50 Pomembna krunska tetovaža

Crown Imagery

Če ste se vedno počutili kot kraljica ali kralj, plus ste vedno želeli tatoo – simbol kron je prava izbira za vas! Ob tako močnem vizualnem videzu in simbolizaciji, so kroni že desetletja del tattoo posnetkov. Kot predmet je krona simbol vladarja, ki stoji za svojo oblast ali oblast. Simbolno že od samega začetka ni bilo presenečenje, da je slika preoblikovana na kožo, ki je olepšala umetnost, v obliki preprostih ali bolj izdelanih kronskih znakov.


Kralj gozda

Čeprav se pogosto uporablja kot dodatek k kompleksnim sestavam za tatoo, lahko kronska tetovaža stoji sam. Na tisoče ljudi, ki jih nosijo, so drugače zaznamovane, krone so oblikovane na različne načine, od najpreprostejših črnih žigov, do mejnih kičastih slik, ki so okrašene z dodatnimi dragulji, rožami, srčastimi trepalnicami in drugimi osebno pomembnimi vizualnimi elementi. Najpogostejši pomen tetovaže za krono so narejeni iz simbolike kraljevine – medtem ko se vidi, da je izločen, poseben, si prizadeva za visoke osebne cilje.

Postavite svojo krono

Ob večstranskih pomenov, so kronske tetovaže lahko bodisi velike, ki pokrivajo celoten hrbet ali pa majhen, le znamenje na zapestju ali gležnju. Virtuoznost umetnikov za tetovaže je mogoče identificirati v majhnih in velikih tetovažah v kronah, čeprav manjše ne omogočajo veliko podrobnosti. Kljub osnovni obliki se pogosto izberejo majhne tetovaže, nameščene na hrbtu, na zapestjih, gležnjih in drugih pomembnih ali sugestivnih delih kože. Občasno se tetovaže krone izvajajo v parih, kjer je par identično postavil črnilno umetnost, zasnovan glede na njihov spol, s čimer se identificira kot kralj + kraljica.

Pomen Crown Tattoo

Prestavljanje proč od prvotnega pomena emblema za podelitev božanske avtoritete, tetovaža kron je zelo personalizirana, saj so vse druge znamke črnila. To je lahko skupni znak določene skupine, ki simbolizira svojo moč ali vodstvo. V osebni hierarhiji je težnja za kraljevski status, simbol ponosa in plemstva. Prav tako pomeni odločitev o svojem lastnem življenju, čustveno povišanem statusu, plemenitih misli in dejanj, pravičnosti in kontrole, elementa prikrivanja, ki opozarja nosilca, da na svojo pametno in pravično uporabo.

Crown + Flowers + Letters = Princesa!

Tako ženske kot moški pogosto izbirajo krono kot svojo tetovažo. Male verzije so bolj robustne, kotne in preproste, medtem ko so ženske pogosto vljudno z dodanimi cvetovi in ​​drugimi elementi lepote.

Tattoo s krpo za zapestje

Pomemben element tinta za krono je pisava. Oseba, ki je tetovirana, lahko izbere podpisati svoje ime, ime svoje ljubljene osebe ali družinske člane ali življenjski moto. Te črke so običajno usklajene s slogom tetovaže, izvedene na kaligrafski način. Kruna se lahko namesti preko pisanja, dvigne pomembno osebo ali sporočilo na najvišjo raven, ali pa se lahko pisave izklesajo na traku, maha okoli slike.

Med pogosto uporabljenimi vizualnimi slikami v kroni so tetovažni deli lobanje, znaki zodiaka, živali, kril, svetlobnih žarkov, draguljev itd..

Če razmišljate o tatuu z navdihom s krone, si oglejte zbirko najbolj neverjetnih primerov, premišljeno premislite in izumite svoj simbol individualnosti in potenciala, ki ustreza vašim osebnim idealom in idejam.

Barve in roza Crown tetovaže

Krono in s tem tetovaže

Smrt Marie kraljica po meri tatoo

Tattoo-ji s krpo

Krona in cvetni tetoviranje

Krona Nazaj Tattoo za ženske

Companion Crown Tattoo

Vodoodgovornik Crown Tattoo

Crown Tattoo

Crown in CrossTattoo

Crown Matching tetovaže

Krona Nazaj Tattoo

Crown Matching Tattoo

Companion Crown Tattoo

Kruna in Sidro Tattoo za moške

Krona Nazaj Tattoo

Crown Tattoo na strani

Krona Low Back Tattoo

Lion s tetovažo za krono je realističen

Tatoo s krunskim prstom

Crown Tattoo Behind The Ear

Krona Nazaj Tattoo za Momen

Tatoo Crown Neck

Tattoo barvni prstan za moške

Tatoo Crown Neck

Crown tattoo ramena

Crown Tattoo

 

Kruna in križna tetovaža

Crown Tattoo

Crown Tattoo

princesa krono

Crown tattoo ramena

Tatoo s krunskim prstom

Krunske tetovaže za ženske

Crown Tattoo

Crown Tattoo

Coolor Crown Foot Tattoo

Crown Tattoo za ženske

Crown and Wing Tattoo

Crown Tattoo

Cute Crown Tattoo

Crown Tattoo za moške

Crown ThighTattoo

Crown Hand Tattoo

Crown Tattoo