80 Citate de părinte-fiică

Când ai o fiică, ai o relație foarte specială. Legătura dintre un tată și o fiică este extrem de emoționantă. Când este copil, tatăl face tot ce poate pentru al proteja de pericolele lumii. În timp ce crește, se duce să-și vadă fiica transformându-se în femeia inteligentă și sigură pe care o știa întotdeauna că ar putea fi. Aceste citate tată-fiică încapsulează legătura specială dintre un tată și o fiică. Citatele tată-fiică pot fi folosite de părinți sau fiice pentru a arăta cât de mult se iubesc.

 Minunat Father Daughter Quotes

80 Citate de părinte-fiică

1. Dragă Tată, m-ai învățat tot ce știi. Din cauza ta, am învățat să trăiesc o viață fericită și împlinită. Sunt atât de recunoscător că Dumnezeu a decis să mă faci fiica ta.

2. Un tată este un model pentru ceea ce vrea fiica și cine vrea să fie în viață. Pe măsură ce crește, ea va căuta un iubit care este la fel de cinstit și puternic ca și tatăl ei.

3. Draga tată, mi-ai dat cel mai bun cadou pe care oricine ar putea să-l ceară vreodată. Întotdeauna ai fost tatăl viselor mele. Acum, cel mai bun cadou pe care-l pot gandi este sa devii fiica visurilor tale! te iubesc!

4. Ați dorit vreodată să fiu fiu? Din fericire, Dumnezeu știa ce face și ți-a dat un cadou mai bun: eu!

5. Fiecare tată devine ales pentru cine se căsătorește fiica sa ca adult. El nu alege să-i spună, ci arătându-i un exemplu despre ce pot fi bărbații.

6. Tată, vrei să-mi cunoști secretul? Ești cel mai bun om pe care l-aș putea avea în viața mea și te voi iubi pentru totdeauna! Sunt mândră să spun că sunt o fată a tatălui. Vă mulțumim că sunteți întotdeauna cel mai bun tată din lume!

7. Toate fiicele cred că tatăl lor este puternic. S-ar putea să crească, dar ipoteza lor de bază nu se schimbă niciodată.

8. În timp ce cresc, mi-am dat seama că nu toți oamenii pot fi un tată bun. Sunt atât de recunoscător și de norocos că mi sa dat cel mai bun tată din întreaga lume!

9. Dacă vrei ca fiica ta să devină o femeie minunată în viață, atunci trebuie să fii un eveniment mai mare tată în timp ce crește.

10. Nu esti doar un tata pentru mine. Tu ești șeful meu, prietenul meu și mentorul meu înțelept. Sunt atât de norocos să am un tată atât de înțelept și unic în viața mea!

11. Un tată ar putea fi un exemplu pentru fiica sa, dar fiica lui este o sursă de inspirație pentru el să se străduiască întotdeauna să fie un om mai bun.

12. Un tată este un om care te va sprijini mereu și va crede în tine. O fiică este singura femeie care vă va urma sfaturile.

13. O fiică este tratată ca o prințesă de către tatăl ei când este copil, așa că ea crește pentru a deveni regină.

14. Fiecare fiică ar trebui să știe: Chiar și atunci când nu mai trebuie să țineți mâna tatălui, el va avea întotdeauna spatele.

15. Părinții, prețuiți fiecare moment pe care îl puteți petrece cu fiica voastră. Fiicele, apreciați întotdeauna efortul pe care părinții dvs. îl cheltuiesc pentru a vă crește.

celebru father daughter quotes

16. Nimeni nu poate să-mi dea cât de multă iubire, căldură și îngrijire pe care o primesc de la tine, tată. Acum, este rândul meu să vă arăt aceeași iubire și grijă! te iubesc!

17. Toți părinții sunt mândri când fetele lor zboară liberi ca o pasăre în timp ce părăsesc cuibul să meargă și să-și urmeze visele.

  Cum sa faci pe cineva sa se simta mai bine

18. Vreți să știți secretul pentru a pune capăt stresului și pentru a vă distruge problemele? Petreceți un moment uitându-vă în ochii fiicei dvs. și dați-i o îmbrățișare!

19. Nu vei sti niciodata cat de mult te poate iubi fiica ta pana cand vei arata cat de mult o iubesti inapoi.

20. Un tată poate fi stricat cu fiii săi, dar cu o fiică, o tratează ca un ostatic de rang înalt.

21. Dacă vrei să-ți arăți fiicei tale cum să aibă o relație și să găsească omul potrivit, atunci iubește-i pe mama ei la fel de mult cum îți iubești fiica.

22. Toți părinții trebuie să se asigure că sunt aproape de fiica lor ori de câte ori sunt necesari. În caz contrar, un bărbat nevrednic poate să-și intensifice rolul.

23. Părinții sunt cei mai importanți profesori în viața unei fiice. Ei îi învață pe fiica lor ce să se aștepte și să le ceară de la oameni.

24. Visele tatălui sunt în ochii fiicei lor. Îmbrățișările lor calde ușurează orice durere. În timp ce un tată simte durere și tristețe să-și urmărească creșterea fiicei, el este singura persoană care o are întotdeauna înapoi. Zâmbetul ei este scopul secret în viața lui.

25. Fiecare tată trebuie să-și amintească că treaba lui este să fie singurul care nu-i va răni niciodată fiicei sau nu o va face să plângă.

26. Dacă un tată nu ia în serios scopurile, visele și realizările fiicei sale, ea nu va mai putea lua în serios.

27. Dacă vrei să-i dai fiicei tale o copilărie fericită, trebuie să fii iubitor, sigur, grijuliu și mereu disponibil.

28. Un tată este singurul magician real din lume. În doar câțiva ani, își poate transforma fetița într-o femeie încrezătoare. Ca adult, el îi poate face pe fiica să se simtă ca și cum ar fi o fetiță.

29. Singurul lucru care poate face vreodată un tată și o fiică este moartea. Nu există altceva în lume care să poată rupe legătura tată-fiică.

30. De îndată ce ai o fiică, întreaga ta viață se schimbă. Deodată, nu mai puteți fi persoana pe care o fi fost pentru că vedeți întreaga lume într-o lumină diferită și mai strălucitoare.

Drăguţ Father And Daughter Quotes

31. O nunta nu este de fapt pentru mirese si mirele. Este o ocazie pentru tați și fiice. Atunci când fetița tatălui devine în sfârșit o femeie și începe o familie proprie.

32. Numai tatăl îi poate învăța pe fiica sa să se prețuiască. Trebuie să-i spună constant cât de prețios este pentru el.

33. Îți prețuiești memoria fiicei tale pe măsură ce crește, pentru că aceste amintiri calde îți vor lumina viața în momente mai puțin vesele.

34. Audierea râsului unei fiice care se joacă este ca cea mai veselă simfonie pe care un tată o poate auzi vreodată.

35. Părinții nu ar trebui niciodată să fie îngroziți sau înfricoșători în jurul fiicelor lor. Ele ar trebui să fie moi, iubitoare și blând, astfel încât fiicele lor să se poată transforma în femei adevărate.

  100 A-Z Nume unice (dar frumoase)

36. Desire începe iubirea de o soție. Ambitia este un catalizator al iubirii fiului. Pentru o fiică, găsești dragostea în cea mai reală formă.

37. Fii draguta mea, fi luneta mea, fi soarele meu si fiica mea numarul unu!

38. Într-o zi, fiica voastră vă va mulțumi că ați fost mereu șoferul, eroul, mentorul, tutorele, prietenul, carnetul de cec și tatăl.

39. Nu veti vedea niciodata temerile si lacrimile tatalui, pentru ca el isi arata dragostea si ingrijirea pentru voi.

40. Omul are șansa în viață să fie un soare care nu provoacă niciodată umbră prin nașterea unei fiice.

41. Este un om rar care poate rezista îmbrățișărilor și sărutărilor unei fetițe.

42. Știi, toți prietenii mei spun că Supermanul nu este real, dar știu că el există de fapt – Este tatăl meu!

43. Micile fiice sunt singurele persoane capabile să înmoaie inimile celor mai puternici oameni.

44. Părinții au o mare capacitate de a-și schimba fiicele în bine, dar o fiică îi poate influența pe tatăl ei din ziua în care sa născut.

45. Nu trebuie să găsesc un împărat pentru a deveni regină pentru că m-am născut deja la un rege!

Tată Daughter Quotes

46. ​​Toți părinții tânjesc în secret și se tem de ziua când trebuie să dea mâna fiicei lor unui alt bărbat.

47. Draga tata, nu ma deranjeaza niciodata ce se intampla in viata mea, pentru ca stiu ca veti fi intotdeauna sprijinul meu si puterea mea. Nu trebuie să-ți faci griji pentru mine să îmi ies la o parte, pentru că nu voi putea niciodată să îți depășești inima.

48. Bătălia în ochii unei fiice este ca o lumină călăuzitoare a tatălui care îl conduce din furtunile vieții.

49. Când erai mică, eram întotdeauna îngrijorat că vei fi rănit sau vei simți un moment de tristețe. Acum că sunteți o femeie, sunt mereu în panică!

50. Au fost multe momente fericite în viața mea, dar cel mai fericit dintre toate a fost ziua în care te-ai născut!

51. Draga fiică, știu că ești vrednic de toată fericirea și bucuria din lume. Știi cum aș putea să știu asta? Pentru că ești fiica mea și te-am crescut să fii așa!

52. Ei spun că nu vei fi niciodată singur dacă ai un copil. Dacă aveți o fiică, nu veți cunoaște niciodată tristețea.

53. Nu-mi place să-ți spun asta, tată, dar nu sunt sigur dacă mă voi căsători vreodată. Nu sunt alți bărbați în lume ca tine!

54. Fiica mea cea mai dragă: bucuria cea mai mare în viața mea vă urmărește să trăiți cât mai mult în viață și să urmați visele voastre. Când îți văd zâmbetul, îmi dau seama cât de uimitoră poate fi viața.

55. Când erai doar un copil, m-am simțit ca și cum aș putea să-ți țin mâna mică pentru totdeauna. Acum că sunteți o femeie, voi țineți inima pentru o viață.

56. Vrei să ai o viață de basm? Fă-ți fiica să se simtă ca și cum ar fi o prințesă.

57. Nu contează cât de multe dificultăți și lupte treceți prin viață. Indiferent ce se întâmplă, amintiți-vă că voi muri pentru dvs. ori de câte ori este necesar!

58. Când ai o fiică, se pare că viața ta ar fi brusc incompletă fără îmbrățișările ei calde.

  A-Z de nume de masini minunate pentru fete

59. Există o singură fată care a reușit să-mi fure inima pentru totdeauna: este fiica mea! Nu am cuvinte să-ți spun cât de mult te iubesc, dragă!

60. N-am crezut niciodată că super-eroii ar putea exista până când mi-am dat seama că erai deja cel mai mare erou al meu. Te iubesc tata.

Cel mai bun Father Daughter Quotes

61. Dacă există o fiică ideală în întreaga lume, sunt sigur că sunteți voi. La urma urmei, cum ai putut să nu fii perfect de când te-am ridicat?

62. Dacă soțul tău nu crede că ești prințesa lui, îl voi face să creadă că ești o adevărată regină!

63. Ca un copil, un tată poate să-și sărute boo-boo-ul fiicei sale și să-i facă mai buni. Cea mai grea parte din vizionarea unei fiice cresc este retinerea pentru ao lasa sa-si rezolve propriile probleme. Doar prin a lăsa o fiică să învețe și să se dezvolte, ea poate deveni o femeie puternică și sigură.

64. Un tată bun va fi cu adevărat nebun fără fetița lui în viața sa.

65. Dacă un tată poate învăța ceva de la ridicarea unei fiice, este pentru că era un tată bun în timp ce încerca să o ridice.

66. Având o fiică este cea mai mare lecție despre iubirea necondiționată și iubirea pe cineva mai mult decât pe tine însuți. Dacă lumea avea mai multe fiice, ar fi mai puține lupte și violență în lume.

67. Motivul pentru care pot să-mi asum riscuri și să-mi dau vise în viața mea este pentru că știu că mă vei prinde întotdeauna dacă mă prăbușesc. Te iubesc tata!

68. Cred că Ziua Tatălui a fost cea mai rea idee vreodată – fiecare zi ar trebui să fie o sărbătoare a ta, tată!

69. Când se naște o fiică, viața unui om obișnuit devine brusc viața extraordinară a unei fiice.

70. Nimeni nu crede că îngerii puteau lua forma umană până când nașteau o fetiță.

71. Dacă vrei ca fiica ta să aibă tot ce este mai bun în viață, trebuie să fii cel mai bun tată din lume pentru a-și cunoaște valoarea.

72. Găsirea omului potrivit nu va fi ușor pentru mine, deoarece trebuie să trăiască până la exemplul tău!

73. Cel mai drăguț moment din viața mea mi-a ținut mâna pentru prima dată. S-ar putea să nu mai fi nevoie să vă țin sau să vă călăuzească, dar voi fi mereu aici doar pentru caz.

74. De îndată ce veți naște o fiică, veți descoperi repede că minunile există cu adevărat.

75. Problemele fiecărui tată pot dispărea imediat după ce a văzut fericirea fiicei sale.

76. S-ar putea să nu fiu perfect în orice, dar de fiecare dată când ating perfecțiunea, este pentru că m-ai crescut. Mulțumesc tată!

77. Dacă am avea o dorință în viață, ar fi să-mi ridic pe fiica mea și pe mine mă ridicați.

78. O fiică este cea mai bună lecție în iubirea necondiționată. Privind lumea prin ochii fiicei sale, tatăl primește un nou contract de închiriere și un motiv pentru a-și încerca cele mai grele lucruri.

79. Având o fiică este cel mai bun motiv pentru a investi într-un pistol împușcat.

80. Indiferent cât de veche devine o fiică, tatăl ei va fi întotdeauna exemplul a ceea ce ar trebui să fie un bărbat. Fiecare tată are sarcina dificilă de a deveni acest exemplu.