare în spatele urechii, pentru a vă înfrumuseța coafura bob.

71. Keri Hilson Bob Coafura: Frumoasa bob lunga

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_071

Songstress Keri Hilson arată pozitiv radiant cu bobul ei frumos lung, purtat într-o parte adâncă. Această coafură simplă, dar elegantă, este foarte măgulitoare pentru chipul ei în formă de ovală și ne place în mod deosebit marginea laterală care accentuează pomeții ei. Culoarea moale a părului brun de cenușă Keri îi completează tenul, oferindu-i tonului de piele de caramel o frumoasă strălucire caldă. Cu tăierea și culoarea potrivită, coafura dvs. de bob poate aduce cele mai bune caracteristici ale feței.

72. Kate Beckinsale Bob Coafura: Bomba simetrica, rotunjita

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_072

Actrita Kate Beckinsale arata furios fierbinte cu bobul ei simetric, rotunjit si o imensa pereche de soare. Despărțirea de la mijloc a lui Kate îi permite părului să iasă peste frunte, accentuând ochii și gura ei. Prin păstrarea ascunse a colțurilor superioare ale frunții ei, Kate atrage atenția de la jumătatea superioară a feței, făcând profilul ei general să pară mai puțin lung și îngust.

  Top 100 coafuri pentru fețe rotunde

73. Paris Hilton Bob Coafura: Bum asimetric quirky

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_073

Socialistul și moștenitorul Paris Hilton arată elegant și casual cu bobul ei ciudat asimetric. Această coafură de bobi este incredibil de măgulitoare pentru forma pătrată a feței sale, deoarece echilibrează o fălci grele și caracteristici unghiale ale feței. Împerecheați bobul asimetric cu o margine laterală de măturat, pentru a ascunde în continuare o formă de pătrat, și vă veți descurca perfect cu coafura perfectă cu fața spre bob.

74. Nicole Richie Bob Coafura: Bob, lung

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_074

Social și stil icon Nicole Richie are dreptate pe trend cu bobul ei lung, bont. Îl poartă în poker, drept, cu o adâncime laterală, iar părul se ascunde în spatele unei urechi, iar încuietoarea ei din aur închis completează frumos tenul său mediu. Păstrați buzunarul tău curat și elegant, cu ornamente la fiecare 2-3 săptămâni, altfel capetele tale vor începe să semene cu un covor neuniform înfricoșător – nu un aspect foarte sexy!

75. Jennifer Lawrence Bob Coafura: boboasa lunga, ciudata

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_075

Fetița și actrița ciudată, Jennifer Lawrence, arată cu totul minunată cu bobul ei lung și plin de pălărie. Aceasta este o mare tunsoare bob dacă sunteți în căutarea de a subțire parul dvs. lung, gros. Adresați-vă stilistului dvs. pentru a elimina excesul de greutate, fără a schimba forma coafurii dvs., și aveți straturi cu perne tăiate în păr pentru o textura suplimentară. Aceasta este o coafura mare de spalare si deplasare, asa incat sa va imbraciti textura naturala si sa rotiti aspectul capului!

76. Coafura Sandra Bullock Bob: Bobul lung rotund

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_076

Actrita Sandra Bullock arata chic si sofisticata, cu un bob lung, rotunjit si blond subtil. Această coafură clasică bob se potrivește aproape în fiecare formă a feței și este perfectă pentru un mediu de lucru mai formal. Capetele rotunjite înmoaie flancul unghiular al lui Sandra, ceea ce face ca aceasta să fie o coafură măgulită pentru fețele cu formă pătrată. Pastrati bobul sub lungimea barbiei pentru rezultate optime – orice lucru mai scurt va aduce o atentie nedorita la barbie si linia maxilarului.

77. Scarlett Johansson Bob Coafura: Shaggy bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_077

Actrița Scarlett Johansson are o boboșă dezordonată, care își înconjoară fața într-o aura de fire de păr. Această coafură răsturnată de bob este modernă și tânără și ne place textura jucăușă a încuietorilor ei. Pentru a obține aspectul capului sexy al Scarlett, începeți să vă pompați părul plin de volum. Apoi, în timp ce este încă umed, utilizați un pulverizator de texturi și puneți-l în încuietori cu vârful degetelor. Lăsați părul să se usuce la aer și sunteți bine să plecați!

78. Cameron Diaz Bob Coafura: boboana lunga

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_078

Actrita Cameron Diaz se arata flirtata si fara griji cu bobul ei lung. Dacă aveți păr fin / subțire, inspirați-vă de la Cameron și creșteți volumul încuietorilor cu produse de îngrijire a părului. Părul gros natural poate fi greu de stil în acest coafură bob, așa că întrebați stilistul tău să-ți subțieze părul puțin înainte de a-ți stofa părul într-o bob. Adăugați o margine înfundată lateral ca o atingere finală și purtați bobul cu încredere și poezie.

79. Coafura lui Thandie Newton Bob: Bob bont lung 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_079

Actrita Thandie Newton pare a fi fenomenala cu bobul ei sexy, bont lung si o margine scurta. Îi plac loviturile ei drepte, lucioase și marginile goale ale bobului ei, care îi distrug claviculele – pur și simplu încântătoare. Păstrați-vă încuietorile care se uită super-strălucitoare și sănătoase prin adăugarea acestor alimente care se potrivesc cu părul la alimentația dvs.: căutați alimente bogate în grăsimi bune, precum nuci, unt de arahide, pește uleios și avocado.

80. Coafura Emma Watson Bob: Bobină moale, dreaptă

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_080

Actrita Emma Watson arata chic si gata cu coafura ei moale si drept bob. Ne place cum ea îmbrățișează perioada de creștere a tăieturii ei pixie și a debutat în ultima vreme niște coafuri uimitoare de bob. Acest număr scurt și elegant este clasic și sofisticat și se potrivește caracteristicilor sale delicate ale feței. Capetele au fost periate pentru un sentiment moale și romantic, iar textura naturală este o atingere excelentă.

81. Kirsten Dunst Bob Coafura: Curba retro bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_081

Actrita Kirsten Dunst arata superba cu bobul ei curbat retro si cu cercei sclipici. Încuietorile ei se îndoaie la capete, dându-i coafurii o atingere delicată și flăcătoare. Pentru a recrea bobul superb curat al lui Kirsten, utilizați un fier de curling gros de fier pe doar vârful părului și lăsați-l pentru o vreme pentru a obține bucle dramatic structurate.

82. Olivia Palermo Bob Coafura: Boboc lung, poker-drept

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_082

Personalitatea și personalitatea personalității TV Olivia Palermo arată superb ca oricând cu bobul ei lung, poker-drept. Culoarea ei de culoare aurie, cuproasă, este radiantă și încălzește tenul său mediu, oferindu-i pielea o strălucire frumoasă. Păstrați încuietorile de cupru strălucitoare și frumoase cu produse pentru părul de protecție a culorii și cu adezivi regulate la rădăcinile dvs..

83. Danii Minogue Bob Coafura: Short ombre bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_083

Cântăreața-compozitoare australiană Dannii Minogue (sora lui Kylie Minogue) este un bang pe trend cu o scurtă ombre bob. Ombre nu este doar pentru părul lung – alăturați-vă tendinței cu o fadă de șampanie chic în bobul dvs. scurt. Dacă sunteți dornici de o privire mai îndrăzneață, încercați să faceți o culoare de păr din ombre inversă, adică de la lumină la întuneric.

84. Mary J. Blige Bob Coafura: bob inversat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_084

Songstress Mary J. Blige arată fabulos cu coafura ei bold inversată bob. Această coafură este, de asemenea, cunoscută ca un bob graduat, deoarece părul este mai gros la partea de sus și mai subțire spre capete. Această coafură de bob este clasică și îndrăzneață, și se potrivește celor mai multe forme de față. Păstrați-l căutat lustruit cu învelișuri regulate și o bună ofertă de ser pentru anti-friz.

85. Marion Cotillard Bob Coafura: Bai asimetrice netede

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_085

Actrița și cântăreața franceză, Marion Cotillard, arată absolut minunată cu bobul ei asimetric elegant. Părul ei de poker drept pare uimitor, cu lungimi neuniforme, iar flanșa de mătase laterală oferă această coafură zdravenă o atingere moale și romantică. Îndreptați-vă părul înainte de a crea un aspect elegant și neted.

86. Ali Larter Bob: Coafura asimetrica ascutita

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_086

Actrita Ali Larter arata fantastica cu bobul ei ascutit si asimetric. Părțile inegale își echilibrează forma feței și, de asemenea, fac acest coș de bob ciudat și ochi-prinderea. Această coafură funcționează cel mai bine cu părul drept, fin, deoarece necesită destul de mult stil și un finisaj super-neted.

87. Keira Knightley Bob Coafura: Bobby casual curat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_087

Actrita engleza Keira Knightley arata superb ca niciodata cu bobul ei curat casual. Ea demonstrează pe termen nedefinit că fetele curly pot să-și bobine și bobii – tot ce ai nevoie este tăierea potrivită! Buclele lui Keira sunt foarte măgulitoare pentru forma sa pătrată, pe măsură ce își înmoaie maxilarul unghiular, oferindu-i un aspect mai romantic.

88. Jessica Alba Bob Coafura: Simplu bob mediu 

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_088

Actrita si iconita stilului Jessica Alba arata divina cu bobul ei simplu, dar sexy, de lungime medie. Acest bob de fluturaș și distracție este excelent pentru vară și se potrivește părului fin / subțire, precum și încuietorilor mai groase. Tăiați-vă părul la rădăcini și piepterați-l într-o parte-parting pentru recurs sexual mai mult.

89. Kelly Osbourne Bob Coafura: Quirky lavanda bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_089

Socialistul și fashionista Kelly Osbourne arată uimitor cu bobul său proaspăt și contemporan de lavandă. Puteti glama orice coafura cu o culoare parochizita si moderna – doar asigurati-va ca alegeti o umbra batjocoritoare si verificati-va politica de lucru pe batistele violet-violet inainte de a fi vopsita!

90. Katherine Heigl Bob Coafura: Cute curly bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_090

Actrita americana Katherine Heigl arata frumoasa cu machiajul ei dulce, cret si crem. Dacă nu aveți bucle naturale, nici o problemă – investiți în niște fier de curling și creați-vă propriul! În mod ideal, ați dori două ciocane curling de diferite grosimi, astfel încât să puteți varia dimensiunea și textura bucle dvs..

91. ianuarie Jones Bob Coafura: bobie blonda Chic

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_091

Actrița January Jones arată radiant pozitiv cu bob-ul ei șic. Această coafură de bobi este foarte măgulitoare pentru chipul în formă de ovală din ianuarie, iar bretele de măturat accentuează ochii ei albaștri uimitori. Dacă aveți încuietori blonde ca cele din ianuarie, adăugați câteva lumini de înaltă și joasă pentru a vă lumina tenul pentru vară.

92. Coafura Olivia Munn Bob: Bobină voluminoasă scurtă

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_092

Actrita Olivia Munn arata fabulos cu bobul ei scurt, voluminos si unele bijuterii destul de florale. Această coafură de bob este perfectă pentru părul foarte gros, deoarece are o întreținere redusă și face cea mai mare parte din textura naturală a părului. În cazul în care părul nu este la fel de gros cum doriți, treceți la volum de stimulare a părului și a produselor de styling.

93. Rachel McAdams Bob Coafura: boboș romantic

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_093

Actrita Rachel McAdams arata pur si simplu uimitoare cu bobul ei romantic curl. Deși o preferăm ca pe o blondă, trebuie să recunoaștem că Rachel arată la fel de izbitoare ca o brunetă frumoasă. Pentru a obține buclele mari, romantice ale lui Rachel, suflați-vă părul în șicane mari la căldură.

94. Marion Cotillard Bob Coafura: casual, flirty bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_094

Actrița și cântăreața franceză, Marion Cotillard, se uită proaspăt și casual cu bobul ei superb, flirty. Această coafură bobină funcționează în armonie cu textura naturală a părului lui Marion, păstrându-i părul gros și ondulate. Pentru o atingere finală, împerecheați bobul casual cu machiaj natural și o rochie veritabilă de vară.

95. Paris Hilton Bob Coafura: Kooky asimetric bob

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_095

Socialistul și moștenitorul Paris Hilton îl amestecă cu o bobie asimetrică, care are fețe neuniforme. Această coafură neobișnuită este foarte măgulitoare pentru forma pătrată a feței sale, deoarece curbele lungi își echilibrează latura puternică, unghiulară.

96. Emma Roberts Bob Coafura: Bob cu unghi drept

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_096

Actrita americana si modelul Emma Roberts se loveste de trendul ei cu bob-ul ei chic angled. Această coafură elegantă de bobi este contemporană și plină de farmec și se potrivește cu fața frumoasă în formă de ovală a lui Emma. Adăugați câteva bretele laterale de măturat pentru o atingere romantică și finalizați aspectul cu ochii întunecați, buze goale și mici cercei sparkling stud.

97. Rachel McAdams Bob Coafura: bob lung, stratificat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_097

Actrita Rachel McAdams arata pur si simplu divina cu coafura ei lunga, stratificata de bob. Straturile moi, ondulate, îmbrățișează fața, își înmoaie linia puternică și îi dau coafurii o fler romantică. Îmbrățișați textura naturală a părului pentru un aspect sexy, dezordonat.

98. Kirsten Dunst Bob Coafura: Bob scurt cu bretonuri de bucătărie

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_098

Actrita Kirsten Dunst arata sublim cu bobul ei scurt si sexy, bangs in bucatarie. Lungimea părului de sub bărbie este perfectă pentru forma ei rotundă a feței, iar noi îi iubim culoarea parului blondă de vară. Păstrați-vă bob-ul în formă cu trimmer-uri regulate și touch-up-uri pentru rădăcinile dvs..

99. Anne Hathaway Bob Coafura: Bomboana de ciocolata boboasa

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_099

Suntem incantati ca parul actritei Anne Hathaway se intorc inapoi! Ne-am iubit cultura ei îndrăzneață, dar faza de creștere a produs multe coafuri fabuloase între coșuri care i-au rivalizat pe lăcașurile lungi de semnătură. Această coafură este perfectă pentru părul gros, cu părul gros, iar culoarea părului este minunată pentru toamna anului 2014.

100. ianuarie Jones Bob Coafura: bob perfect coafat

Top_100_Bob_Hairstyles_2014_100

Actrița January Jones pare absolut fenomenală cu această bobină voluminoasă perfect coifată. Îmi place totul în legătură cu această coafură: culoarea parului blond, blând, valurile groase și lungimea oglinzii auriferelor de aur. Finalizați acest aspect blond cu bomboane roșii și sunteți gata pentru o noapte mare!

Deci, tu o ai – pe noi Top 100 coafuri Bob! Cu atât de multe coafuri fabuloase de ales, suntem siguri că ați fost inspirați să încercați o coafură sexy bob.