Alegerea editorului: 7 dintre cele mai bune uleiuri de squalane (și cum să alegeți cea potrivită pentru piele)

Uleiul de squalane este oficial unul dintre cele mai fierbinti ingrediente din domeniul ingrijirii pielii.

eu'Nu spun că am cauzat asta, dar poate că am ajutat? Vedeți, acum un an, când abia a vorbit cineva despre asta, am spus că squalanul este cel mai bun ulei pe care îl poți pune pe pielea ta.

Acum, se pare că practic toată industria de frumusețe se îmbarcă! În ultimele luni, eu'nu ați văzut doar zeci de articole despre squalane pe alte site-uri web, dar eu'Veți observa, de asemenea, mai frecvent în listele de ingrediente (fie pentru amestecuri de uleiuri sau creme).

Acestea fiind spuse, eu'm încă cel mai mare fan al folosirii uleiului squalan 100% pe pielea mea. 

Dacă ai rămas't trăia magia squalanului sau tu'nu știți ce marcă este cea mai bună, acest articol va acoperi:

 • De unde provine squalanul și cum vă poate ajuta pielea
 • Cele patru cele mai populare uleiuri squalane și revizuirea fiecăruia
 • Trei alte squalane să ia în considerare
 • Cum de a alege dreptul de squalane pentru nevoile dumneavoastra

Ce este Uleiul de Squalane și de ce ar trebui să îl încerci?

Squalane (cu un “A”) este forma stabilizată a squalenei (cu un “E”) un ulei natural care se găsește în sebumul uman care ne păstrează tenul hidratat și protejat. 

Squalene se găsește, de asemenea, în plante și în ficat de rechin, deși noi'nu este interesat de acesta din urmă datorită răului său atât pentru rechini, cât și pentru mediul înconjurător! În îngrijirea pielii, eu'ați văzut doar uleiurile pure derivate din surse de plante, de obicei măsline sau trestie de zahăr. 

Indiferent de locul în care provine, squalenul pe cont propriu este prea instabil pentru a fi utilizat în îngrijirea pielii, deoarece va merge rancid foarte repede. Acea'de ce este procesat (hidrogenat) pentru a deveni squalan, un ulei saturat 100%. Mă duc în mai multe detalii despre uleiurile saturate versus cele nesaturate și de ce saturatele sunt cele mai bune aici.

Legate de: De ce Squalane este cel mai bun ulei de față

Acestea sunt unele dintre avantajele de squalane:

 • Subțire, textura ușoară
 • Absorbție rapidă și non-gras
 • Incolor și inodor
 • Lasă pielea suplă și hidratată
 • Vindecă pielea uscată, aspră, crăpată sau crăpată
 • Non-iritant și sigur pentru pielea sensibilă
 • Non-comedogenic pentru majoritatea oamenilor
 • Ajută la reglarea producției de petrol
 • antibacterice
 • Protejează împotriva daunelor oxidative
 • Poate ajuta la decolorarea pigmentării
 • Foarte stabil, cu o durată mare de conservare

Acest lucru, prietene, este motivul pentru care toată lumea bâzâie despre uleiul de squalane chiar și pe cei care nu't în mod normal ca uleiurile pentru față!

Cele mai bune uleiuri de Squalane

Acum că eu'(sperăm) v-ați convins să încercați squalane, există vreo diferență între mărci?

eu'm am pus de multe ori această întrebare și răspunsul meu este … da și nu.

Din punct de vedere tehnic, structura chimică a squalanului este aceeași indiferent de sursă. Prin urmare, este posibil să nu observați o diferență (dacă există) între produse, mai ales dacă sunteți'punând altceva în vârf, cum ar fi machiajul sau protecția solară. Aceasta'e mai greu de spus dacă tu'folosiți doar o picătură sau două uleiuri pentru întreaga dumneavoastră față (ceea ce este ceea ce vă recomand pentru oamenii obișnuiți și grași), deoarece se va scufunda într-atât de repede.

Personal, pot distinge doar unul sau două uleiuri de celelalte, ceea ce eu'Voi împărți o secundă. Dar știu că alți oameni au raportat diferențe subtile în greutatea uleiului și rata de absorbție. Acest lucru se poate datora faptului că există diferite surse de squalane, cu variații de puritate. Această lucrare arată că atât squalanul derivat din măsline, cât și squalanul derivat din trestie de zahăr pot varia între puritatea de 74 și 95 procente. Acea'e un decalaj mare!

Celelalte considerente sunt punctul de preț și ambalajul. Deci aici'o privire mai atentă asupra fiecărui produs.

Indie Lee Squalane Facial Oil

Indie Lee Squalane Facial Oil este un ulei de squalane 100% derivat din măsline. În Indie'cu propriile cuvinte, “am găsit cea mai înaltă calitate pe care ai putut-o obține.”

Legate de: Indie Lee pe linia de pornire a liniei naturale de îngrijire a pielii, tendința de ulei Squalane și multe altele

Aceasta'nu e de mirare că acest ulei are o textura frumoasă. (A fost primul squalan pe care l-am incercat vreodata'ceea ce ma pus pe mine!) Mi-ar descrie ca ulei subtire, absorbind fara reziduuri grase. Totuși'este încă profund hidratant. 

Ambalajul care este de departe cel mai frumos și cel mai “Instagramabil” este o sticlă de sticlă mată cu un picurător. În comparație cu celelalte produse din sticlă, acesta a ținut cele mai bune rezultate de atunci'e nici o etichetă care să nu se desprindă. Uneori, este nevoie de puțin efort pentru ao deschide, dar asta'nu e mare lucru.

Unde să cumpărați: Nordstrom & # x201; Ei bine. B-Glowing ” Beautylish & # x20; Credo Beauty & # x2023; Piata de Detoxi & # x20; Cult Beauty & # x2023; Dermstore & lt; / RTI & gt; Antropologie & # x2023; Saks Fifth Avenue & # x20; Follein ” Citrine Natural Beauty Bar & # x2023; Bluemercury & # x2023; Aveți nevoie de furnizare Co & # x2023; Indie Lee

Squalane obișnuit 100% din plante

Squalanul obișnuit, 100% derivat din plante, este un ulei squalan derivat din surse de plante, dar nu't dezvălui care dintre ele. De cand'este unul dintre cele mai ieftine scuane pe piață, presupun că ei folosesc tot ce pot obține cel mai ieftin, probabil, măsline, trestie de zahăr sau un amestec de ambele. 

Acesta este singurul ulei squalan I'ați încercat unde am'ai observat o textura ceva mai greoaie. Comparativ cu celelalte, absorbția este mai lentă. Dar noi'încă mai vorbim squalane aici, așa că, în marea schemă a lucrurilor, acesta este un ulei foarte ușor. Cu toate acestea, puteți prefera dacă aveți piele uscată. 

Ambalajul este o sticlă de sticlă cu un dropper, dar fotografia de mai sus nu este reprezentativă pentru modul în care va arăta în câteva luni. Aceasta este de fapt o sticlă nouă pe care am cumpărat-o, originalul meu arată așa'am trecut printr-un război! Doar un capete în sus, eticheta plastică clară va veni să se desprindă, lăsându-l pe cel de dedesubt, pentru a obține totul colorat cu ulei. Dar pentru preț, cine îi pasă?

Unde să cumpărați: Beautylish & # x20; Ei bine. Hudson's Bay & quot; ASOS & # x20; Cult Beauty & # x2023; Beauty Bay & # x2023; Escentual ” Oxigen Boutique & # x2023; Simțiți-vă unic & Adore Beauty & # x2023; Obisnuitul

Peter Thomas Roth ulei fără ulei 100% Squalane purificat

Peter Thomas Roth ulei fără ulei 100% Squalane purificat este un ulei squalane derivat din trestia de zahăr. Brandul împărtășește multe detalii despre modul în care acestea extrag, fermentează, separă și purifică lichidul din trestia de zahăr brută. Ei chiar menționează că au o metodă proprie de procesare. Ce nu fac'Nu vă spun că este așa'e produsă de drojdie bioenergie care se hrănește cu trestia de zahăr (sursă). Nu la fel de sexy sau “natural”, corect?

Totuși, asta'e un produs grozav “pe care tu'd se așteaptă, deoarece are și un punct de preț mai mare. Textura este comparabilă cu cea a lui Indie Lee's, poate puțin mai subțire, și pătrunde frumos pentru a vă lăsa hidratat, nu gras.

Din nou, ambalajul este o sticlă de sticlă cu un picurător, dar această picătură este mai puternică decât celelalte. În ceea ce privește eticheta, în cele din urmă se îndepărtează, ca și Ordinul's. Am înregistrat-o pentru aceste fotografii!

Unde să cumpărați: Nordstrom & # x201; B-Glowing ” Antropologie & # x2023; Beauty Bay & # x2023; Dermstore & lt; / RTI & gt; Orchard Mile & # x2023; Peter Thomas Roth 

Ulei de squalan 100% biologic

Ulei de squalan 100% este un ulei de squalan derivat din trestia de zahăr. Ei, de asemenea, folosesc un proces brevetat pentru ao extrage … și ghicesc ce am descoperit? Aceasta'produse prin intermediul aceleiași drojdii bioindustriene pe care le folosește Peter Thomas Roth și de la același furnizor (Amyris, care este de fapt Biossance'societate-mamă). 

De fapt, se pare că Biossance și Peter Thomas Roth utilizează exact același ulei squalan, doar în ambalaje diferite! Uncie pentru uncie, Biossance's este mai puțin costisitor (dar nu la fel de ieftin ca Ordinarul's). Aceasta'e cu siguranta pe partea mai subtire, deci mi-ar lua in considerare acest lucru daca sunteti in cautarea unei optiuni super-usoare.

Un alt punct de diferență este sticla de plastic cu o pompă. În funcție de cantitatea de ulei pe care doriți să o utilizați, aceasta este fie o caracteristică convenabilă, fie o deranjare (deoarece poate elibera mai mult ulei decât aveți nevoie). În orice caz, este util pentru călătorie, deoarece vine cu o mică bucată de plastic pentru al bloca.

Unde să cumpărați: Sephora & quot; Biossance

Alte uleiuri de squalan pentru a încerca

Nu am't încercau personal aceste, dar celelalte uleiuri squalane'ați găsit includ:

Determinați ulei de squalane

Aceasta's derivate din măsline, și dacă aveți sticla mai mare, acesta'o cumpărare și mai ieftină (per uncie) decât Ordinul's. Potrivit acestei scriitori, ea ia dat “cea mai bună pielă din viața mea”. Acum că'o aprobare!

Unde să cumpărați: Amazon.com & # x2023; eBay & # x20; nesfârșit

Mullein & Sparrow Pure Seria Squalane Oil

De asemenea, din măsline, și ambalajul este atât de minunat. Rețineți că sticla este de jumătate din dimensiunea celorlalte, astfel încât prețul pe uncie este în jurul aceleiași valori ca Indie Lee'(cu excepția cazului în care o cumpărați direct de la marcă, caz în care este'este cel mai scump). 

Unde să cumpărați: Amazon.com & # x2023; eBay & # x20; Mullein & Sparrow

Ulei de fluid Olivarrier Squalane

Această opțiune de frumusețe K este una dintre cele mai scumpe alegeri, dar ea's-au spus că provin din măslinele de cea mai bună calitate, doar 0,2% fac tăietura! Am auzit că aceasta este o greutate mai mare, chiar mai mult decât Ordinarul's, așa că'e un pariu bun dacă vrei un ulei mai bogat. 

Unde să cumpărați: Peach & Lily & quot; eBay & # x20; YesStyle

Concluzie

Pentru a rezuma, am făcut o listă rapidă a celor mai bune alegeri de petrol, în funcție de buget și priorități. sper ca asta ajuta!

 • Cel mai mic preț pe uncie: Ordinar, fără timp, biosanție
 • Cel mai mare preț pe uncie: Olivarrier, Peter Thomas Roth
 • Măsline derivate: Indie Lee, Olivarrier, Mullein & Sparrow, Timeless, eventual The Ordinary
 • Sugarcane / drojdie-derivate: Peter Thomas Roth, Biossance, eventual Ordinarul
 • Cele mai hidratante: Probabil Olivarrier și Ordinarul
 • Cele mai ușoare: Probabil Peter Thomas Roth și Biossance
 • Formatul pompei: Biossance

Editor magazin's Picks

Ați încercat încă ulei de squalane?
?

  Nu se poate observa un tonus de întuneric mai întunecat decât Touche Éclat