Breast Cancer Tattoos care au schimbat viata si ajuta sa le salveze

Orice formă de cancer este un lucru teribil și chiar dacă cancerul de sân este unul dintre cele mai puțin mortale în această zi și vârstă, acesta are încă un efect de durată asupra celor care suferă de acesta sau în recuperare.

 

Octombrie este luna de constientizare a cancerului de san in intreaga lume, unde oamenii se reunesc pentru a strange fonduri pentru sprijin, tratament si cercetare. Există o tendință ascendentă la femei (și la bărbați) care aleg să adauge tatuaje la piept pentru a transforma ceea ce este o experiență urâtă în ceva frumos. Aplaudăm curajul și alegerea lor de a prelua controlul asupra corpului.

Mai jos este o listă de idei de tatuaje pentru cei care doresc să sprijine pacienții cu cancer de sân și supraviețuitori și pentru cei care caută idei de tatuaj pentru cicatrice de cancer mamar și inspirație.

Breast Cancer Tattoos

21. Tatuaj de onoare

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Una dintre imaginile cele mai raspandite cand vine vorba de tatuajele cancerului de san este cea a unei panglici roz. Acest lucru se datorează faptului că roz este culoarea atribuită cancerului de sân. Fiecare panglică colorată este pentru o cauză separată. Mulți oameni vor primi tatuajele cu panglică roz, nu doar cei care suferă de boală, ci și cei care au familie sau prieteni cu boala. Acest tatuaj în piept este o panglică și o floare, iar panglica se sparge în petale în formă de inimă.

 

 

20. Steagul de luptă

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

 

 

Panglica roz este mult mai mult decât atât. Cei care o aleg ca tatuaje ale cancerului de sân găsesc modalități de a le încorpora în alte lucruri de care se bucură. Panglica este suficient de versatilă pentru a fi utilizată într-o serie de modele diferite, asemănător cu acest minunat steag de bătălie fiind susținut de jucăriile de armată din plastic. Aceasta este o piesă grozavă.

19. Forța Infinitului

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Simbolul infinit este unul folosit într-o mulțime de tatuaje, unii ar spune probabil că este folosit prea mult. Cu toate acestea, acest simbol infinit este într-adevăr o panglică roz în deghizare. Așezați-l pe o parte și acesta devine acel simbol infinit pe care îl vedem atât de des. Mesajul real aici este că puterea este infinită, mai ales în cazul celor care luptă împotriva cancerului. Ele sunt de multe ori mult mai puternice decât realizează cineva, chiar și ei înșiși. Acest lucru este surprinzător pentru toată lumea.

Obtine o Tatuaj gratuit pentru cancerul mamar Design Citat:
Ofertă cu timp limitat (faceți clic pe fotografie)
Clic here to get your free custom tattoo design quote.

18. Toate cusute

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Unul dintre cele mai comune aspecte ale cancerului mamar este mastectomia. Acestea sunt grele. Foarte greu. Trăiești cu o parte din corpul tău de la vârsta pubertății, apoi dintr-o dată ei o iau. S-a dus. Nu este doar o chestiune de vanitate, este identitatea ta în anumite privințe. Pentru a acoperi cicatricile și pentru a face suferinzi acestei proceduri, simțiți-vă frumos din nou, multe femei optează pentru tatuarea zonei. Această femeie a ales această impresionantă panglică de panglică roz, de-a lungul cicatricelor, menținând-o ținută împreună. În ceea ce privește tatuajul cancerului de sân, acesta este unul destul de inteligent. Ne place!

17. Luptător

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

 

 

Persoanele care luptă împotriva bolilor și a bolilor sunt deseori numite luptători sau războinici. Acest tatuaj reprezintă faptul că, cu adăugarea unei perechi de mănuși de box la panglica roz. Viziunea este la fața locului și o amintire clară a bătăliei care a izbucnit în timp ce această boală insidioasă a încercat să-i rănească trupul.

16. Numai visele bune

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

 

 

Există câteva moduri diferite în care funcționează visatorul. Se spune că plasa permite visurilor rele să treacă și să păstreze numai visele bune pentru dormitor. Același lucru funcționează în sens invers, netul prind vise rele, permițând visurilor bune să treacă visătorului. Oricum, folosirea unuia dintre aceste tatuaje incredibil de populare, împreună cu panglica roz, este o modalitate de a arăta nu numai suportul, ci și patrimoniul probabil. Ele sunt, în definitiv, un simbol al Primei Națiuni.

15. White Hot

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Tatuajele de cerneală albă se bucură de un pic de popularitate în ultima vreme. Tu rareori le vezi legate de alte stiluri, totuși, și asta este ceea ce face ca acest tatuaj de cancer de sân să iasă în evidență. Deoarece cuvântul “puterea” este inscripționat în alb, rozul fierbinte al panglicii apare într-adevăr, făcându-l punctul focal al acestei piese. Cuvântul “rezistență” este, de asemenea, un alt semn al luptei împotriva cancerului.

14. Țara plecat

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

 

 

Cancerul de sân este o boală indiscriminată, la fel ca orice altă boală. Poate lovi pe oricine în orice moment. Această panglică roz roz este decorată cu cammo de stejar Mossy, oferindu-i o senzație de țară foarte bună. Ceea ce este cel mai bun despre acest tatuaj este pur și simplu că este atât de bine făcut, trebuia să-l includ aici. Este o piesă foarte frumoasă.

13. Frumusețea Tribal

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Uneori mastectomia este doar pe o parte. Mulți oameni se vor simți urâți după o astfel de operație, se pot simți ca și cum corpul lor ar fi deformat într-un fel. Acest lucru se datorează, în parte, lipsei mamelonului pe piept și parțial datorită cicatricilor provocate de intervenții chirurgicale. Nici o cicatrice nu este aceeași, dar pot aduce cu toții sentimente de tristețe, pierdere sau inadecvare. Ce modalitate mai bună de a combate acest lucru decât cu un tatuaj frumos, semnificativ ca acest design tribular măreț? Este uimitor.

12. Fly Free

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

O temă comună în tatuajele cu pene este aceea a lipirii penei în păsări și care zboară departe, eliberată și liberă. Nu pot să simt că atunci când această imagine este asociată cu tatuaje ale cancerului de sân, ca aceasta panglică, înseamnă că persoana nu a supraviețuit luptei. M-aș putea abate de la bază și în totalitate greșit, dar dacă am dreptate, cred că este un tribut foarte frumos.

11. Timpul vindecă

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Recunosc că nu am nicio idee despre ce spune asta, dar imaginea este puternică pentru mine. Îmi place ceasul și mă întreb ce înseamnă ora 3:54 să reprezinte. Indiferent de ceea ce este, acest tatuaj este frumos bine făcut și nuanțele roz subtile în ea sunt minunate să se uite la.

10. Piept în piept

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

 

 

Când se află în bătălie, există, în general, un fel de armură purtată. Această femeie este bine echipată cu a ei. Lucrările celtice și creatura de pădure se amestecă împreună pentru a face o frumoasă piesă de artă. Tatuajele ca aceasta sunt inspirationale, sper ca acest tatuaj pentru cancerul de san ofera femeilor acest sentiment de intregime. Culorile din aceasta sunt magnifice! Îmi place atât de mult.

9. Nippled

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Am inclus acest tatuaj drăguț din motive foarte grave. Da, panglica are sfarcuri la sfarsit. Motivul pentru care am ales acest lucru este că există reguli despre ceea ce poate și nu poate fi postat pe site-urile noastre, dar am vrut să aduc minunata artă care este sfarcurile tatuate. Aceasta este o versiune, desigur, dar există artiști acolo care pot imprima cerneluri realiste și va face aceste gratuit de multe ori. Acești artiști realizează aceste minunate opere de artă, pur și simplu, astfel încât o femeie se poate simți în întregime și nu se poate teme să fie dezbrăcată. Este important pentru binele ei mental. Uneori cele mai mici lucruri au cel mai mare impact. Du-te găsi câteva dintre aceste on-line, ele sunt minunate tatuaje. Salut artiștii care fac asta să se întâmple.

8. Classico

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Tatuajul cancerului de sân vine în tot felul de stiluri. Desigur, aproape toate tatuajele, dar purtați-mă cu mine aici. Acest tatuaj are unele elemente tatuaj foarte clasice, tatuajul de ancorare și tatuajul de trandafir, încorporează panglica roz omniprezentă și se întinde pe piept, făcând o piesă minunată de frumos. Lipsa de culoare în acest lucru face cu adevărat panglica să iasă în evidență, dar modul în care este înfășurat în jurul ancorei nu atrage atenția de la restul acestei bucăți minunate.

7. Viță de vie

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Tatuajul cancerului de sân este destinat să ia ceva ce o persoană este tristă sau urâtă față de ea și o face frumoasă. Misiune indeplinita. Această frumoasă viță de vie și flori mari purpurii este o frumusețe pe care o puteți privi. Îmi place triunghiul adăugat. Triunghiul este un simbol puternic, iar numărul trei care este asociat cu el are câteva semnificații diferite. Aș vrea să știu exact sensul din spatele acestei, dar nu contează. Acest tatuaj este pur și simplu frumos.

6. Unisex

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Credeti sau nu, barbatii primesc si cancer de san. Așa e, nu e vorba doar de boobies. Recunosc că este mai puțin rar ca un bărbat să fie diagnosticat, dar se întâmplă. Acesta este rezultatul unei mastectomii masculine. Acest om a ales să-și acopere întregul trunchi cu acest balaur asiatic minunat și a atras atenția în mod eficient de pe partea deformată a pieptului. Acest lucru este cu siguranță cel mai manliest dintre tatuajele cancerului mamar pe care le vom vedea astăzi.

5. Dragă Tată

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Din nou, bărbații sunt, de asemenea, afectați. Ceea ce îmi place despre această panglică este că nu este doar rozul tradițional, dar o parte este făcută în albastru deoarece suferintele sunt bărbați. Este important să se arate sprijin tuturor celor afectați de această boală, nu doar femeilor glorificate, mari, care au fost prinse.

4. Cat Lady

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Bine, recunosc că am pus-o pe aici, pentru că îmi plac pisicile. Dar, într-adevăr, este un tatuaj destul de rece, cu pisicile negre și luna. Negrul și florile neagră leagă totul împreună. Este într-adevăr un tatuaj interesant și de aceea a trebuit să am aici.

3. Scuturi

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Scuturile cu scuturi sunt în mod tradițional bijuterii, dar suntem astăzi la curent cu toate tradițiile. Aceste tatuaje pentru cancerul de san sunt practic scuame de mamelon si imi iubesc. Nu există lipsă de tatuaj de flori pe internet și fiecare este unic, dar acestea ar putea fi preferatul meu. Culorile sunt vibrante și distractive și dau aspectului ceva care să vadă cu adevărat. Doar mă bucur de asta.

2. Sleeve de călătorie

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Rozul este folosit, așa cum am văzut, atât de des în tatuajul cancerului de sân. Acesta este, de obicei, folosit în panglică, așa cum am observat și de mai multe ori în acest articol. Cu toate acestea, utilizarea roz în alte părți ale tatuajului este la fel de semnificativă. Aici, jumătatea mânecii este transmisă, prin flori și frunze, pe piept, terminând într-un sfârc ca vârtejul la capăt. Este o iluzie minunata si chiar am sapat cu adevarat cat de bine face acest tatuaj. Este unul dintre preferatele mele din grup.

1. Temperatura este rece

sân Cancer Tattoos That Have Changed Lives and Help Save Them

Hai sa recunoastem. Tatuajele nu sunt pentru toată lumea. E în regulă, diferențele noastre ne fac să ne intereseze. Cu toate acestea, există un mod în care pacienții cu cancer pot avea puțină distracție și își pot arăta puterea și spiritele fără a lăsa un semn permanent pe corpul lor. Aceste lucrări minunate de henna sunt adesea numite coroane de cancer. Aceștia merg pe capul chel ceresc pentru a crea ceva frumos acolo unde era părul lor. Cerneala este într-adevăr mai mult o pată care în cele din urmă va ieși, dar în același timp, ei capul nu este lăsat ca un ardezie gol. Cred că acestea sunt minunate și la fel de drăguțe ca și femeile de seamă care se folosesc de obicei pentru a le acoperi.