Top 100 coafuri lungi pentru femei

Bine ați venit la noi Top 100 coafuri lungi pentru femei!

Acum este timpul pentru unele coafuri fabuloase lungi pentru a incerca in acest an. Parul lung poate fi incredibil de versatil: îl poți purta în vrac, într-o plajă, cu panglici; poți să-l poți purta sau cu accesorii, și poți încerca multe culori și stiluri diferite. Unele dintre inspirațiile noastre de celebritate includ Kim Kardashian, cu încuietori de poker, Lea Michele cu umbra ei încrețită, Blake Lively și superba ei coafură blondă, și Rihanna cu coafurile ei în continuă schimbare. Aruncați o privire prin toate cele 100 de coafuri lungi pentru a găsi perfectul “face pentru stilul personal!

[Citește de asemenea: 2015 Top 100 coafuri lungi pentru femei]

1. Coafura Kim Kardashian Long: drepta si frasin-blonda 

Realitatea star și mama nouă Kim Kardashian a devenit blondă! Ea a ales o nuanță de blană de cenușă, care se potrivește cu tonul ei de piele, și își poartă părul în vrac, cu o despărțire profundă. Ea îi conferă părului drept de poker un corp prin integrarea mai multor straturi. Kim, de asemenea, își amintește machiajul pentru a se potrivi aspectului său nou și mai strălucitor.

Top 100 Long Hairstyles 2014_01

2. Jessica Alba Coafura lunga: Loose cu franjuri curbate lateral

Actrita Jessica Alba arata furios fierbinte cu parul ei lung, slab si o margine laterala. Refaceți aspectul sexy al lui Jess prin uscarea prin suflare a părului, cu secțiune după secțiune. Utilizați un ser de protecție termică atunci când suflați prin suflare și îmbrățișați-vă textura naturală a părului atunci când îl purtați în vrac.

Top 100 Long Hairstyles 2014_02

3. Lana Del Rey Coafura lunga: Bucle de măturat lateral

Songstress Lana Del Rey arată radiant cu părul ei lung, parțial zdrobit. Își poartă părul în vrac, cu bucle mari, pline de farmec, care se rostogolesc peste umăr. Aceasta este o coafura minunata pentru parul foarte lung, deoarece este un stil usor care face ca parul lung, de aceeasi lungime sa arate mai interesant.

Top 100 Long Hairstyles 2014_03

4. Coafura Reese Witherspoon Long: Stratat cu breton

Actrita Reese Witherspoon își poartă părul lung cu straturi și breșe moi, sprancene. Această coafură se potrivește cu adevărat chipului ei în formă de inimă, deoarece straturile își înmoaie unghiurile maxilarului. De asemenea, adorăm culoarea părului Reese – blondă frumoasă, cu lumini de înaltă și joasă lumină.

Top 100 Long Hairstyles 2014_04

5. Coafura Rihanna Long: ras pe partea laterala, cu lacate lungi, curbate

Pop prințesa Rihanna pune o rotire nouă pe tendința părului măturat lateral și rotește o coafură rasă laterală. Credem că RiRi arată absolut uimitoare cu această coafură ciudată, dar plină de farmec. Dacă sunteți suficient de curajoși pentru a obține o parte din capul tău ras, aceasta ar putea fi următoarea coafură interesantă!

Top 100 Long Hairstyles 2014_05

6. Coafura Lea Michele Long: Undele plajă de ombre cu breton 

Actrita și cântăreața Lea Michele stânjenește tendința de ombre cu valurile sale lungi, plajătoare de păr. Bretonul ei dezlănțuit completează aspectul încadrându-i fața și atrăgând atenția asupra ochilor ei. Acest aspect este perfect pentru părul ondulat, iar cu uneltele corecte de coafare poate fi recreat și cu păr drept.

Top 100 Long Hairstyles 2014_06

7. Coafura Demi Lovato Long: valuri de maro 

Singeristul și compozitorul Demi Lovato își dezvăluie noile încuietori de culoare maro, purtându-le în valuri strălucitoare. Această nuanță întunecată de roșu se potrivește cu tenul ei palid, iar marginea ei îndoită își alungă fața rotundă. Înainte de a vă decide să mergeți roșu, consultați-vă cu stilistul dvs. de păr pentru a alege cea mai plăcută nuanță pentru tenul vostru.

Top 100 Long Hairstyles 2014_07

8. Coafura Beyonce Long: Coada de caldura 

Pop diva Beyonce pare sofisticată și profesionistă cu părul ei într-o coadă de coadă super-lungă. Își poartă poneiul chiar deasupra capului gâtului și înfășoară o coardă de păr în jurul cravată pentru o privire lustruită. Asigurați-vă că ați îmblânzit firele de păr pentru o cochilie sexy, sexy.

Top 100 Long Hairstyles 2014_08

9. Coafura Vanessa Hudgens Long: Festivalul părului 

Singerul și actrița Vanessa Hudgens au perfecționat aspectul boem la Festivalul Coachella din acest an. Își împodobește părul încrețit cu flori și poartă soarele retro rotunde pentru a-și finaliza privirea. Acest stil natural, hippy este perfect pentru festivalurile de muzică în aer liber în 2014.

Top 100 Long Hairstyles 2014_09

10. Coafura Katy Perry Long: ponei lavanda mare

Katy Perry arată fenomenal cu încuietoarea ei frumoasă de lavandă trasă într-o coadă de mare. Lavanda este în prezent o culoare foarte populară a părului, și suntem siguri că va reveni în vara anului viitor. Această coafură îndrăzneață atrage atenția asupra feței dvs., deci asigurați-vă că machiajul este perfect!

Top 100 Long Hairstyles 2014_10

11. Coafura Jennifer Lopez Long: Big sexy valuri

Singerul și actrița Jennifer Lopez arată superb cu valurile ei mari, sexy de păr. Cu straturi de încadrare a feței și valuri voluminoase, această coafură lungă este plină de farmec și foarte măgulitoare. Asigurați-vă că utilizați role de păr atunci când vă suflă-uscat parul, precum și unele spray de păr pentru a păstra totul în loc.

Top 100 Long Hairstyles 2014_11

12. Coafura rosie Rosie Huntington-Whiteley: drepta cu bretele rasucite

Supermodelul Rosie Huntington-Whiteley își poartă părul blond lung, drept, cu bretele răsucite în lateral. Partea laterală este foarte măgulitoare pentru fața ei în formă de pătrat, deoarece înmoaie unghiurile maxilarului ei. Obțineți aspectul lui Rosie, creând o despărțire profundă și răsuciți bretele într-o parte.

Top 100 Long Hairstyles 2014_12

13. Coafura lui Lucy Liu Long: Cusut frumos

Actrita Lucy Liu are dreptate pe trendul ei cu plaja ei frumoasa. Își poartă panglici în păr, precum și pe coapsa lungă pe un umăr. Părul gros, gros al lui Lucy funcționează frumos în acest stil și ne place cât de feminin îmbrăcămintea arată.

Top 100 Long Hairstyles 2014_13

14. Coafura Cara Delevingne Long: Ash-blonda cu breton

Supermodelul Cara Delevingne pare de vis cu părul ei blondă de cenușă și cu blănuri moi, cu ochi de frunte. Credem că arata ca un tânăr Brigitte Bardot cu ochiul său înaripat și machiajul natural. Acest stil funcționează foarte bine cu părul drept, deoarece este necesar un stil minimal.

Top 100 Long Hairstyles 2014_14

15. Coafura Nicole Kidman: “Faux Hawk”

Filmul star Nicole Kidman își poartă părul lung într-un stil interesant, numit “Faux Hawk”. Această coafură imită părțile ras și partea de sus a unui adevărat mohawk, dar fără consecințele permanente. Acest aspect este dificil de realizat, dar rezultatul final este destul de frapant.

Top 100 Long Hairstyles 2014_15

16. Coafura Bella Thorne Long: încuietori de foc de poker

Actrița și modelul american Teen Bella Thorne arată uluitoare cu părul ei roșu de poker. Cu straturi îndrăznețe și bretonuri încordate, coafura Bella este extrem de măgulitoare pentru fața ei ovală. Această coafură lungă funcționează bine cu părul subțire, drept, deși puteți utiliza instrumente de îndreptare a căldurii pentru a vă îmbogăți părul dacă este ondulat sau curat.

Top 100 Long Hairstyles 2014_16

17. Coafura Jessica Alba: Ponei elegant si elegant

Actrița Jessica Alba o păstrează simplu, cu un ponei elegant și elegant. Își poartă părul tras înapoi cu o margine răsturnată lateral și strânge ponei în partea din față a gâtului. Această coafură lungă este o alegere excelentă pentru evenimente profesionale sau formale, conservatoare.

Top 100 Long Hairstyles 2014_17

18. Coafura Minka Kelly Long: Straturi lucioase

american actrita Minka Kelly arata radianta cu parul ei lucios, stratificat. Această coafură lungă este foarte măgulitoare pentru fețele unghiulare (fețe pătrate, dreptunghiulare sau triunghiulare), deoarece acestea înmoaie firul puternic. Asigurați-vă că cel mai scurt strat se termină chiar sub bărbie.

Top 100 Long Hairstyles 2014_18

19. Coafura Rihanna Long: Buclele cascade dramatic

Daring, talentat și elegant, Rihanna nu se îndepărtează niciodată de o schimbare. Arată izbitoare cu buclele ei dramatic, în cascadă și buzele roșii bombase. Ea își aruncă ochelarii de ombre voluminoase îmbrăcându-le în larg și acoperind parțial fața ei. Pentru a recrea acest aspect, încercați să utilizați produse de styling care măresc volumul părului pentru bucle mari și brute.

Top 100 Long Hairstyles 2014_19

20. Coafura lui Kelly Osborne: Topknot masiv 

Kelly Osborne reinventează clasicul topknot prin împachetarea părului său lung într-o eșarfă strălucitoare și înfășurând-o pe cap. Ea își încheie privirea cu o bandă de păr mare și cu un ochi dramatic înaripat. Parul ei de lavanda îi face să arate o atingere extra romantică, ca și buza ei nudă.

NOU YORK, NY - MAY 06: Kelly Osbourne attends the Costume Institute Gala for the

21. Coafura Blake Lively Long: Ponei cu sectiune

Gossip Girl actrita Blake Lively arata ca printesa de basm Rapunzel cu coada ei lunga, curgatoare. Își poartă părul de coadă lungă într-o coadă de coadă care se ridică în sus pe cap. Coada de cal este asigurată în mai multe locuri pe capul ei pentru a împiedica pierderea ei. Ciudat, dar elegant, poneiul secționat de Blake este o alegere excelentă pentru o coafură lungă în 2014.

Top 100 Long Hairstyles 2014_21

22. Coafura Jennifer Lawrence Long: valuri cu valuri cu breton 

Jocurile foamei starul Jennifer Lawrence își poartă părul lung în valuri largi, cu pene, cu bretonuri moi. Părul ei blond cu miere este plin de textura și umbră îi completează ochii. Atunci când mergeți blondă, nu uitați să luați în considerare tenul și culoarea ochilor atunci când găsiți umbra perfectă.

Top 100 Long Hairstyles 2014_22

23. Coafura Jennifer Hudson Long: Super-drept cu bretonuri

Cântăreața Jennifer Hudson arată fabulos cu părul ei suplu, drept, de culoare roșie. Părul ei este tăiat la aceeași lungime, cu excepția marginii ei îndrăznețe și goale. Această coafură este deosebit de măgulitoare pentru fețele mai lungi, deoarece atrage atenția asupra caracteristicilor faciale și departe de linia maxilarului.

Top 100 Long Hairstyles 2014_23

24. Ashley Greene Coafura lunga: straturi de ciocolata-maro

Noi pur și simplu iubim Amurg actrita Ashley Greene de culoare dinamic de păr! Coafura ei stramba, stratificata, scoate in evidenta subtilul subliniat in parul ei, care il face sa lumineze fata. Pentru a obține părul strălucitor ca Ashley, utilizați ser de protecție termică atunci când stilul de a preveni deteriorarea.

Top 100 Long Hairstyles 2014_24

25. Selena Gomez Coafura lunga: Cornrows si valuri libere

Singeristul Selena Gomez încearcă o coafură urbană caldă cu cornrows (scurte scurte aproape de scalp) și restul părului în valuri libere. Un aspect drăguț și sportiv, cornrows sunt ușor de făcut în păr lung, gros. Țineți restul părului liber pentru un contrast funny și izbitoare.

Top 100 Long Hairstyles 2014_25

26. Amanda Seyfried Coafura lunga: Bucle de aur

Actrita și cântăreața Amanda Seyfried poartă părul ei strălucitor de aur, cu capetele ușor îndoite. Părul drept parțial împărțit îmbrățișează ușor fața și îi oferă o privire misterioasă. Amanda combină fără efort efortul drept și buclat într-o singură coafură și arată pur și simplu uimitor!

Top 100 Long Hairstyles 2014_26

27. Coafura Kim Kardashian: Bretele și straturi blunt

Kim Kardashian arată feisty cu ochii ei fumatori și părul drept, stratificat. Bretonii blandezi sunt foarte măgulitori pentru fețe mai lungi, deoarece împart fața în două și ascund fruntea. Kim are părul tăiat tăiat în două straturi, primul din care își înconjoară figura. Obțineți cât mai multe straturi pe cât vă place să vă modelați mai bine fața.

Top 100 Long Hairstyles 2014_27

28. Coafura Avril Lavigne: Punk cu pasteluri 

Cantareata canadiana Avril Lavigne isi arata stilul personalizat, in stilul ei alternativ, cu dungi pastel de albastru si roz in parul blond lung. Ea adaugă, de asemenea, o atingere feminină cu un fir mare de păr pe frunte. Pentru a recrea aspectul plin de aventură al lui Avril, adăugați câteva fire de culoare părului dvs. și unele bucle ultra feminine pentru a amesteca lucrurile.

Top 100 Long Hairstyles 2014_28

29. Coafura Katy Perry Long: Pigtailuri jucăușe

Ne-am gândit că am lăsat în spatele locului școala de copaci, dar Katy Perry le-a adus înapoi cu un bang. Își poartă părul gros și lung în două ponei înalte, care sunt fixate cu panglici simple. Rezultatul este pigtails drăguț, puffy care sărind în jurul dvs. în timp ce mergeți. Dacă părul tău este subțire, împletiți fiecare coadă pentru un aspect drăguț și casual.

Top 100 Long Hairstyles 2014_29

30. Coafura Khloe Kardashian: Ombre dramatică

Realitatea starului Khloe Kardashian roci trendul ombre cu o trecere treptată de la negru la păr de păr hued. Despărțirea ei profundă de mijloc permite părților de păr să-și închidă fața, iar straturile trag ochiul în jos spre buzele ei roșii strălucitoare. Atunci când obțineți ombre în păr, sau vopsea dip, amintiți-vă să vă schimbați produsele de păr la tipul de protecție a culorii.

Top 100 Long Hairstyles 2014_30

31. Coafura pariziană Paris Hilton: împletită lateral

Socialistul și moștenitorul Paris Hilton se arată angelic cu părul blond îmbrăcat frumos. Își poartă părul în vrac, cu o panglică delicată, care îi îndepărtează părul de pe față. Restul părului îi atârnă în bucle perfecte pe spate. Pentru a recrea această coafură, împletiți cu atenție părul pe o parte și folosiți o baghetă curling pentru a obține bucle perfecte.

Top 100 Long Hairstyles 2014_31

32. Angelina Jolie Coafura lunga: bucle romantice 

Actrita si filantropul Angelina Jolie aleg o coafura de vis cu multe bucle romantice. Buclele ajută la înmuierea unghiurilor unei fețe puternice dreptunghiulare și o fac să arate mai feminin. Ne place modul în care Angie a ales machiajul care îi completează părul colorat de castan.

Top 100 Long Hairstyles 2014_32

33. Selena Gomez Coafura lunga: Coada tifonata

Singeristul Selena Gomez își dezvăluie coafura aparent gravă, care este înfășurată și împletită din coroana capului, până la talie. Fringe ei este coiffed într-un balon, iar restul părului a fost încorporat în coada ei gros, spectaculos împletită. Bănuiesc că această coafură necesită o mulțime de coase ascunse pentru ao menține în poziție.

Top 100 Long Hairstyles 2014_33

34. Coafura lunga de Kate Beckinsale: Unde Velvet

Foxy actrita Parul lui Kate Beckinsale arată încrezător de moale și strălucitor în coafura ei recentă lungă. Cu multe straturi și valuri catifelate, părul lui Kate este pur și simplu superb. Păstrați-vă părul aspectul moale și sănătos prin utilizarea tratamentelor săptămânale cu ulei fierbinte care netezesc și îngrijesc părul.

Top 100 Long Hairstyles 2014_34

35. Kylie Jenner Coafura lunga: Mijlocul despartit cu straturi subtile

Modelul de teen și Kylie Jenner, starul TV, știe să lucreze cu fața ei rotundă. Își poartă părul într-o despărțire de mijloc cu bretele și straturi care creează iluzia unei fețe mai alungite. Această coafură lungă este perfectă pentru părul fin, drept și este foarte ușor de înțeles.

Top 100 Long Hairstyles 2014_35

36. Coafura Reese Witherspoon Long: Fancy up’do

Actrita Reese Witherspoon ne-a incantat cu nunta ei curioasa. Este o coadă de cal, sau este o bandă de păr? Oricum, Reese arată minunat cu fanii ei. Puteți experimenta la domiciliu modalități de recreare a acestei coafuri – încercați să folosiți clești de păr, mici păruri de păr și multe clipuri pentru păr.

Top 100 Long Hairstyles 2014_36

37. Coafura Hilary Duff Long: straturi Shaggy

Singerul Hilary Duff roagă aspectul fată-lângă-ușă cu straturile ei de păr, de culoare neagră. Aceasta este o tunsoare grozavă pentru părul drept și drept, deoarece straturile fac părul mult mai dinamic. De asemenea, adorăm părul blond de grâu al Hilary, care ar fi perfect pentru vară în 2014.

Top 100 Long Hairstyles 2014_37

38. Vanessa Hudgens Coafura lunga: legata inapoi si vopsita cu dip

Actrița Vanessa Hudgens își păstrează aspectul boem cu părul lung, ondulat, parțial legat înapoi. Își lasă restul de coajă sălbatică vopsită în vopsea să stea în vrac, cu două bretonuri care se încadrează în față. Îmbrățișează-ți parul natural ondulat sau curat și-l poți desprinde!

Top 100 Long Hairstyles 2014_38

39. Mischa Barton Coafura lunga: Blocuri blond inchise de capsuni

Actrița Mischa Barton a găsit o coafură uimitoare care se potrivește perfect. Are toate elementele unei coafuri mari, ușor de întreținut: textura, straturile, părțile laterale și o culoare extraordinară. Țineți cont de aceste elemente atunci când alegeți o coafură nouă pentru 2014!

Top 100 Long Hairstyles 2014_39

40. Coafura Delta Goodrem Long: Regal împletit

Australianul cântăreț-compozitor Delta Goodrem este plină de seară cu coafura regală împletită. Parul ei este spulberat cu o panglica de parul ei, iar restul parului se prăbușește cu grație în jurul ei în bucle frumoase. Breitele sunt o modalitate foarte ușoară de a actualiza orice coafură și arată foarte elegant cu părul lung.

Top 100 Long Hairstyles 2014_40

41. Coafura Megan Fox Long: Buclele cu mătase laterală

Actrița și modelul Megan Fox ne amintește de tendința de măturat lateral cu buclele sale superbe. Această coafură asimetrică este în prezent foarte populară și poate fi personalizată pentru a se potrivi oricărei forme de față și oricărui stil. Utilizați maximum spray de păr pentru a menține părul pe o parte și pentru a vă menține forma în toată noaptea.

Top 100 Long Hairstyles 2014_41

42. Jennifer Lopez Coafura lunga: Ponei Curly

Singerul și actrița Jennifer Lopez își poartă coama de înaltă calitate cu încredere și poezie. Părul ei este sălbatic și super-buclat și cascade de la vârful capului. J-Lo arată distractiv și feminin, cu câteva bucle mici care încadrează ușor fața ei. Pentru un aspect finit, împachetați un fir de păr în jurul cravată.

Top 100 Long Hairstyles 2014_42

43. Coafura Khloe Kardashian Long: straturi lungi 

Dacă doriți să vă păstrați părul în căutarea lustruită și elegantă, dar totuși interesantă, obțineți straturi lungi, cum ar fi realitatea star Khloe Kardashian. Aici i-a tonificat ombra și a concentrat-o pe părul drept și lustruit. Părțile de mijloc și straturile lungi alungă fața lui Khloe și o fac mai subțire.

SECOL CITY, CA - MAY 18: Khloe Kardashian arrives at the 19th Annual Race To Erase MS Event at the Hyatt Regency Century Plaza on May 18, 2012 in Century City, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

44. Jessica Biel Coafura lunga: Bretonii blugi si capetele vopsite cu dip

Actrița Jessica Biel își păstrează aspectul simplu și clasic, cu bretonuri ciudate și ușor înclinate. Bretele ei îi ascund fruntea și ajută la scurtarea feței ei lungi. Scopul este de a face fata apare ovala, care este considerata forma cea mai dezirativa a fetei.

Top 100 Long Hairstyles 2014_44

45. Ashley Tisdale Coafura lunga: Straturi tusate cu bretele batute lateral

Liceu de muzica actrița și cântăreața Ashley Tisdale arată tânără și proaspătă cu părul ei tuns cu două tonuri. Combinația dintre blondă și o lingură caldă de ciocolată cu lapte îi conferă caracterul părului. Simțiți-vă liber să experimenteze cu diferite culori ale părului, dar rețineți faptul că frecarea colorării dăunează părului.

Top 100 Long Hairstyles 2014_45

46. ​​Coafura Katy Perry Long: Blocurile de corb din lateral

Katy Perry i se potrivește cu noile ei încuietori de corbi, iar ea își face cel mai mult noul aspect, purtând părul desfăcut și despărțit în lateral. Părul i se înăbușă de pe umeri, în valuri groase, care îi înmoaie unghiile. Utilizați un pieptene și o mulțime de spray de păr pentru a vă împiedica despărțirea.

Top 100 Long Hairstyles 2014_46

47. Coafura Bella Thorne Long: bucle romantice încurcate

Adolescenta și modelul Bella Thorne păstrează aspectul ei moale și romantic, cu bucle delicate încurcate. Despartirea sa ascutita de mijloc se intinde pe fata si atrage atentia asupra ochilor ei. De asemenea, îi iubim culoarea părului blond căpșuni, care se potrivește cu adevărat tenului său echitabil.

Top 100 Long Hairstyles 2014_47

48. Coafura Kendall Jenner Long: Vântura și sexy

Modelul Kendall Jenner, modelul de vârstă și de vârstă, se topește cu părul ei lung și sexy. Pentru a obține aspectul aparent fără efort al lui Kendall, lăsați părul să se usuce în mod natural după spălare și folosiți cantități mici de spray pentru a adăuga textura. Îmbrățișează frizz și lasa textura naturala a parului sa domine.

Top 100 Long Hairstyles 2014_48

49. Avril Lavigne Coafura lunga: Valuri lungi blonde

Avril Lavigne rafinează pentru o clipă imaginea ei punk-rock și ne arată cât de minunată poate să arate cu părul plin de farmec, blondă. Parul ei este măturat în lateral și ușor curbil – o privire ușor de realizat cu o baghetă curling. Asigurați-vă că utilizați ser de protecție termică atunci când styling-vă parul cu orice unelte de căldură!

Top 100 Long Hairstyles 2014_49

50. Coafura lunga Blake Lively: Placinta de pește

Suntem incredibil de gelos de placinta de pește de modă, dezordonată de Blake Lively! Îl face să pară atât de ușor cu valuri nestructurate de păr caramel-blond, cu un clip de aur pentru păr și cu ciupercile sale complicate. Varietatea de texturi și stiluri care lucrează împreună în această coafură lungă este destul de impresionantă.

Top 100 Long Hairstyles 2014_50

51. Selena Gomez Coafura lunga: Mutata laterala si lucioasa

Singeristul Selena Gomez se întoarce la părul drept, lucios, după ce a experimentat bucle și panglici. Părul este ușor de măturat în lateral, cu jumătate peste umăr. Această coafură are legătură cu strălucirea – pregătiți-vă părul prin ștergere după uscare după spălare, păstrați cuticulele de păr plat (și împiedicați frizz!). Apoi se usucă prin suflare folosind produse de protecție termică și se termină cu un spray de păr cu strălucire înaltă.

Top 100 Long Hairstyles 2014_51

52. Cara Delevingne Coafura lunga: Bucle laterale imense 

Supermodelul Cara Delevingne își poartă părul lung și fin în buclele retro mari. Această coafură are nevoie de o mulțime de volum pentru a crea bucle delicate și brutale care îți conturează fața. Parul mare nu este pentru toată lumea, dar ne place foarte mult cât de jucăuș este această coafură curată – chiar dacă pare puțin peste partea de sus!

Top 100 Long Hairstyles 2014_52

53. Coafura Taylor Swift Long: Dreapta cu bretonuri

Artistul country, Taylor Swift, arata uimitor daca parul ei este drept sau cret. Aici îmbrăcă părul ei lung, blond, de grâu, cu breton. Această coafură dreaptă arăta lumina de înaltă și joasă a lui Taylor care a fost adăugată la părul ei. Aceste variații ale culorii părului păstrează aspectul lui Taylor proaspăt și interesant.

Top 100 Long Hairstyles 2014_53

54. Coafura Kim Kardashian: Loose cu panglici simple franceze

Kim Kardashian se bate pe trend cu lungimea ei lungă de frizură franceză. Ea le poartă ușor ascunse în părul slab, cu una care încorporează franjuri pentru a-și păstra părul de pe fața ei. Tricotajele franceze sunt foarte simple de creat – găsiți un tutorial online și începeți să practicați!

Top 100 Long Hairstyles 2014_54

55. Coafura Isla Fisher Long: Pauză, jumătate în jos

Actrita Isla Fisher își arată părul de cupru în această jumătate destul de simplă și jumătate în sus. Părul ei super-drept este tras înapoi de pe frunte și ușor tachinat înainte de a fi asigurat în spatele capului. Restul părului este lăsat liber, făcând un lucru subtil, jumătate în sus, jos.

Top 100 Long Hairstyles 2014_55

56. Karolina Kurkova Coafura lunga: Plajă jucăușă franceză

Modelul ceh Karolina Kurkova arată casual și jucăuș cu plaga ei franceză joasă. Aceasta este o coafura mare pentru parul fin, lung, deoarece creeaza o placuta delicata, scurta. De asemenea, funcționează și cu păr ușor ondulat – asigurați-vă că vă împletiți bine părul în mod sigur și strâns, astfel încât să nu se descurce!

Top 100 Long Hairstyles 2014_56

57. Rachel McAdams Coafura lunga: Topknot bun

Actrita Rachel McAdams lucreaza simultan la mai multe tendinte cu aceasta coafura lunga. În primul rând, ea a ales o culoare roșie de cupru ca noua ei culoare de păr, care este foarte populară în acest moment. Ea poartă, de asemenea, o bandă de bandă neagră simplă și un bun de vârf încărcat pe capul ei. În ansamblu, spunem că a fost o cuie!

WEST HOLLYWOOD, CA - APRIL 09: Rachel McAdams arrives at the

58. Coafura Leighton Meester Long: bucle structurate 

Gossip Girl star Leighton Meester poarta blocurile sale lungi de bruneta in bucle superbe, structurate. Pentru a recrea această coafură lungă, utilizați o baghetă curling pentru a obține bucle perfectă, strânse. Finisați-vă aspectul cu un machiaj minunat, natural, pentru un efect proaspăt și proaspăt.

Top 100 Long Hairstyles 2014_58

59. Coafura Julianne Hough Long: Shaggy, straturi cu pene

Dansatorul profesionist din sala de bal americana si cantareata de tara, Julianne Hough, isi poarta parul lung in straturi de pufos, cu pene. Această coafură este foarte măgulitoare pentru fața ei în formă de inimă, deoarece atrage atenția asupra ochilor ei și departe de bărbia ei.

Top 100 Long Hairstyles 2014_59

60. Vanessa Hudgens Hairstyle lungă: Bucle în două tonuri

Cantareata si actrita Vanessa Hudgens ne surprinde cu o alegere extraordinara a culorii parului – galben floarea-soarelui! Parul ei lung, cret, a fost vopsit în baie pentru a obține o schimbare de culoare strălucitoare și nouă. Despărțirea ușor de centru este foarte măgulitoare pentru fața ei unghiulară.

Top 100 Long Hairstyles 2014_60

61. Carrie Underwood Coafura lunga: Banda de caprioara Hippy

Artistul country, Carrie Underwood, își păstrează coafura lungă, casuală și relaxată, cu o bandă de hippy rece. Își poartă părul liber cu valuri curgătoare și își asigură bretelele cu o bandă de cap încrustată pe frunte. Capete de cap sunt o modalitate excelentă de a vă actualiza coafura dvs. lungă și anticipăm că vor fi foarte populare în vara anului 2014.

Top 100 Long Hairstyles 2014_61

62. Coafura Lea Michele Long: Blănuri de ombre elegant cu breton

Pur și simplu iubim părul de păr din Lea Michele! Aici o poartă îmbrăcată și dreaptă, cu bretonul ei mărunt. Atunci când decideți să obțineți breton cu păr lung, luați-vă forma feței în considerare. Blunt breton funcționează cel mai bine cu fețe mai lungi și cu păr drept.

Top 100 Long Hairstyles 2014_62

63. Eva Longoria Coafura lunga: Ombre panglica

Neveste disperate starul Eva Longoria poartă părul ei lung într-o panglică plină de umbre, cu bretele de mătase laterală. Ombre este pretutindeni în acest an și este obligat să fie popular și în 2014. Părul Ombre arată deosebit de uimitor într-o panglică franceză, deoarece textura și culoarea funcționează bine împreună.

Top 100 Long Hairstyles 2014_63

64. Coafura Diane Kruger Long: Soft coiffed ‘nu

Diane Kruger arată drăguță și se pregătește cu coafura ei moale și coafată. Își poartă părul blond, cu franjuri delicate îndoite în lateral. Parul ei este legat într-un ponei nestructurat, cu capete lungi. Utilizați un pulverizator de protecție pentru coafura curbată și cu căldură pentru bucle perfecte, de lungă durată.

Top 100 Long Hairstyles 2014_64

65. Mary-Kate Olsen Coafura lunga: Jumătate în sus, pe jumătate în jos

Actrita si designerul de moda Mary-Kate Olsen poarta parul ei blond, plajos, intr-un simplu coafura de jumatate in sus si jos. Părul ei este despărțit în mijloc, tras înapoi de pe frunte și apoi legat înapoi. Restul părului este lăsat să-și încadreze fața în valuri moi, plaje.

Top 100 Long Hairstyles 2014_65

66. Coafura Leighton Meester Long: Bucle naturale

Actrita si fashionista Leighton Meester arata proaspata si tanara cu buclele sale brunete naturale. Ea se lipeste de o culoare naturala a parului si un machiaj minimal pentru un look drăguț fata-de-ușă. Încercați să vă uscați prin suflare părul în role pentru a obține bucle subtile, naturale precum Leighton.

Top 100 Long Hairstyles 2014_66

67. Selena Gomez Coafura lunga: Coada de cal cu scrunchie imensa a parului 

Selena Gomez a luat o coadă clasică de înaltă calitate la un nivel cu totul nou cu coama de coafură împletită de pește. Își poartă părul răzuit în spate și în sus într-o coadă de căprioară înalt, asigurată cu un scrunchie mare de păr retro. Coada lui de cal este împletită într-o coadă de pește care se odihnește pe un umăr.

3210926b

68. Coafura Lady Gaga Long: Bucle naturale fuzzy

Lady Gaga, regina regină, ne-a șocat pe toți când a ieșit cu o coafură aparent normală și tămăduită. Ea îmbrățișează frumusețea ei naturală și își poartă parul blondă de grâu liber și cret. Ea acceptă textura ei naturală de par, lăsându-i buclele să zboare liberă și neclară.

Top 100 Long Hairstyles 2014_68

69. Coafura Megan Fox Long: valuri sexy

Bombonica brunetă și actrița Megan Fox arată sultric și sexy cu valurile ei strălucitoare de păr. Această coafură simplă, lungă, se potrivește perfect chipului oval al lui Megan, iar subliniați-o cu atenție din cupru îi luminează fața. Asigurați-vă că alegeți tonul corect când obțineți evidențiarea, astfel încât dungile dvs. să nu fie prea ușoare.

Top 100 Long Hairstyles 2014_69

70. Ariana Grande Coafura lunga: Motorul de incendiu rosu

Actrita și cântăreața Ariana Grande este îndrăzneață și încrezătoare cu părul îndrăzneț, cu motorul roșu al focului. Modificarea drastică a culorii părului este o modalitate ușoară de a vă schimba aspectul. Lumina roșie, cu siguranță, nu se potrivește cu toată lumea, deci gândiți-vă lung și greu înainte de a face plonja.

Top 100 Long Hairstyles 2014_70

71. Coafura Kristen Stewart Long: Bruneta la blonda

Abia recunem actrița Kristen Stewart cu păr blond! Noile încuietori mai ușoare îi dau un aspect mai feminin și mai moale și își menține machiajul proaspăt și natural pentru a merge cu noul ei păr. Trecerea de la bruneta la blonda este un proces lung și dăunător pentru părul tău, așa că asigurați-vă că vă dați blocajele suplimentare înainte, în timpul și după schimbare.

Top 100 Long Hairstyles 2014_71

72. Kate Beckinsale Coafura lunga: Lacate lucioase încâlcit

Actrița Kate Beckinsale își poartă părul în vrac și încurcat, cu câteva subliniază luminoase de blană, care îi strălucesc fața. Partea ei superficială de mijloc este foarte măgulitoare pentru fața ei în formă de ovală, creând straturi de încadrare a feței. Dacă ezitați să faceți o schimbare dramatică a culorii părului, încercați să adăugați câteva parfumuri subțiri părului dvs. pentru a vedea dacă se potrivește părul mai ușor.

Top 100 Long Hairstyles 2014_72

73. Eva Longoria Coafura lunga: Catifea cu margine laterala

Neveste disperate actrița Eva Longoria arată strălucită cu părul ei lucios, întunecat și întunecat. Înălțându-ne la o înălțime de 5’2 “(1,57 m), Eva ne arată că părul lung, cu siguranță, arată fabulos pe femeile minore. Fringe-ul cu coada scurtă scurtează o lungă față ovală și atrage atenția asupra ochilor și buzelor.

Top 100 Long Hairstyles 2014_73

74. Coafura Thandie Newton Long: bucle de tirbușon

Actrita Thandie Newton arata fenomenal cu buclele ei moi si elastice de tirbușon. Își poartă părul lung cu o părăsire profundă, care îi ține părul de pe față. Pentru a recrea acest aspect, masează stilul de masaj în părul umed și apoi utilizați un fier foarte curat, rotund. Dacă ești destul de norocos să ai păr natural curat, arăți-o!

Top 100 Long Hairstyles 2014_74

75. Coafura Lily Colllins Long: Slicked spate și sofisticate

Actrița Lily Collins arată elegantă și sofisticată cu coafura ei din spate. Își poartă părul brun profund, cu părțile laterale, iar restul părului îi este slăbită și super-dreaptă. Pentru a obține un astfel de păr perfect neted, este posibil să aveți nevoie de un anumit ser anti-friz!

Top 100 Long Hairstyles 2014_75

76. Katharine McPhee Coafura lunga: Bunul murdar

Cântăreața pop americană Katharine McPhee ne arată cum să purtăm un bun cu stil. Părul ei este ușor tachinat și tras înapoi într-un ciocănit murdar deasupra capului. Diferența de culoare dintre părul ei și bunul face această coafură lungă ciudată și mai interesantă.

Top 100 Long Hairstyles 2014_76

77. Coafura Jessica Chastain Long: Joacă jumătate în sus, coafura pe jumătate

Suntem verde cu invidie față de părul curgător și părticit al actritei Jessica Chastain. Își poartă părul într-un stil simplu, pe jumătate în sus, în jos, cu o breșă de mijloc care se încadrează în față. Parul ei superb, roșu, se potrivește perfect cu tenul palid.

Top 100 Long Hairstyles 2014_77

78. Coafura Beyonce Long: Bucle de tirbușor drăguț

Regina B arata pur si simplu fabuloasa cu buclele sale lungi si bruste de tirbușon. Își poartă părul liber și nu-i este frică să arate rădăcinile întunecate ale părului. Puteți recrea aspectul lui Beyonce cu un fier gros și o grămadă de spray pentru a vă menține buclele.

Top 100 Long Hairstyles 2014_78

79. Coafura Ellen Page Long: Școala de școală

Actrita Ellen Page pare a fi drăguță ca un buton cu părul ei roșu de mahon și brățările ei. Această coafură este simplă și ușor de întreținut și este, de asemenea, foarte măgulitoare pentru cei dintre voi cu fețe în formă de inimă, cum ar fi Ellen Page. Uitați de fire de par și aruncați-vă textura naturală a părului.

Top 100 Long Hairstyles 2014_79

80. Amanda Seyfried Coafura lunga: Bun de noduri

Mizerabilii actrița și cântăreața Amanda Seyfried arată impresionant cu părul ei blond cu miere legat într-un ciocănit înnodat. Această coafură îndrăzneață atrage atenția asupra feței, așa că fii pregătit să poruncești niște vederi apreciative! Pentru a păstra bunul tău moale, înnodat, folosește legături puternice de păr și o mulțime de pini de păr.

Top 100 Long Hairstyles 2014_80

81. Coafura Ariana Grande Long: Ponei voluminos

Actrita și cântăreața Ariana Grande poartă părul într-un ponei înalt, voluminos, care îi trimite părul în cascadă peste umeri. Fragmentul ei este răsucite într-o mică panglică franceză și părul este tras înapoi de pe frunte. Aceasta coafura este perfecta pentru parul foarte lung, gros si drept.

Top 100 Long Hairstyles 2014_81

82. Coafura Cheryl Cole Long: Coada medievala Puffy

Singerul Cheryl Cole își poartă părul gros, foarte lung într-o coadă frumoasă medievală, cu secțiuni umflate. Părul ei este tachinat la coroană și pompat plin de volum, în timp ce restul părului este legat într-o coadă de coadă împletită. Pentru a obține părul voluminos, cum ar fi Cheryl, utilizați o spumă care mărește volumul atunci când părul este încă umed, înainte de formarea căldurii.

Studiază la

83. Cara Delevingne Coafura lunga: Perfect casual

Supermodelul Cara Delevingne ia o pauza de pe pista si peruci nebun, si-si poarta parul liber in coafura perfecta casual. Îi iubim culoarea părului blond și cenușie, și straturile moi, șicane ale coafurii ei lungi. Când sunteți îndoieli, mergeți pentru o culoare sigură și o mulțime de straturi – nu puteți merge prost!

Top 100 Long Hairstyles 2014_83

84. Coafura lunga Blake Lively: Loose cu panglici mici din Franta

Blake Lively poartă părul blond strălucitor, cu mâneci scurte franceze, care se află în mijlocul valurilor sale de plajă. Pentru a-și recrea aspectul casual și plajos, creați mici împletituri franceze care încep aproape de păr. Pentru un aspect mai feminin, creați panglici începând de la templele dvs. și le legați împreună în spatele capului, la nivelul gâtului.

Top 100 Long Hairstyles 2014_84

85. Coafura Rihanna Long: plaja rosie groasa

Rihanna se află în forma de vârf cu părul ei spectaculos lung, roșu, împletit în Franța. Ea arată izbitoare cu părul ei roșu strălucitor și îi dă un impact și mai mare, purtând-o într-o plajă groasă. Plăcile sunt perfecte pentru zilele răului de păr, deoarece acestea îmblânzesc părul dezordonat și creează o coafură drăguță și structurată.

Top 100 Long Hairstyles 2014_85

86. Coafura Zooey Deschanel Long: Cute jumătate în sus, jumătate în jos

Fată nouă star Zooey Deschanel arată minunat cu coafura ei de jumătate în sus, jos. Chipurile ei agitate își scurtează fața lungă și atrag atenția asupra ochilor ei albaștri uimitori. O coafură de tip half-up, jumătate în jos, îmbină cele mai bune din ambele lumi – un elegant și un păr curat.

Top 100 Long Hairstyles 2014_86

87. Miranda Kerr Coafura lunga: Coada perfecta

Secretul Victoriei modelul Miranda Kerr ne arată că bobul de oțel bun poate arăta atât de elegant și sofisticat! Părul ei strălucitor este tras înapoi într-o coadă de înălțime medie și este fixat cu o cravată discretă de păr neagră. Pentru un aspect mai lustruit, puteți înfășura o secțiune a părului în jurul cravată pentru ao ascunde.

Top 100 Long Hairstyles 2014_87

88. Coafura Jennifer Lawrence Long: bun bun elegant

Filmul star Jennifer Lawrence poartă părul ei lung într-un bun elegant, cu o fringe margine. Bunul este securizat la nivelul gâtului, care atrage atenția asupra gâtului și a cerceii. Marginea laterală este asigurată cu un ac de păr deasupra urechii, pentru al împiedica să-i ascundă fața.

Top 100 Long Hairstyles 2014_88

89. Lauren Conrad Coafura lunga: croitativa

Personalitatea TV personală și designerul de modă Lauren Conrad se bate pe trend cu părul ei destul de împletit. Ea poartă câteva coroane de panglici care îi dau un aspect ultra-feminin, regal. Împletiturile și împletiturile sunt în mod curent, așa că experimentați-vă cu propriul păr și creați-vă!

Top 100 Long Hairstyles 2014_89

90. Hayden Panettiere Coafura lunga: Ballerina bun

Actrita Hayden Panettiere arata uluitoare cu bunica ei balerina bine batuta. Pentru a recrea bunul perfect al lui Hayden, trageți-vă părul înapoi de pe față și utilizați un gel de păr deschis pentru a păstra neted. Puneți părul lung într-o cârpă strânsă, rotundă și utilizați legăturile de păr și părul pentru a vă menține în poziție. Uşor!

BURBANK, CA - OCTOBER 19: Actress Hayden Panettiere arrives at the 2013 Environmental Media Awards at Warner Bros. Studios on October 19, 2013 in Burbank, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

91. Jennifer Lopez Coafura lunga: Ponei minunat

J-Lo păstrează lucrurile simple și elegante cu poneiul ei minunat. Cu o mulțime de volum și cu valuri moi, încadrându-se, această coafură lungă este clasică și măgulitoare. J-Lo, de asemenea, ombre sport în părul ei, ceea ce face să arate curând și la modă. Încercați poneiul scăzut dacă căutați o versiune mai matură și mai elegantă a coada de cal simplu.

WASHINGTON, DC - OCTOBER 05: Jennifer Lopez attends the 2013 HRC National Dinner at Washington Convention Center on October 5, 2013 in Washington, DC. (Photo by Kris Connor/Getty Images)

92. Coafura Jennifer Love-Hewitt Long: lungă și curgătoare cu evidențiere

Pur și simplu adorăm parul lung și curgător al lui Jennifer Love-Hewitt și o margine sexy laterală! Părul ei este lucios și plin de volum, iar dacă priviți cu atenție, veți vedea câteva momente blonde. Cele mai importante sunt subtile și atent plasate pentru a lumina fața lui Jen.

Top 100 Long Hairstyles 2014_92

93. Coafura Rita Ora lungă: Panglici ciudați

Cântăreața britanică Rita Ora poartă două tendințe în părul fierbinte, într-o varietate de pigtailuri mici, și panglici de pește! Avem o invidie serioasă a părului pentru împletiturile sale perfect împletite, care încep de la gât. Cu parul blond platinic și soarele cu ochi ciudați, Rita arată gata pentru o distracție serioasă la soare.

Top 100 Long Hairstyles 2014_93

94. Coafura Rihanna Long: Smooth si swirly

Rihanna arată întotdeauna cel mai bine, chiar și la aeroport. Aici își poartă părul foarte lung într-o panglică netedă, roșie, care arată ca o înghețată de ciocolată. Ne place cum își păstrează părul de pe față și întreținerea redusă pentru călătorii. Acest stil funcționează cel mai bine cu părul gros, dar puteți face și o versiune ușor mai subțire.

Top 100 Long Hairstyles 2014_94

95. Coafura Bella Thorne Long: Cute jumătate în sus, jumătate în jos “, cu arcul de păr 

Actrița și cântăreața de teatru, Bella Thorne, pare a fi destul de adorabilă cu o jumătate în sus, cu jumătate în jos. Această coafură lungă este jucăușă și super-drăguță, și funcționează bine cu păr gros, ondulat. Adăugați bretonuri unghiulare pentru a vă linguși pe față și un mic arc pentru a vă arăta aspectul.

Studiază la the premiere of Millennium Entertainment's

96. Coafura lunga de Rachel Bilson: Blocari umbrite uimitoare

Actrita Rachel Bilson prezinta o coafura frumoasa pentru parul lung si fin. Blocurile sale umbrite de umbre sunt stratificate pentru a-si imbraca cu usurinta fata, iar divizarea ei de mijloc creeaza iluzia unei fete mai lungi.

Top 100 Long Hairstyles 2014_96

97. Coafura Kristen Stewart lungă: Undele curbate înapoi

Actrița Kristen Stewart se uită cu părul proaspăt și fără griji, cu valurile de păr înfundate în spate. Culoarea părului se schimbă treptat de la maro deschis la cupru bogat, ceea ce îi conferă profunzimea părului. Câteva fire de frunze de păr înmoaie caracteristicile lui Kristen și îi oferă un aspect romantic.

Top 100 Long Hairstyles 2014_97

98. Candice Swanepoel Coafura lunga: bomba cu platina blonda

Modelul de costume de baie din sudul Africii și modelul de lenjerie Candice Swanepoel arată impresionant cu părul ei platină-blond și ochii ei albastri-gheață. Își poartă părul drept, cu o mică parte de adâncime, și îl lasă să se învârtă peste umeri.

Top 100 Long Hairstyles 2014_98

99. Emmy Rossum Coafura lunga: Half-up, half-down 

Actrița Emmy Rossum arată drăguță și casual cu coafura ei clasică, jumătate în sus și jos. Această coafură a fost făcută populară de Kate Middleton în acest an și câștigă popularitate pe măsură ce ne mutăm în 2014. Este, de asemenea, o coafură foarte practică pe măsură ce vă păstrează părul de pe față, păstrând în același timp părul slăbit în spate.

Top 100 Long Hairstyles 2014_99

100. Jessica Alba Hairstyle lungă: îmbrăcăminte împletită

Actrita si icoana de moda Jessica Alba isi arata uimitorul si intriga imbracat. Cu panglici franțuzești și un bun bun cu noduri, această coafură este plină de farmec și este perfectă pentru un eveniment special. Ar putea dura câteva ore până la stil, dar împletitul lui Jessica este în valoare de factorul wow!

Top 100 Long Hairstyles 2014_100

Deci, aveți aici – 100 dintre cele mai bune coafuri lungi, la modă, pentru acest an! Sperăm că ne-ați bucurat de noi Top 100 coafuri lungi pentru femei, și că ați găsit unele inspirații de păr din coafurile celebritate alese cu atenție. Indiferent dacă purtați părul drept drept, curat, în sus, în jos sau împletit, faceți-o cu stil!