Monday, January 27, 2020

101 inspiráló tetováló idézetek inspirálnak, garantált

101 tetováló idézőjelek, amelyek nemcsak rossz minőségűek, hanem inspirálóak is! Ezek a tetováló idézőjelek teszik a napot. Garantálható. Melyik közülük mozog a szívedben?Az inspiráló tetováló idézetek széles körben elterjedtek, és olyan emberek testén találhatók, akik nem nagyon szenvedélyesek a tetováláson. Sokan találnak egy reprezentatív kifejezést, amely inspirálja őket, és azt szeretné, ha beírta. Többé-kevésbé befolyásoló tényező vagyunk, de a szívünkhöz közeli idézet és a jobb eredményt inspiráló ajánlat mindig sikeres ebben a tekintetben.

A tetoválás jelzései kiválónak tűnnek, hacsak nem aránytalanok. Még akkor is, ha olyan betűtípust választasz, amelyet nehéz elolvasni, fontos, hogy tudja, mit mond. Továbbá, ha az Ön opciója kapcsolatban áll egy kedves emberrel, akkor kézzel írhatja meg, és pontosan írja le. Ez a legtapasztikusabb módja a tetoválásnak. A tetoválóművész egyszerűen átmásolja az írást a bőre egy sablon segítségével.

Contents

Inspirational Tattoo Idézetek:

felhívja a figyelmet, tehát attól függően, hogy milyen személyes az üzenet, akkor válasszon egy rejtett pontot a test vagy egy látható. A leggyakoribb testrészek, ahol az emberek inspiráló tetováló idézőjelekkel rendelkeznek, az alkarok, a csontszálak, a hát, a boka és a lábak közelében. A fájdalmasabb foltok közé tartozik a borda és a belső kar.

A könyvek, a filmek vagy a kedvenc dalairól szóló ajánlatok nagy inspirációs forrást jelentenek. Gyakran kapcsolódunk a legfurcsább dolgokhoz, és a legegyszerűbb szempontok közül néhány felkelheti érdeklődésünket. Nyitott szemmel és tintával tartson minden üzenetet, amely motivációt, örömöt vagy akaratot vált ki. Tetoválások, amelyek arra emlékeztetnek, hogy milyen erõsek vagytok a listán.

Az alábbiakban találsz néhány tetoválást mély üzenetekkel, amelyek általában az életről szólnak, és arról a dolgokról, amelyek mindannyiunkat érintik. Tudsz hozzá egy vonzó rajz mellett az oldalán, vagy egyszerűen csak az egyszerűség.

Szeretné elolvasni ezt a weboldalt a legnépszerűbb tetovált post EVER? Kattints ide.

40. Személyre szabott tipográfia tetováló idézőjelek

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Gondolom a mondást hamis, amíg meg nem csinálodnem vonatkozik erre a fickóra! Nagyon férfias tetoválás, éles, de szükséges üzenet. A valódi és teljesen tudatos tartózkodás, mi történik belülről és körülöttünk, elengedhetetlen. A kiválasztott betűtípus elég nagy, és egyáltalán nem aránytalan. A leveleket nyilvánvaló módon személyre szabta, hogy nincs nyilvánvaló jelentése. Elég elég merész lenne ahhoz, hogy tetoválj az ujjaidon? Még nem voltam! Ha igen, nézze meg a 28 legeredetibb ujj tetoválás mintát itt.

39. Mi azt kapjuk, amit mi érdemelünk

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Elfogadjuk azt a szeretetet, amelyet úgy gondolunk, hogy mi megérdemlik. Te vagy a legrosszabb bíró, ezért fontos, hogy könnyű legyen magadon. Ha nem hiszed, hogy megérdemled, hogy szeretlek, akkor valószínűleg öntudatlanul elutasítja a szeretetet másoktól, vagy elviszi őket. Az ilyen inspiráló tetováló idézőjelek arra szolgálnak, hogy emlékezzenek arra, amit néha elfelejtenek. Bízz magadban és üdvözölhetsz minden szeretetet, amit az életedben kaphatsz! Ezután válasszon egy olyan kézírásos betűtípust, amely annyira aranyos, hogy be kell írnia!

Kap egy Ingyenes Egyéni Inspirational Tattoo Tervezés Idézet:
Korlátozott időtartamú ajánlat (kattintson a fotóra)
Kattints here to get your free custom tattoo design quote.

38. A jobb és könnyű tetováló idézetek között

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Mindannyiunknak szemben kell állnia a helyes és a könnyű választás között.Ez az idézet valóban az igazat mondja. Néha a legmegfelelőbb út a megfelelő út, és el kell dönteni, hogy érdemes-e harcolni vagy sem. A bérbeadás és a feladás egyszerű megoldások, de néha csak fel kell adni. Ez az üzenet tetoválva jelenik meg egy olyan fa mellett, amely úgy néz ki, hogy erősen befolyásolja a szél. Ez utalhat az időre.

37. Állítsa az állát

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Most ez egy humoros fickó! Beszéljen szó szerint és figuratív módon, nagyon pozitív üzenet. Függetlenül attól, hogy mi történik, mindenképpen meg kell tartanunk a méltóságunkat és a lehető legjobb módon véget kell vetnünk. Ő választott egy betűtípust, amely kifejezi a férfiasságot, és tökéletesen illeszkedik az álla alatt lévő térbe. Magától értetődik, hogy ez egy személyre szabott tetoválás. Ha kísértésbe kerül, hogy kevesebbet fizet a szokásos tetoválásért, ne! A személyre szabott tetováló idézetek sokkal elégedettebbek lennének!

36. A haladás megkívánja a harcot

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ennek tudatában küzdelem nélkül nincs haladásnagy lépés. Inspiráló tetováló idézőjelek, mint ez, remekül működnek emlékeztetőként. Lehet, hogy egyetért vele, de néha szükséged van valakire vagy tetoválására, hogy frissítsd a memóriádat. A küzdelem valóságos, de a haladás is, és érdemes a baj. Úgy hangzik, mint egy nagyon felhatalmazó üzenet, amelyet bárki is tudhatna, nem igaz?

35. Erõsség és igazság

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

A latin szavaknak van egy bizonyos mélysége, amit egyetlen más nyelv sem tud biztosítani. A Fortes et veritas erőt és igazságot jelent. Ezek lehetnek az ember két iránya az életben. Tetováltak az alkarján, tiszták és pontosak. Azt hiszem, sötétkék vagy sötét türkiz színt választott, nem fekete, mint a legtöbb ember. Ez kiegészíti a bőrszínét is. Amint láthatja, az erek kékes eredetűek, ami azt jelenti, hogy hideg bőrszíne van.

34. Oroszlán király mindenki számára ihletet

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Emlékezz ki vagyegy idézet az Oroszlán királytól. A filmeket inspiráló tetováló idézetek nagyon tetszettek a tetoválás szerelmesei között. Ez különösen azt sürgeti, hogy belenézz magadba, hogy megtalálja a választ. A hamis világban, amelyben élünk, a valódi éned értékes. Imádom az írástípust és a kis oroszlán alakját ebből a tetoválásból. Azt gondolom, hogy a csukló tökéletes választás az ilyen típusú üzenetekhez. Mások inspirálónak találhatják.

33. Alice a Csodaországban az igazat beszél

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Mindannyian dühösek vagyunkaz egyik kedvenc idézőm. Az Alice in Wonderland című filmből származik és Lewis Carol írta. A titokzatos macskák beszélik, ezek a szavak több mint realisztikusak. Mindannyian őrült vagy, vagy a másik, és mindannyian harcolunk az őrületünkön vagy átölelve. Hozzáadása a macska arca, amely ezt mondta, vagy rendezni az üzenet? Mindkettőt!

32. A megfelelő út a belélegzés és kilégzés tetoválás idézetek

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Mivel folyamatosan belélegezzük és belélegezzük, miért nem lélegezzük be a szeretetet és kilégezzük a gyűlöletet? Ez egy nagyszerű lehetőség a negatív érzésekre és az egyik leginkább inspiráló tetováló idézetekre. Az író betűtípus személyre szabott, ami nagyszerű, de a tetoválás idézeteinek helyszíne nem túl jó. Ennek az az oka, hogy a terület folyamatosan ki van téve, és néhány év múlva a tinta nem lesz olyan egyértelmű, mint most. Azt hiszem, ez a személy mindig felfrissítheti tintáját!

31. Maya Angelou inspiráló szavai

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Mégis felemelkedek egy Maya Angelou által írt vers. Nagyon érzelmes, de egy felhatalmazó és pozitív üzenetet küld. A porból vagy a levegőből ragaszkodik a felemelkedéshez és a feladáshoz. Nem szól egy rózsáról ebben a versben, de szeretem a kombinációt. Szebbnek tűnik, mint egy egyszerű szöveg tetoválás, nem igaz? Ez az elképzelés olyan törékeny nők számára készült, akik erőt keresnek.

30. Az Ön módja a legjobban működik

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Valaha úgy érezte magát, mintha nem lenne elég jó néhány ember számára? Úgy érezted, hogy nyomást gyakorol valamire, csak azért, mert más emberek azt akarták? Azt hiszem, ez a tetoválás csak arról szól, hogy nem kell megváltoztatnia másoknak. Az elégedettség és a magad elfogadása nagy ügy. Egy ilyen idézet ösztönözni fogja Önt arra, hogy elkezdhesse a vágyakozást, és hagyja abba a dolgokat, ami nem teszi boldoggá. A változás jó, de csak akkor, ha szüksége van rá.

29. A tervek nem mindig valósulnak meg

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Akár hisz a sorsban, akár nem, ez a tetoválás inspirálhat. A sors nem törődik a tervekkel,várjatok váratlanul, és ne verjétek magatokat, ha a terveid nem mindig valósulnak meg. A hírességek is tetoválásokkal rendelkezik. Mint Rihanna. A tervezés talán felkelti a reményeit, és izgatottnak érez valamit, de tudod, hogy jól leszel, még akkor is, ha valami nem történik meg. Nagyszerű üzenet és nagyszerű elhelyezése ennek az ajánlatnak!

28. Ragadd meg a félelmeidet

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Egy modern betűtípussal együtt egy modern tetováló stílus és egy nagyon motiváló és inspiráló üzenet egy olyan kombináció, amellyel meghalni kell! Ez az üzenet azoknak szól, akik félnek a magasságoktól. Azt hiszem, ez a személy vagy köztük van. Mindazonáltal emlékeztetőként szolgál, és biztos vagyok benne, hogy nagyon felhatalmazó, amikor kell.

27. Autók üldözése a Snow Patrol tetováló idézőjelekkel

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ha itt fekszem, ha csak itt fekszem, hazudnál velem, és elfelejtené a világot? Ezek a szavak a Snow Patrol, a zenekar, aki Chasing autókat énekel. Azonban ez a dal nem az autókról szól, hanem két olyan emberről, akiknek nincs szüksége semmire vagy bárkire, és akik mindent megtehetnek magukon. A dal szövegei értelmezhetőek, de szerintem nagyobb képet kap. Félelmetesnek kell lennie arra, hogy gondoljon valamire és inspiráljon valakit annyira, hogy tetoválódjon a szavakkal!

26. Ami más, számít

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Csakúgy, mint a túlméretezett fülekkel rendelkező elefánt, nem mindenki illik a mai abszurd normákhoz. Elfogadva azt a tényt, hogy máshogy nézel és gondolkodsz, ajánlott. A tévedés, hogy nem olyan, mint mások, hiba. Aki megkapta ezt az üzenetet, tudja, és tudom. Mi van veled? Szeretem a tetoválás helyét, mert nem valahol mindenki láthatja. Személyes és mély üzenet.

25. Az élni akar ...

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

... mindig meghaladja a halálozási képességet. Más szóval, képesek vagyunk meghalni, de a létfenntartás az, ami nyomon követ minket. Az élet törékeny, és nem mindannyian értékeljük, ahogy kellene. Szerencsére, inspiráló tetováló idézőjelek, ahogyan ez itt van, hogy felvilágosítson minket és jobb utat vezet. Nem is beszélve, hogy ugyanolyan hűvösek és ízlésesek!

24. A nők, akik a történelem tetoválás idézetek

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

A jól viselkedett nők ritkán teszik a történelmet Laurel Thatcher Ulrich könyve. Ő egy feminista és egy történész, aki azt javasolta, hogy a nők történelmet alkossanak. Ez azt jelenti, hogy az a személy, aki megírta a filmet, egy feminista is, vagy csak élvezte a témát. Ő nagyon elkötelezett az üzenetért, mivel nagy tetoválást választott a háta mögött.

23. Munkája, amit akarsz

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Semmi nem ígéretes.Ez az idézet arra késztet, hogy átgondoljam az ígéreteket általában, és azt a tényt, hogy dolgoznunk kell, amit akarunk. Azok az emberek, akiknek ez mindannyian gyakran boldogtalanul végződnek, és meglátogatják magukat. Amikor a dolgok nem jönnek létre, akkor kötelességed magadnak változtatni vagy folytatni. A vonzó piros ajkak alakja ennek az ajánlatnak a mellett nincs értelme, de talán nem is kapcsolódik ezekhez a tetováló idézetekhez.

22. Mindig egy lecke, soha nem hiba

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

nem sikerül egy nagyon negatív szó, és nem kellene a negatív dolgokra koncentrálni az életünkben. Ezért, jobb, ha a kudarcot inkább tanult lecként, nem pedig negatív eredményként nézzük. A női bordákra helyezett tetoválás feminista elemeket is magában foglal, például egy kis rózsaszín szív és egy rózsaszín szalag. Ebben az esetben a kulcs a megoldások szimbóluma.

21. A repülést megelőző esés

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Bár ez nem feltétlenül szükséges, néha le kell esnie, mielőtt repülsz.Az inspiráló tetováló idézetek, amelyek a repülés előtti leesésről beszélnek, értelmesek. Az emberek hajlamosak a kudarc elől, de az elmulasztás az élet része, mint a repülő. A meghibásodás megszabadíthatja Önt, és hagyhatja, hogy repül, vagy vezethet a felemelő sikertípushoz. A madarak mellett ezek a szavak kapcsolódnak a repüléshez, de nagyon szépek is, ha sötétek.

20. Verse 1796-ból Tattoo Quotes

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Az irodalom szenvedélyes, ez a nő egyharmadát egy idézetre fordította. Azt mondja ha egy test elkap egy testet, elindul a rozsban. Egy 18. századi skót dialektusban írt, ez a vers nem feltétlenül érvel önnek. Ez egy olyan fiúról szól, aki a bensőséges kapcsolatokat megalázó módon találja meg, így nincs olyan személy, akit ő érdekel. Ez lehet a hölgy problémája, vagy sem. Soha nem fogjuk tudni. A tetováló idézetek sokat mondhatnak - vagy titokzatosak!

19. A családi kérdések érvényesülnek

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ez az idézet a családról szól, és ez az egyetlen. Ígéret! Ahol az élet kezdődik és a szerelem sosem ér véget.Azt hiszem, ez egy gyönyörű módszer a család értelmének leírására. Ez egy nagyon érzékeny kérdés sokunk számára. Ugyanakkor több embert is ápolhatunk, miközben saját vérünket ápoljuk. Az idézet szerzője határozottan érzelmi ember volt, aki sokat szerette a családját. Tetoválásként jól néz ki, és nem túl sok helyet foglal el.

18. Végtelenség egy pillanatra

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

És ebben a pillanatban esküszöm, hogy végtelen vagyunkStephen Chbosky árajánlata. Ő egy amerikai regényíró, aki írtaEgy különc srác feljegyzései1999-ben. Ez a kifejezés nagyon népszerű volt 2012-ben, amikor az emberek sok mémet hoztak létre vele. A végtelen jel alakjában tetovált, ez az idézet önmagát magyarázza. Ez inspiráló, mert ha korábban történt, akkor azt jelenti, hogy újra megtörténhet, vagy más emberekkel történhet.

17. Elutasítás

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Nem hajlandó elsüllyedni nagyon szuggesztív és erőteljes üzenet. Számos nagy dolog van ebben a tetoválásban. Egyrészt a szavak a mellette levő rajzhoz, vagyis egy horgonyhoz kapcsolódnak. Másrészt viszont egy női lábra helyezik, ami ma is tetovált tetovált hely. Maga az üzenet is inspiráló, mert hangsúlyozza azt a hatalomot, hogy egyszerűen megtagadja valamit.

16. A régi öregedés értékes

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

A közép-élet válsága gyakran az idősebb korosztályról szól. Az ilyen inspiráló tetováló idézőjelek, mint ez, mentek, és nagyon szomorú és konstruktív üzenetet közvetítenek: Ne sajnálja az idősebb korosztályt, ez sokak számára kiváltság.Senki sem mondja, hogy másoknak kell élnie, hanem arra, hogy gondoljon másokra, akiknek nem volt esélyük arra, hogy idősebbek legyünk, és megtapasztaljuk, hogy az élet még mindig nekik kell kínálnia. A virágkép üdvözli ezeket a szép szavakat!

15. Az álmodozás az életről szól

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ne álmodj az életeden, élj az álmoddal!Gyönyörű, nőies, inspiráló és csillogó virágok közelében; mit szeretne még egy tetoválásból? Az egyszerű üzenetek, az egyszerű ívelt vonalak és az egyszerű virágok elképzelhetetlen összetettséget jelentenek egymás mellett. Átalakítsa az álmaidat a valóságba, minden esélyt kapsz. Emlékeztesse magát arra, hogy ezt tegye, vagy ilyen tetoválást kapjon, mint ez az emlékeztető!

14. Útközben

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Vannak, akik azt mondják, rossz úton haladok, amikor ez csak egy módja a sajátnak, távol a többiektől.Ez az idézet nem rendelkezik egy ismert szerzővel, de ez nem fontos. Jelentése egy olyan küzdelemről szól, amely napjainkban megkínozza az embereket. A másság, a különböző gondolkodás és a különböző dolgok eltérő megfogalmazása nem látható mások jó fényében. Ez a lány úgy érezte, hogy ezt az üzenetet be kell vonnia a bőrébe, mert a másokkal való feltöltés valószínűleg túl sok ahhoz, hogy kezelni tudja. Különben is egyszerű és nőies is!

13. A Tempest által William Shakespeare

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

A múlt a prológa híres William Shakespeare szavai. Az a kontextus, amikor ezt a sort említik, nem volt szerencsés. Egy karakter megpróbált meggyőzni egy másikat, hogy megöli az apját. Biden szenátor ugyanakkor közelmúltban közölte Shakespeare-t azzal a kísérletében, hogy megváltoztassa a témát, vagy hagyja az embereket abban, hogy ne találjanak megfelelő választ. Tetoválásként sok kérdést vet fel, de utalhat arra, hogy elhagyja a múltat, és újra életre kel.

12. A valóság az álmaidban tetováló idézetek

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Tupac Shakur egyszer ezt mondta a valóság rossz, az álmok a valók. Azt hiszem, nem nehéz egyáltalán, hogy valaki megtalálja magát, vagy magát ilyen szavakkal. A valóság gyakran túl kemény ahhoz, hogy csupasz, ezért ne bízz az álmaidban és tedd őket valósággá? Ez egy jó pont, de megvalósításával lehet bonyolult. Mégis, úgy néz ki, kedves ez a fiatal nő hátán.

11. Vigyázz az anyagon

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ez a tetoválás ragyogó, nem? Nem hosszú idézetből áll, de ez a két szó olyan egyszerű és értelmes, hogy könnyen inspirálónak minősíthetők. A tudat az anyagon egyenlő a boldogsággal. Az a személy, aki megkapta ezt a tintát, úgy néz ki, fiatal, olyan jó, hogy rájön, hogy ilyen hamar az életében!

10. Lélegezz és erős legyen

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Végy lélegzetet és légy erősválhat a mantrájává. Bár ez nem szanszkrit, és több szó is létezik, maga a cselekvés is ugyanaz. Ezek a szavak pszichológiai és lelki hatalommal rendelkezhetnek, ha újra és újra elmondják. Ez a tény csaknem 100% -ban bizonyított, mivel ez az üzenet egy személy bőrére került. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen tetováláshoz fordulnék, ha lenne ilyen. Szeretné hasznosnak tartani?

9. Önért vagyok

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Mivel megígértem, hogy nem lesz más családi tetoválás, itt van egy anya és lánya tetoválása! Én vagyok, mert te vagybeszél az anya és a gyerek közötti kapcsolatról. A tőkekapcsolat csak a lány esetében érvényes. Az érzelmi inspiráló tetováló idézőjelek mindenütt túl vannak. Csak meg kell találnod magadnak a megfelelőt!

8. A vakok szépsége

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Minden és mindenki kettős. Ez azt jelenti mindenben van szépség, de nem mindenki látja. Tehát megtalálni azokat a személyeket, akik látják a szépséget benned, és amit te csinálsz, az lenne a lényeg. Azt hiszem, mindenkinek nyitottabbnak és nyitottabbnak kell lennie minden olyan formában, ami szépségben lehet megtalálni. A világ nem fog változni, hacsak nem kezdi meg a szemléletváltást, ha nem látja a szépséget körülötted.

7. A múlt mint gyakorlat

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ha gondolod a múlt a gyakorlat, akkor te vagy az egyik szerencsés. A hibáktól való tanulás számít, de inkább nem teszem őket. Azok számára, akik produktív módon használhatják ezeket az információkat, ez a tetoválás tökéletesen illeszkedik. Szeretem az elhelyezést és azt a apró embert a jobb sarokban, ami semmi köze az inspiráló tetováló idézőjelekhez.

6. A Smithek énekelnek egy dalt

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

A Smiths-ek ihletettek, amikor írták ezt a dalt, ami másokat inspirál. Van egy olyan fény, amely soha nem megy ki.Talán mindössze annyit kell tennünk, hogy megtaláljuk, és győződjünk meg arról, hogy tovább tartjuk. Ez az idézet egy csomó dolgot érinthet, de Önnek kell személyre szabott jelentést találnia. A betűtípus különösen szép ebben a tetoválásban. Úgy néz ki, mint a gótikus és a kalligrafikus kombináció.

5. Szereted magad bármi is

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ismered az egzisztenciális kérdést, Szereted magad, mert ha nem, hogyan várhatod, hogy valaki más szeretni fog? Azt hiszem, ez a tetoválás csak arról szól. Szeretni magunkat állandó érzésnek kell lenniük. A hibáink, hibáink és kudarcaink felkarolása nagy bizalmat igényel. Ez az érzés elengedhetetlen, de sajnos nem sokan támaszkodnak erre. Ez az idézet csinos alkar tetoválást tesz lehetővé!

4. Nevetés és szeretet

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Nevess annyit amennyit lélegzel. Szerelem, amíg élsz.Most ez egy jó tanács! A karját egymás mellé tette, úgyhogy ez azt jelenti, hogy a szívének alakja tetoválva a jobb karján is része az üzenetnek. A szerelem nem csak a lelkiismeret megtalálásáról szól. A szerelem körülöttünk van, és gyakran olyan boldoggá tesz bennünket, hogy annyira nevetünk, ahogy lélegezzük. Nézz máshol, de ne veszítsd el a reményt!

3. Eminem újra sztrájkol

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Azok az emberek, akik még mindig köztünk vannak, és akik lenyűgöznek minket, valóban hallottak. Ez a helyzet Eminem, aki ellenes, hogy ellentmondásos énekes, ő sikerült inspirálni sokunkat. A szépség minden formában és méretben megy végbe, úgyhogy ne hagyja, hogy bárki azt mondja, hogy nem vagy szép, de ne próbálja meg sem bizonyítani őket. Egyszerűen nem méltóak az energiáért.

2. Én vagyok az enyém

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

A Pearl Jam nevű dal neve Magamé vagyok. Innen származik az inspiráló tetováló idézet a lány bordáiból. Minden ember szabadságára utal, hogy saját döntéseket hoz, és ne válaszoljon senki előtt. A kivételek természetesen az erkölcsre és a jogra vonatkoznak. Fogadok, hogy a fájdalom megérte!

1. Kontrasztos csuklóüzenetek

101 Inspirational Tattoo Quotes to Inspire You, Guaranteed

Ez a tetoválható idézetnek nincs ismert szerzője, ami megkönnyíti az alkalmazkodást. Láttam, hogy ég az esőben; látta, hogy úszott a lángbanegy olyan feliratmintás tetoválás, amely kontrasztos képet fest. Az esőben nem lehet valójában égetni, hacsak a víz nem tudja leállítani a tüzet, és nem lehet szó szerint lángra lobbanni. Szóval, gondoljuk mindezeket metaforikus próbákra, amelyeknek át kellett mennünk, és most ő továbbhalad. Tetszik az újságírói font?

.

Leave a comment

60 − = 56